Bosch WAW28542NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pedro 16-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Design,makkelijk om te beheeren,capaciteit, prestaties, ontwikkeld technologie. Ik vind zo interessant dat de machine zo stil is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wildeboer 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer helder allemaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In één woord : prima apparaat ! Werkt fantastisch, zonder lawaai en is zuinig. Aan te bevelen voor een ieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is een mooi uitziend apparaat die ook nog eens zuinig wast. Ruime keuze uit was programma's. Ben er erg tevreden over. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • ruime programmakeuze
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

wasmachine

Algemene score

8,0
Flinke grote trommel, 9 kilo. Wekelijkse voetbalwas kan er makkelijk in ! En wordt zo ruim gewassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat! grote deuropening en veel mogelijkheden!!

Algemene score

9,0
Nieuwe wasautomaat gisteren hier thuis aangesloten.
Gelijk onder de indruk van de uitstraling en vele mogelijkheden.
Makkelijke bediening met 1 grote draaiknop.
Uitgebreide programmakeuze zoals korte was, eco programma, en een zeer stille motor!
Wat een verschil met de oude machine van 11 jaar oud!!

Pluspunten

  • Stille motor
  • Grote trommelinhoud
  • Makkelijke bediening
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meryem 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vind heel goede merk en ik zou altijd voor bosch kiezen. nooit problemen mee gehad. wast goed. een hele goede programma's die je zelf kunt kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Wasfamilie 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het kapot gaan van de oude Bosch( die ruim 10 jaar probleemloos elke dag draaide) kwamen bij deze machine uit omdat we graag een grotere trommel wilden. Deze wasmachine is bijna geluidsloos en heeft duidelijke programma's. Ook zijn de programma's makkelijk aan te passen. De wasmachine heeft een 9 kg trommel.

Pluspunten

  • bijna geruisloos
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening, veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de grote trommelinhoud en laadvermogen van 9 kg! Er zijn veel keuzeprogramma's en deze zijn heel gemakkelijk in te stellen. Een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Deuropening kan niet omgedraaid worde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MB 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

ziet er mooi uit en werkt stilletjes

Algemene score

8,0
Heb altijd de voorkeur voor de merk Bosch omdat ik het vertrouw en het simpel en makkelijk te gebruiken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke programma's, makkelijk in te stellen

Algemene score

10,0
Wij wilden graag een nieuwe wasmachine omdat onze oude veel lawaai maakte en we graag een grotere trommel wilden. Na advies kwamen we uit op deze wasmachine. Deze wasmachine is bijna geluidsloos en heeft duidelijke programma's. Ook zijn de programma's makkelijk aan te passen. De wasmachine heeft een 9 kg trommel. Handig is ook dat wanneer je het programma aanpast er ook aangegeven wordt hoeveel kg er maximaal in de trommel gedaan mag worden.

Pluspunten

  • bijna geluidsloos
  • duidelijke programma's
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • een wasbolletje in de machine maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Indra 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke te bedienen, zelfs voor de man. Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De was ruikt heerlijk fris. Ook is het makkelijk te bedienen. Zelfs mijn man kan het! Het is een feestje om te gaan wassen. Ook maakt het zeer weinig geluid. Ook handig dat je kan zien hoe lang het programma nog bezig is.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wasmachine bosch 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

super wasmachine! lekker stil en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hele fijne wasmachine. hij is lekker stil en ik ben vooral blij met de 9 kilo wastrommel. er kan echt veel in!
verder is het een fraai design en werken de tiptoetsen prettig.
Ik had graag gezien dat de uitsteltijd anders in te stellen was. nu is hij in te stellen als "klaar in". ik heb liever dat ik weet dat hij over 2 uur aangaat… maar dat is een kleinigheidje

Pluspunten

  • stil
  • grote wastrommel

Minpunten

  • uitsteltijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BOSCH WAW28542NL 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede kwaliteits onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze product vergeleken met de andere wasmachines beter, omdat het mooie/goede kwaliteits onderdelen heeft, goede was programma's heeft, het product zelf ziet er heel mooi uit en het product is ook het beste uit de test gekomen(volgens de medewerker van mediamarkt).

Pluspunten

  • mooi product
  • mooi/goede onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dogan 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden..........werkt stil.. goed wassen.........heeft verschillende programen wat ik nodig heb ..heeft hand wassen.

Pluspunten

  • Stil werken
  • Perfect wassen met kort program

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramon 07-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie lampjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de verhuizing een nieuwe wasmachine moeten kopen. Na veel gezoek deze gevonden. Vond hem eigenlijk te duur, maar hij is alle centen waard. Snel, zuinig, stil, was alles schoon en heeft mooie lichtjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Duijnhoven 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, grote trommel, duidelijk display, mooie vormgeving, compact, wast schoon en redelijk droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi stil en groot, top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat iedereen aan te raden. Past veel in en is mooi stil. Genoeg mogelijkheden qua wasbeurten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remon 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 8 jaar was mijn huidige wasmachine aan vervanging toe. Gekozen voor een Bosch wasmachine zonder koolborstels en wat een topper. Grote deuropening, vul gewicht tot 9KG en veel programma's. Mooi design en een grote display. Echt een aanwinst. Past mooi bij onze droger van Bosch. Nog geen minpunten kunnen vinden.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • 9 KG vulgewicht
  • Groot display
  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 28-11-2016

Prima Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine,stil en met een duidelijk display. Grkocht via AO.nl en binnen een dag geleverd.Programma's om op elke temperatuur te wassen.

Pluspunten

  • display
  • stil
  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima wasmachine voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is zeer positief,geleverd door AO.nl,prima en snelle service. Gisteren besteld en vandaag al geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews