Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAW32592NL

9,1 Lees 238 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++-30% energieklasse
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Siemens iQ800 WMH6Y741NL
9,0 (1)

Siemens WM16W4G2NL

Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++ energieklasse
Energieklasse
A+++
Siemens WM16W4G2NL
9,1 (36)

AEG L8FE96ES

Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
AEG L8FE96ES
8,9 (10)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 238 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steven 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fluister stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing om een trommel te hebben waar 9KG wasgoed in past. Moeiteloos past er een dekbed in. Gelukkig geeft het app een piepje als hij klaar is, zelfs tijdens het centrifugeren hoor je hem bijna niet. Staat in een donkere washok, maar door het goed verlichte display en de verlichte trommel is het makkelijk om te bedienen maar ook controleren of hij leeg is

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Duidelijk display

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Driessen 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine 32592NL

Algemene score

9,0
De nieuwe Bosch Wasmachine staat gebroederlijk naast de Bosch droger, en we kunnen er alleen maar heel erg blij mee zijn. Fantastische machine, vooral programmeren is een feest, zeker ook omdat direct zichtbaar wordt hoeveel energie/water er verbruikt gaat worden. Kies je voor een langere doorlooptijd, zie je gelijk hoeveel invloed dat heeft op stroom/water-verbruik.
Kortom, het is een fijne toevoeging bij een gezin bestaande uit (bijna) 5 volwassenen waardoor er bijna dagelijks wel gewassen wordt. Hopelijk met dezelfde Bosch-ervaring die we al kennen van de droger/vriezers van Bosch.
Groet,
Fam. Driessen

Pluspunten

  • Grote trommelinhoud
  • Programmerings-mogelijkheden
  • Inzicht in stroom/water-verbruik
  • Verlichting in de machine
  • Stiller dan het vorige exemplaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sil 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk in gebruik, mooi design, verlichting in trommel is heerlijk zodat je niet perse hoeft te voelen of er nog was in zit, maar dit daadwerkelijk kunt zien. Zeer tevreden ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 16-01-2017 Product paar maanden in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze bosch wasmachine.
Veel keuzes qua programma's.
Mogelijkheid voor korte wasjes.
Energiezuinig.
Kortom een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi uiterlijk
  • Handige verlichting in de trommel
  • Gemakkelijke bediening
  • Zeer stil.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Brakel 15-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne machine, zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een wasmachine met de keuze uit zeer veel progamma's/opties. Hierdoor is het mogelijk om voor elk soort was het juiste programma te selecteren. Daarnaast maakt de machine veel minder lawaai dan de vorige. Dit was overigens ook een Bosch. Het is een dure machine in aanschaf maar hij is het geld wel waard.

Pluspunten

  • Verlichte deur
  • Ruime trommel
  • Zeer stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wasmachine&droger 14-01-2017 Product paar weken in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wasmachine en droger tegelijk aangeschaft, met allebei zeer tevreden. stille machines, en de droger is lekker snel. voordeel van de wasmachine is, dat er geen lekbak meer onder hoeft, want die zit in de machine gebouwd.

Pluspunten

  • ingebouwde lekbak
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RJ van Dijk 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Groots, stil en zuinig en intuïtief in gebruik!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine had het na 4 jaar begeven en op basis hiervan besloten een degelijke wasmachine aan te schaffen. 's Avonds online besteld en een ruime 12 uur al in huis!

Wat een prachtige machine, oogt zeer modern en is mooi degelijk afgewerkt!
De machine staat als een huis, ook tijdens volle belading en maximaal centrifugeren en is daarbij ook nog behoorlijk stil!
Was komt er erg schoon uit en is ook erg droog, lijkt zelfs droger te zijn dan onze vorige machine die ook op 1600 toeren centrifugeerde. Dit laatste komt mogelijk door de grotere trommel en betere verdeling over de trommel zelf.

We hebben de wasmachine nu ruim twee weken in gebruik en hebben nog geen minpunt kunnen ervaren.

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • Intuitief in gebruik
  • Stil en zuinig
  • Grote trommel en groot laadvermogen
  • Geluid signaal einde wasbeurt

Minpunten

  • tot op heden nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Verheijen 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Giga trommel, wat me eerst 6 wasbeurten kosten zijn er nu 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
grote trommel, ben nu 2 keer zo snel klaar met wassen. Hij is stiller dan de vorige, sneller dan de vorige, wast beter als de vorige, gecentrifugeerd met een hoger toerental als de vorige dus kost het ook weer minder tijd in de droger. Ideaal apparaat.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 08-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne en gemakkelijke wasmachine. Wast super goed schoon en heeft een fijn programma om de was later klaar te laten zijn .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carolien 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Super ruim en super schoon!

Algemene score

9,0
Nu net 1 week in ons nieuwe huis in gebruik en kan nu al niet meer zonder.
Wat is dit een verademing met wassen!
En wat is de trommel ruim, er kan tot 9 kilo in!
Perfect schoon, netjes stille wasmachine en het oog wil ook wat... wat zijn ze mooi!!!
Wij hebben de wasmachine en droger van de serie "Exclusive"!

Pluspunten

  • groot, 9 kilo
  • aardig stil
  • wast goed schoon
  • mooi design!

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Helmond15 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruik comfort

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gebruik van dit wasmachine is helemaal geweldig. Het is geruisloos gebruikersvriendelijk goed leesbaar. Het gebruik van wasmiddel is ook minder dan mijn vorige apparaten. De was komt er opschonen en frisser uit. Doordat in de voorlader verlichting aanwezig is maakt het nog overzichtelijker.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Overzichtelijk Display
  • Schone was
  • Wat is komt er relatief Droog uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Kool 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat dat geweldig werk aflevert

Algemene score

9,0
Wast geweldig, droogt goed en gezin is er blij mee. Jammer dat onze Miele kapot gegaan is, maar nu hebben we toch maar mooi een Bosch gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Rustig uitgebreide wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is vanochtend bij ons bezorgd. Gelijk 3 wassen gedraaid en ben nu al onwijs fan. Veel optie's qua programmering en het geluid is super rustig. Nu nog kijken of hij langer meegaat dan onze vorige wasmachine (Miele).

Pluspunten

  • Uitgebreide programmering
  • Rustig
  • Kinderslot
  • Reinigingsmelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille motor, duidelijke en eenvoudige bediening, energiezuinig en wast goed schoon. Heb voor deze machine gekozen omdat deze bij de reviews op alle punten goed uit de bus kwam.

Pluspunten

  • stille motor
  • energiezuinig
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kitty Arends 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heel blij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een gezin met 5 volwassenen en dus veel was. Ik heb daarom voor een wasmachine gekozen die van 1-9 kilo wast. Blij met de binnenverlichting en mogelijkheid tussendoor te stoppen om iets er in te doen. In augustus nieuw gekocht. Helaas heeft een scherpe schroef uit de kleding van mijn zoon een gat in de kuip geslagen. Ik heb nu weer voor exact dezelfde gekozen.

Pluspunten

  • binnenverlichting
  • tussendoor stoppen
  • kleine was of grote was geen probleem

Minpunten

  • ingewikkeld instellen centrifugeren zonder spoelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

familie van Vugt 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijk grote wasmachine met heel veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
apparaat is een plaatje om te zien, heeft grote capaciteit (9 kilogram), eenvoudig in gebruik, past zich aan de hoeveelheid was aan, erg ideaal. heeft lekker kort programma om je kleding op te frissen. In een woord: fantastisch!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Beoordeling wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel keuzes in programma's. Toch simpele bediening. Groot display met duidelijke weergave van gekozen programma.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 28-12-2016 Product paar weken in bezit

luxe en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De was komt schoon en heerlijk fris ruikend uit de machine. Speciale programma's werken perfect. Dons-programma zeer welkom.
machine is compleet geruisloos. De "looks" van de machine is ook perfect.

Pluspunten

  • geruisloos
  • schoon resultaat
  • zuinig
  • dons-programma
  • licht-strijken programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Damen 28-12-2016 Product paar weken in bezit

geweldig gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoe ik over mijn nieuwe Bosch wasautomaat denk? Heel eenvoudig: hij denkt voor mij. Geweldig! Ik hoef mij geen zorgen meer te maken of de temperatuur goed is, het toerental van de centrifuge niet te hoog is en of de dosering van het wasmiddel voldoende en niet te veel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

remco 28-12-2016 Product paar weken in bezit

duidelijke schermen, goede indeling, prima producten !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een wasmachine en een droger gekocht. Ze functioneren prima. We horen ze nauwelijks en ze voldoen volledig aan de wens.
De 9 kg laadvermogens zijn zeer handig. De machine denkt volledig mee met de programma's en het is allemaal vrij eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews