Bosch WAW28542NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 143 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wildeboer 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer helder allemaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In één woord : prima apparaat ! Werkt fantastisch, zonder lawaai en is zuinig. Aan te bevelen voor een ieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 16-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Design,makkelijk om te beheeren,capaciteit, prestaties, ontwikkeld technologie. Ik vind zo interessant dat de machine zo stil is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 29-06-2017 Product paar weken in bezit

Een topmachine voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine levert een uitstekend wasresultaat. Bovendien is het apparaat ook nog eens een 'sieraad' in huis wat uitstraling betreft! En dat alles voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Goed was- en droogresultaat.
  • Mooi uiterlijk.

Minpunten

  • Zware machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Fokker 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
net aangeschaft. Wat een heerlijke machine 1-9 kg. Zeer eenvoudig te bedienen. Geen 9 kg was geen probleem machine past zich aan het gewicht aan. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • 1 tot 9 kg wasgoed
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Hoeve 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm en duidelijke layout

Algemene score

8,0
Hoog bedieningsgemak, functie van trommelreinigen voor fris en schoon resultaat en het vulvolume van 9kg. Ook de ophanging voor demping op een houten vloer is top!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Geluidsdemping
  • Vulvolume

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daisy 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een gezin met 2 kinderen een perfecte wasmachine. De functies passen bij ons gezin en er past lekker veel in. Voorheen ander merk met dezelfde opties alleen dan een aantal prijsklassen hoger! Dus prijs kwaliteit is Super!

Pluspunten

  • Kinderslot
  • wasfuncties zoals bloed, gras
  • erg stil

Minpunten

  • nog niet ontdenkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnnie46 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede Machine

Algemene score

9,0
Deze wasmachine nu 5 dagen in bezit en moet zeggen geweldig apparaat . Hij is muisstil en de was komt er heel schoon uit en fijn die grote opening. Gekocht bij Bemmel & Kroon met uitstekende service. Kortom aanrader zowel de leverancier als de machine

Pluspunten

  • Muisstil
  • Makkelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Driessen 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit is top / binnen 20 minuten aangesloten en gespoeld en gelijk wassen
Ziet er mooi uit

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • ruime trommel
  • duidelijk display
  • veel programma's

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mo 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Erg mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie wasmachine voor het geld dat ik heb betaald. Ik heb de wasmachine pas een paar dagen maar nu al vele wasjes mee gedraaid. Door de vele programma's waaruit ik kan kiezen ben ik nog wel een beetje op zoek naar welke het beste resultaat geven.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Abdolrahim khodadad 01-06-2017 Product paar weken in bezit

Goed motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit wasmashin is goed.Alles goed.ik ben blay voor kopen deze mark. Deze mashin goede mark en perfect claning

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Jong 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer makkelijk te bedienen kwaliteitsmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is zeer makkelijk te bedienen. De was komt er zeer schoon en fris uit en dat is waar het om gaat!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • genoeg mogelijkheden/wasprogramma's

Minpunten

  • zwaar
  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kris 22-05-2017 Product paar weken in bezit

Stille krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker stil. Duidelijk display, mooi vormgegeven machine, wast goed, kan veel in,dus je hoeft niet vaak te wassen, energiezuinig

Pluspunten

  • Kan veel in dus je hoeft niet vaak te wassen
  • Stil
  • Mooi design
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Darryl 14-05-2017

Bosch wasmachine WAW28542NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Product was delivered within 18 hours by cool blue.
Grest service.
Very quiet machine.
Simple controls.
Good price.

Pluspunten

  • Very quiet
  • Environmentally friendly

Minpunten

  • None

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leyla 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
onze nieuwe wasmachine is heel zuinig en wast heel goed maakt geen geluid tijdens het wassen we zijn er zeer tevrede mee ik zou dit product zeker aan ieder huisvrouw adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 10-05-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onlangs bij Bemmel en Kroon een Bosch WAW28542NL wasmachine gekocht. Nu een week in gebruik en hij bevalt prima. Makkelijk te bedienen en in te stellen. En hij is lekker stil met wassen en centrifugeren.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Grote opening

Minpunten

  • Harde pieptoon bij gereed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

N. Havinga 01-05-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische Wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch maakt bij het leveren van deze machine wassen wel heel erg leuk. Waar ik als vrouw vaak traditioneel de was in huis deed, is mijn vriend nu aan het wassen geslagen. Echt! Ik weet niet wat ik meemaak. Hij laat zelfs fier zijn schone sportkleding aan mij zien en zegt: 'Kijk eens schat, mijn shirts zijn zelfs witter dan dat ze waren'.
Ik kan dan uiteraard alleen maar glimlachen en hem terecht gelijk geven. Bosch, bedankt!!

Pluspunten

  • Stille machine
  • Super schoon resultaat
  • Een toevoeging voor elke relatie
  • Zeer degelijk

Minpunten

  • De machine gaat ons vast niet kunnen overleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 29-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende machine. Grote vuldeur. Voldoende programma's. Erg gevoelige tiptoetsen, dit vind ik het enige nadeel eigenlijk omdat je dan per ongeluk een setting kunt veranderen zinder dat in de gaten te hebben.

Pluspunten

  • Grote vuldeur
  • Keuze wasprogramma's

Minpunten

  • Gevoelige tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michaela 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goede, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine. Makkelijk in gebruik. Veel verschillende standen mogelijk. Het is echt een stil apparaat en er past veel in.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 21-03-2017

Wat een heerlijk stille machine

Algemene score

10,0
Ik heb hem net, maar ik ben nu al heel gelukkig met hem. Stil met centrifugeren en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jenny 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is een mooi uitziend apparaat die ook nog eens zuinig wast. Ruime keuze uit was programma's. Ben er erg tevreden over. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • ruime programmakeuze
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews