Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAW32592NL

9,0 Lees 407 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 407 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Diana 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Algemene score

9,0
ik ben heel tevreden over het wasresultaat en gebruiksvriendelijke bediening van dit apparaat. Veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch serie 8 exclusive

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer stille machine die doet wat wij van dit product hadden verwacht, goede prijs-kwaliteit verhouding. De verkoper heeft ons netjes te woord gestaan en was zeer kundig op dit gebied. De monteur die hem heeft geplaatst heeft alles prima uitgelegd.
Kortom wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizette aerdts 15-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na altijd Miele wasmachine en droger werd het tijd voor verandering. Eerst de droger van Bosch en nu een wasmachine.
De Bosch apparaten zijn zuinig betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.
Daarbij vindt ik ze bijna geruisloos en makkelijk te bedienen .
Top apparaten !

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig zoveel kilo's in een keer wassen. Makkelijke bediening en je kunt heel zuinig wassen.
Je was is echt goed schoon. Hij is erg rustig in geluid. Je kunt ook je wasbeurt uitstellen.

Pluspunten

  • 9 kilo
  • zuinig

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, erg stil en wast prima schoon. Lekker veel programma's, zowel lange als korte.
Makkelijke bediening!

Pluspunten

  • trommelinhoud
  • uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur vd Bosch 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat! Wij zochten een stille wasmachine en dat is zeker gelukt. Bijna geruisloos. Maar naast dat wast hij uiteraard prima, en het bedieningspaneel is ook zeer makkelijk te bedienen en duidelijk wat er gaat gebeuren.

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Duidelijk display
  • Wat goed
  • Grote voorlader incl. lichtje (toch handig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zi-zz-ART (werkplaats voor hedendaagse kunst) 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

"schoon en voordelig wassen" !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Allereerst: de uitstekende voorlichting van de dealer (Expert Tromp - Leeuwarden);
tweedens: een bijzonder mooie lay-out;
na eerste gebruik (afgelopen avond/nacht): zeer stille apparatuur die meer dan berekend is voor haar functie (uitstekend resultaat!)
resumé: heel erg content met deze Bosch!!

Pluspunten

  • zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matt Verstappen 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Natuurlijk alweer een wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 17 jaar trouwe dienst is onze wasmachine van Bosch aan vervanging toe.
Deze machine heeft ons in die 17 jaar niet een keer in de steek gelaten, daarom kiezen we weer voor een Bosch wasmachine. En de nieuwe wasmachine heeft een zeer duidelijke bediening en qua geluid is het prima in orde.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Degelijke machine
  • Deur gemakkelijk te openen en sluiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peer 02-05-2018

Erg stil en veel instelmogelijkheden

Algemene score

10,0
De wasmachine zelf maakt weinig geluid, je hoort eerder de waterleiding ruisen en de afvoer "borrelen" tijdens een draai. Aangezien we de machine vaak 's-nachts draaien is het erg fijn dat de (eind)pieptoon zachter of zelfs uitgezet kan worden. Een uitkomst !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine Bosch 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht apparaat

Algemene score

9,0
Vanwege de uitstekende kwaliteit van deze wasmachine hebben wij deze gekocht. Deze voldoet precies aan onze wensen en is zeer eenvoudig te bedienen. Een kind kan de was doen!!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diederik Couwenberg 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden met dit wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IK heb deze wasmachine nog maar net. Vind hem goed wassen en geruisloos. Ben erg tevreden en raad het iedereen aan

Pluspunten

  • wast goed
  • geruisloos
  • prijs-kwaliteit is goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwenhuijse 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's, zacht geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij en erg tevreden met deze wasmachine. Er zitten veel verschillende programma's op en het geluid wat hij produceert is weinig. Het is een grote trommel en het kinderslot erop is ook heel fijn en niet makkelijk eraf te halen voor kinderen. Kortom, een hele tevreden klant!

Pluspunten

  • Kinderbeveiliging
  • Veel verschillende programma's
  • Overzichtelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Nellen 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille reus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een indrukwekkende eetlust. In zijn grote trommel kan hij probleemloos 9 kg. wasgoed aan. Zelfs een donsbed of een set gordijnen verwerkt hij grondig en stilletjes, met een knipoog naar de elektriciteitsmeter.

Pluspunten

  • geruisloos
  • grote capaciteit
  • gemakkelijk te bedienen
  • zuinig met energie
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke van Dijk 19-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

17-4-2018 Ineke van Dijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn wasmachine en makkelijke bedienening
Uitstekende sevice bij EP Gruiters in Stiphout
Mijn oude wasmachine ging 15 jaar mee

Pluspunten

  • Makelijk bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne-S 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi display en grote verlichte trommel. Zeer stil en gemakkelijk in gebruik. Uiterlijk ziet er strak uit.

Pluspunten

  • Display
  • Stil in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BaBru 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn aparaat, grote trommel, geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine aangeschaft, omdat de vorige slecht centrifugeerde en al flink wat beurten had gedraaid. Nou, deze centrifugeert als de best! De grote trommel is ook erg handig. En hij maakt heel weinig geluid. Veel keuze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een kort programma of een zuinig programma. Of je veel of weinig water/energie gebruikt wordt ook inzichtelijk gemaakt met gekleurde lampjes. Wij kochten deze machine omdat de prijs ons, mede door een actie van bosch, ons in goede verhouding leek te staan, met wat de machine te bieden heeft.

Pluspunten

  • grote trommel
  • zuinign

Minpunten

  • nog niet ontdekt:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasmachine 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine ongeveer drie weken en ik ben bijzonder tevreden.
Het is een erg goeie degelijke machine. Nagenoeg geruisloos, wast goed schoon op verschillende programma's en centrifugeren doet hij helemaal erg goed...1600 toeren max.
Het heeft een waterslot, waardoor de machine overal bij een afvoer en kraan geplaatst kan worden.

Pluspunten

  • wassen,
  • centrifugeren

Minpunten

  • tot nog toe geen een
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews