Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAW32592NL

Bosch WAW32592NL Best Reviewed jul 2019

Vergelijkbare producten

Bosch WAW32642NL

Bosch WAW32642NL Best Reviewed 3 keer jan 2020
9,0 (808)
Best Reviewed 3 keer jan 2020
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 496 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32592NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, met mooie functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Mooie prijs-kwaliteit, ziet er mooi en luxe uit, heeft fijne wasopties, doet zijn werk goed . Erg fijn product in omgang en heeft ook speedfunctie en eco functie dus je kan er alle kanten mee op. Maakt ook niet mega veel lawaai ook wel zo prettig. Bij in-en uitladen brandt er een lampje leuk en handig.

Pluspunten

  • Veel wasopties + eco-en speedstand.
  • Luxe uitstraling en doet zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k wielemaker 22-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
mooie machine erg stil en wast mooi schoon is onze tweede Bosch de andere hebben we na veertien jaar weg gedaan deze wasmachine wast veel schoner en is energie zuiniger .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RT 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een geweldige machine mooi om naar te kijke. Wast schoon, makkelijk in gebruik en is heel erg stil.Dit is de beste aankoop in de huishouding ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logische opbouw scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken, logisch aangegeven welke verschillende programma’s mogelijk zijn en zinvolle info zichtbaar op het scherm. Dat wat je nodig hebt om deze klus wat aangenamer te maken,

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Het blijft een noodzakelijke klus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aldwin 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8, WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine , veel stiller dan onze oude Bosch wasmachine , kan goed merken dat hier serieus een verbetering is behaald . Voldoet aan al mijn wensen. Prijs /kwaliteit in goede verhouding.

Pluspunten

  • lekker stil
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt.
  • Nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fransje 20-03-2020

Toppertje

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Heel duidelijk display. Zuinig met water en erg stil. Zelfs op 1600 toeren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Houdt 17-03-2020

Tot nu toe bevalt ie prima

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Zeker aan te bevelen ... grote trommel 1600 toeren voor centrifugeren.. was is bijna droog [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Corine 12-03-2020

Makkelijk en fijn apparaat

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Een makkelijk in gebruik apparaat, stil en zuinig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneloes 16-02-2020

Zeer fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Een verscheidenheid aan opties. Zelf je temperatuur instellen van koud met stapjes van 10graden omhoog naar 90. Perfect stille machine, ook het centrifugeren! Erg blij met deze aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 12-02-2020

Super fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Wat een goede aankoop is dit zeg. Je hoort hem niet wassen, veel gebruiksgemak, schone was en vooral ook bijna droge was, dus met een paar uur is mijn was droog. En heerlijk die grotere trommel. Absoluut geen spijt van deze machine. Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil je een goed apparaat 01-02-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met deze wasmachine. De grote opening is erg handig met name voor een 2 persoons dekbed. Verder heeft hij veel verschillende programmas en een timer die makkelijk te bedienen zijn. Het licht in de trommel is super handig en hij is ook nog heerlijk stil. Kortom een geweldig apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil je een goed apparaat 01-02-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met deze wasmachine. De grote opening is erg handig met name voor een 2 persoons dekbed. Verder heeft hij veel verschillende programmas en een timer die makkelijk te bedienen zijn. Het licht in de trommel is super handig en hij is ook nog heerlijk stil. Kortom een geweldig apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marielle 19-01-2020

Topper

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Nu een aantal weken in huis en non-stop gedraaid zo'n beetje. Heerlijk grote trommel, fijne bediening en weinig geluid. Een topper voor mij! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mischa 25-12-2019

Super fijn

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
We hebben de wasmachine nu een maand. Werkt goed met een simpel te bedienen goed menu. Machine is mooi stil is was goed schoon [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 10-12-2019

Kanjer van een wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat,we hebben altijd een AEG gehad niets mis mee, maar kan niet tippen aan de bosch we zijn overgestapt om eens te proberen, m'n was wast schoner het apparaat praktisch geruisloos al mer al stappen we zo langzamer hand over apparaten van bosch een vaatwasser ook onlangs aangeschaft en nu hopen binnenkort toch ook een koeler nogmaals wat bosch belooft aangaande het apparaat is echt waar [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch WAW32592 04-12-2019

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Deze machine voldoet aan alle verwachtingen , ik ben er zeer tevreden over. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

P Middelkoop 03-12-2019

Minder duurzaam

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

6,0
Deze wasmachine geeft vaak foutmeldingen. Met name E18 terwijl het filter leeg is. Ook E23, aquastop. Hiervoor moet een monteur komen om dit te verhelpen maar vervolgens wordt en niet echt een fout geconstateerd wat dan resulteerd in een rekening om de machine van E23 melding af te krijgen. Kan dit niet anders? Ik wil niet zelf aan de machine gaan sleutelen ivm garantie. Met het oude bovenladertje wat we hier voor hadden nooit problemen gehad tot hij het na ca. 20 jaar gewoon opgaf (rubberlek). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews