Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAW32592NL

9,0 Lees 361 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 361 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Astrid 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine met verschillende programma's.
Met een tijdschakelaar in te stellen, rustig draait, 1600 toeren
De was is bij wijze van 's ochtends al klaar om te drogen, wat een genot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Reijntjes 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische stille wasmachine

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine nu enkele dagen. Tot nu toe bevalt de machine uitstekend. De wasprogramma's zijn gemakkelijk te kiezen. Ook is het geluidsnivo prima. Machine horen we nauwelijks als deze centrifugeert.

Pluspunten

  • geluidsnivo
  • bedieningsgemak
  • Grote deur waardoor was gemakkelijk in te laden is

Minpunten

  • Na wasbeurt schakelt machine helemaal.
  • Geen indicatie dat er nog was in zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris van Ravesteijn 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bob heeft alles in zich

Algemene score

10,0
Gekozen voor een vooral stille wasmachine met vooral gebruiksgemak. Bovendien is dit type niet zo ''gierig'' met water
als andere typen/merken waar de was nog een keer extra gespoeld moet worden omdat niet al het waspoeder verbruikt is.
Display is met grote heldere letters die je staand zonder bril gewoon kan lezen ( voor de oude(re) wasser dus !
verlichting IN de wastrommel is ook makkelijk. Bob heeft zijn eerste wasje vandaag met vlag en wimpel doorstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch WAW32592NL 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAW32592NL

Algemene score

10,0
de perfecte wasmachine voor ons gezin. kan er niks anders over zeggen, Hij is stil er kan veel in, wast mooi schoon er zitten perfecte wasprograma''s op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla van den Berg 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en enerziezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben voor een was & droog combinatie van Bosch gekozen na goede ervaringen vanuit de directe omgeving en om de prima prijs-kwaliteit verhouding. Ook de energiezuinigheid sprak ons aan.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede pris-kwaliteitverhouding
  • grote trommel voor max 9kg droog wasgoed
  • goede programma mogelijkheden
  • overzichtelijke display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Damstra 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor ons is dit de perfecte wasmachine, er kan veel in, hij is mooi stil en heeft perfecte was programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosch wasmachine 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede display goede beschrijving

Algemene score

9,0
vandaag voor het eerst gebruikt , nu al enthausiast wat een gemak om met deze machine te wassen , en de was komt er nagenoeg droog uit

Pluspunten

  • begrijpelijke handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hotel de Herbergier Bemelmans 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een zeer moderne uitstraling is heel gemakkelijk in gebruik .

Heeft een uitgebreide programmakeuze en een fijne grote trommelinhoud

Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • grote trommelinhoud
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Kuijpers 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit . Maakt weinig geluid en was komt er droger uit. Gemakkelijk in bediening en ruime keuze in programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Z. Minnee 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

na 17 jaar met het oude bosch set, nu een nieuw bosh set.

Algemene score

9,0
volgens ons is het product juist geprijsd en voldoet aan onze eisen, en onze vorige bosch machines hebben het perfect gedaan.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • wast prima

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasvrouw 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine wast goed, zuinig en snel. Met voldoende programma's. Is ook erg stil en met1600 toeren kan de was korter in de droogtrommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk bedienbaar, zeer stille wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in wasprogramma's.
Zeer stil apparaat, zelf met centrifugeren op 1600 toeren hoor je dit niet.
grote vulopening voor een grote hoeveelheid was in 1 keer.

Pluspunten

  • zeer stil
  • gemakkelijk te bedienen
  • kan veel was in 1 keer in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, duidelijke knoppen met standaard instellingen

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat er 9 kilo was in kan, dus een grote trommel extra handig voor het wassen van lakens slopen, dekbedovertrekken in een beurt. Ook makkelijk te strijken was is in te stellen.
Nieuwe goede motor bijna onverslijtbaar en sterkere deur.
Kortom ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • groot volume
  • kan veel was aan
  • licht in de machine bij het vullen en leeghalen
  • helder venster met keuze mogelijkheden
  • millieu bewust keuzemogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Stokvis 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beste wasmachine ooit!! Binnen 4 uur geleverd en gemonteerd bij Bots Witgoed Service. De prijs van de wasmachine is perfect voor alles wat deze machine kan! Ik heb een gezin met 5 personen en met deze 9kg inhoud is dat natuurlijk heerlijk. De wasmachine is heel erg stil en in no time klaar. Door de 1600 toeren is mijn was binnen 6 uur droog (wordt gehangen op zolder, dus gem 16 graden)
Top product!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Eco
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
grote trommel , zuinig in gebruik , heel makkelijk te bedienen , en stil ( je hoort hem haast niet )

Pluspunten

  • grote trommel
  • makkelijk te te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hofman 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime keus aan opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben een gezin van 5 personen en hebben een gezinswasmachine nodig. Deze machine had goede recensies. De mogelijkheden van de machine passen bij wat we zochten.
Hij is bijzonder stil, ook tijdens het centrifugeren. En er kan mooi wat was in per beurt.
De gekozen wasbeurten zijn per stuk sneller klaar dan die van onze vorige machine.
We denken hiermee een goede koop te hebben gesloten.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • veel programmekeuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Geert 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

UITSTEKENDE WAS MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede was resultaten, eenvoudig te bedienen en zuinig in gebruik, geluidsarm is dus evt. goed te gebruiken in woon en/of slaapkamer.

Pluspunten

  • zuinig
  • prima was resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews