Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAW32592NL

9,0 Lees 317 reviews

Vergelijkbare producten

AEG L8FE96ES

  • Vulgewicht 9 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 77 dB (centrifugeren)
AEG L8FE96ES
8,8 (19)

Siemens WM16W4G2NL

  • Vulgewicht 9 kg
  • Energieklasse A+++
  • Energiekosten per jaar 0 euro
Siemens WM16W4G2NL
9,1 (58)

Bosch WAYH2742NL

  • Vulgewicht 9 kg
  • Energieklasse A+++
  • Energiekosten per jaar 0 euro
Bosch WAYH2742NL
10,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 317 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is erg stil en makkelijk in het gebruik. Doordat hij kan centrifugeren op 1600 toeren hoeft mijn droger een stuk minder hard te werken.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMB 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Super aan te bevelen, wacht niet tot je oude niets meer doet

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met duidelijk display. Zeker als je ook een droger wil is het ideaal want ook de droger heeft hetzelfde display. Apparaat is zeer stil, past zich prima aan, aan de belading en zodoende ook zuinig. Heeft ook verkorte programma`s, keuzen genoeg. doet zeker niet onder voor andere goede merken.

Pluspunten

  • heerijk grote trommel
  • helder display
  • echt een stil apparaat
  • zelf aanpassend aan belading werkt goed
  • daardoor voordelig in gebruik

Minpunten

  • deur maar aan 1 zijde te monteren
  • naast de droger dus goed kijken de wasm rechts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Betrouwbaar en groot in gemak

Algemene score

9,0
Sinds jaar en dag begonnen met vervangen van apparatuur door Bosch apparatuur. En dit keer was de wasmachine aan de beurt. Onze AEG hield er na 12 jaar mee op, en na veel reviews te lezen en advies van de verkoper van Expert voor de Bosch wasmachine WAW 32592 NL gekozen. Geen moment spijt van, makkelijk in gebruik, zeer ruime trommel 9 kgs. Kwaliteit en duurzaamheid kan ik nu, net na aanschaf, nog niet zeggen. Maar dit geloof ik ondertussen wel van Bosch. Prima voor een gezin, en als je iets achterloopt met wassen. Eventuele halve wasjes past hij ook aan. Kind kan de was doen, mits de kinderbeveiliging er af is!

Pluspunten

  • Grootte was trommel
  • Stil tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anja 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

super stil,makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super stille wasmachine,met heerlijk grote trommel en vulopening.ook de bediening is makkelijk.heb net mijn vierde was er in gedaan ( dekbed ).hoera hij past erin.heel blij met deze mooie wasmachine.hoop er heel lang plezier van te hebben maar dat is afwachten.heb hem net in gebruik maar helemaal happy.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

grote trommel en weinig herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goede en fijne machine en niet duur voor wat hij allemaal doet en kan super blij mee en geen spijt van raad hem iedereen aan

Pluspunten

  • grote trommel
  • weinig herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloze Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een eenvoudig geruisloze bedienbare wasmachine.
Overzichtelijk groot display.
Makkelijk in te stellen en een veilig waterslot.
Gekozen omdat de wasmachine goede reviews had.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • overzichtelijk display
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie-José Keulen-Gerads 06-06-2017 Product paar weken in bezit

grote wastrommel met verlichting. Makkelijk instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, zeer tevreden. We zijn een groot gezin van 8 personen en hebben een Bed & Breakfast waardoor de machine veel uren maakt. We gebruiken de wasmachine nu een maand en we zijn super tevreden! Voorheen hadden wij een Miele maar deze is ons aanbevolen door de onderhoudsmonteur en we zijn er reuzeblij mee. We gebruiken veel wit beddegoed en badlinnen. Het komt er kraakschoon en wit uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 03-06-2017

Prima wasmachine

Algemene score

10,0
Wasmachine is heel erg fijn in het gebruik en wast bovendien prima. Kwalitatief goed product met mooie vormgeving. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Keetje 01-06-2017 Product paar maanden in bezit

Centrifugeert goed, zuinig doordat hij de was weegt en stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was veel tegelijk dus ben blij met de grote trommel. Makkelijk te bedienen. De was komt er mooi schoon en behoorlijk droog uit, wat uiteindelijk zuinig is omdat ik een droger gebruik. Veel programma's en een handige doseerhulp voor vloeibare was.

Pluspunten

  • 1600 toeren zorgt ervoor dat de was minder nat is
  • Veel programma's
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • De ecostand duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JWJ 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Helemaal blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een supermooie machine. Moet nog van alles uit proberen, maar tot nu toe ben ik helemaal blij mee. Wat een luxe tegenover de machine van 16 jaar terug. Uiteraard was dat ook een Bosch. Ik hoop er nu weer een 16 jaar mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjeerd Cuperus 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel verschillende wasprogramma's. De was is perfect schoon. Een grote trommel voor 9 kilo was. En wat is het mooiste vindt is de rust als de machine draait!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris van Kleef 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer geruisloos 1600 toeren;fijn speed programma; keuze prog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geruisloos wassen; veel keuze in programma's; grote trommel is fijn; schone, fris ruikende was. Mooi design.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grote trommel
  • Fris ruikende was

Minpunten

  • Je kan snel per ongeluk de tip toetsen aanraken.
  • Duurzaamheid kan ik nog niet bepalen;
  • Bosch kennende zal dit goed of uitstekend zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 27-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede keuze wasmachine. Optimaal in het gebruik, zeer duidelijk display. Ook de verlichting in de trommel is heel erg fijn. Kwalitatief hele goede machine. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze machine heb gekozen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Gebruik/bedien gemak
  • Verlichting in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

abg 24-05-2017 Product paar weken in bezit

kort programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
omdat ik vaak kleinere wasjes heb en meer voor de frisheid dan voor het vuil gewassen moeten worden, was ik op zoek naar een machine met een mogelijkheid voor kort programma. ook met kort programma komt de was er schoon uit. vol beladen trommel op normaal programma is ook goed schoon. knop voor instellen van wasprogramma heeft ca. 5 seconden nodig om aan te gaan.

Pluspunten

  • kort programma

Minpunten

  • instelknop duurt even

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine met grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een goed alternatief voor onze oude machine, met flexibele capaciteit, simpel degelijk en voor een redelijke prijs.
De kinderen zijn de deur uit, dus het aantal wasbeurten is een stuk minder. De hoeveelheid was varieerd echter wel. Dat is met deze machine geen probleem met de opties die er op zitten. Verder is de bediening eenvoudig en wijst zich zelf.

Pluspunten

  • Voor grote en kleine hoeveelheden was
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen apart centrifuge programma, via spoelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bouwmans 23-05-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening - supermachine!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kleine wasjes grote wasjes, stop ze in je Bosch machine.
Laat maar lekker geruisloos draaien.
Steeds weer in je wasmachine.
Was is al vrij goed droog door het centrifugeren op 1600 toeren. (ook instelbaar)
Voor eindeloos wasplezier !!!!

Pluspunten

  • 9 kg super fijn
  • makkelijke bediening!
  • makkelijk de pauze stop! wasje bijvoegen!!
  • Tijd instellen wanneer hij moet starten
  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk 14-05-2017 Product paar weken in bezit

fantastiche wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige wasmachine, met heel veel verschillende programma's, Met zijn 9 kilo trommel en 1600 toeren is het echt een aanrader voor gezinnen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brenda 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwam goed uit de test bij Kieskeurig en prijs kwaliteit ook top. We hebben hem net in gebruik dus kan er nog niet zoveel over zeggen!

Pluspunten

  • stille machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker E. 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

klantvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen, duidelijk aangegeven, grote opening, meer wasprogramma's mogelijk en apparaat de nkt zelf mee over tijdsduur

Pluspunten

  • meedenken apparaat
  • verlichting in machine

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marion 09-05-2017

Prima machine

Algemene score

8,0
Prima machine, lekker grote inhoud trommel, wast en centrifugeren goed.
Minpuntjes: met de hand gewassen wasgoed kan niet alleen gecentrifugeerd worden, je moet dan altijd tevens spoelen. Na het centrifugeren zit de was aan de trommel 'geplakt'; het zou fijn zijn als de machine na het centrifugeren nog een aantal rustige rondjes zou draaien zodat de was los in de trommel komt te liggen.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews