AEG L89496NFL - Reviews

9,2 Lees 12 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-50%
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janydirkx 03-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Wasmachine bevalt uitstekend. Wast schoon en is erg stil, de was komt er droog uit. Ziet er netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Riesor 03-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
De wasmachine is gemakkelijk in de bediening. Bij veel programma's kan gekozen worden voor een kortere tijd dan het standaardprogramma, dat is soms erg handig.
De was is goed schoon en de verschillende programma's bieden voldoende mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Molenhoek16 27-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Product iets langer dan een maand geleden aangeschaft. Super zuining met goede resultaten met heel veel mogelijkheden. Gelijk droger in dezelfde kleuren aangeschaft. Deze is ook super zuinig en goede droogresultaten. Ik zou zeggen: Kopen maar!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HarmV666 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Een zeer fijne en stille wasmachine. Uitermate zuinig, en omdat hij de was weegt en het verbruik op het gewicht aanpast is een kleinere was ook goed te doen. Erg gebruiksvriendelijk en met vele opties, waaronder een strijkwas (strijken niet nodig!), jeans en dekbed programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
YSD 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Onze vorige wasmachine was een AEG dus was het een no-brainer nog een AEG te kopen. Hij is echter moderner, zuiniger, is veel stiller en er zitten meer mogelijkheden op waaronder een jeans programma en een anti-allergie stand. Wij zijn een familie van 4 en de wasprestaties zijn indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas_1977 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
We hebben deze machine nu een maand in gebruik. De was programma's duren wat langer maar daardoor is de machine extreem zuinig in stroom en water verbruik. Ook is hij makkelijk in de bediening en heeft maar weinig wasmiddel nodig. Door het grote display zijn de gekozen programma's makkelijk af te lezen, en de grote trommel zorgt ervoor de je met gemak een groter dekbed of slaapzakken uit kunt wassen. Tijdens het wassen hoor je de wasmachine bijna niet! Conclusie; complete zuinige wasmachine voor een gunstige prijs. Wij zijn er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pejalami 25-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Makkelijk te bedienen machine, het 20 minuten programma is ideaal. Heerlijk stil. Staat bij mij op de 2e verdieping, door het schuine display kan ik vanaf de 1e verdieping niet meer zien hoe ver het programma is. Ik heb wel moeten wennen aan de grotere trommel. Je bent sneller geneigd om meer in te doen dan je voorheen gewent was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
BramFred 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Bijzonder fijne wasmachine, wast schoon en is heel stil. Deze wasmachine heeft veel mogelijkheden en je kunt zelfs een deken of een jas stomen zodat het weer lekker fris is. Kortom, ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gekke Henk 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Wasmachine heeft zat mogelijkheden. Uitgestelde start, verschillende programma's voor kleren die maar een beetje vies zijn. Grote trommel, de machine zelf is niet zo groot. Laag waterverbruik of juist snel klaar. Keuze zat. Een prima wasmachine voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
henrita1 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
wasmachine met veel mogelijkheden. Het stoomprogramma werkt boven verwachting. Je hebt echt maar een heel klein beetje waspoeder nodig. Kortom een prima wasmachine voor een prima prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Sijssie 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
De belangrijkste reden voor deze aankoop was o.a. het geringe geluid.Dit is prima. natuurlijk hoor je het wel met centrifugeren maar dit is niet hinderlijk. De vele gebruiksmogelijkheden, het zelf kunnen instellen, helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
camff101 18-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Bij de test van de consumentenbond (score 7.1) zijn allerlei eigenschappen getest. Een aanvulling hierop zijn de onderstaande verbruiks metingen en ervaringen met andere functies.
Bijzonderheden waarop we de machine hebben uitgezocht:
* ECO programma *stoom functie.
1- Energie zuinig ECO (40 of 60graden) programma: Dit programma duurt wel langere, rond de 3 uur, maar het verbruik is spectaculair laag. Ik heb het meerdere keren nagemeten bij 4 tot 5 Kg belading. Rond 0.33kWh (!) en rond 45L. water. Zelfs voor een super dure machine als de Samsung WW10H9600EW (€1999) is dit hoger (opgegeven 0.5kWh).
2- Stoom functie: Daar mag gewoon '40 graden' gemerkte was in en bij het eerste testje bleek meteen dat je een heel zacht resultaat krijgt, maar vooral dat de kleuren gaan stralen. Wat voor mij verbazingwekkend was, is dat dit kan zonder zeep en met 'weinig milieu belasting', nl 0.11kWh en 1.2L water (16 minuten).
Verder komt het goed er niet nat uit zoals bij gecentrifugeerde was, maar meer ietwat klammig. We hebben na dit testje meteen van alles er ingedaan: kussentjes, van die beesten pantoffels, fleece jacks en fleece dekentjes, allemaal met het genoemde stralende resultaat.
3- '20 min' programma één maal gedraaid: 0.4kWh en 40 L.
4- Met het Wol/zijde programma hebben we verschillende malen wol gewassen en we stoppen wol nu dan ook met een gerust hart in de machine.
Over 'Strijkvrij', 'Dekbed' en 'Fijne Was' schrijf ik misschien nog eens een review als we daar ervaring mee hebben opgedaan. Wij zijn enthousiast over deze machine (met name de stoom functie).
Het goede wasresultaat is mede te danken aan de 'direkte inspuiting' (waswater wordt voortdurend midden in het ronddraaiende wasgoed gespoten). De pomp voor de direkte inspuiting hoor je wel de gehele wasbeurt zachtjes zoemen als je erop let. Het algehele geluidsnivo van deze machine is laag (opgegeven 51dB).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend