Bosch WAW32642NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch WAW32642NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 432 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

minpunt bosch wasautomaat

Algemene score

8,6
Wat ik echt een minpunt aan deze wasautomaat vindt is het feit dat je niet kunt centrifugeren zonder te spoelen. Hoezo energiezuinig? Moet je me toch eens uitleggen wat het nut is om extra water te verspillen terwijl je alleen maar een drogere was wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Pefecte wasmachine, i-dos is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor dit model vanwege de 9 KG aan was die erin kan, daarnaast lazen we veel positieve reacties over het i-dos systeem, en ze zijn terecht! De machine is verder compleet met veel optie, verlichting in de trommel en is super makkelijk in gebruik. Hij krijgt het cijfer 9 en geen 10 omdat hij de was nog niet zelf opvouwt ;-).

Pluspunten

  • 9 KG trommel
  • I-dos
  • Stil
  • veel keuzes qua programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Huỳnh Long 09-03-2017

Kan deze machine kleine was doen ( b.v. 1 of 2 kg ) of alleen maar volle bak ( 9kg )? Dankuwel ...!!!

Reageer

Vaarwelmielewelkombosch 06-10-2016
  • Product paar weken in bezit

stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 jaar geleden kochten we als opvolger van een 24 jaar oude maar fijne Miele wéér een Miele. Niet goed dus, kreeg de was niet schoon. 2x Mieleman er bij: mevrouwtje zus mevrouwtje zo. hielp geen moer. Nu kogel door de kerk, een Bosch gekocht. Wat erg hielp om te beslissen was de proefperiode van 30 dagen. Hij is prima, muisstil, lekker groot, wast en spoelt uitstekend en heeft een gadget in de vorm van wasmiddeldosering. DIe kan je gewoon uitzetten hoor, dus elk wasje krijgt z'n eigen middels, net als vroeger. Oh ja, deze kost bijna de helft van de mislukte Miele....

Pluspunten

  • wast prima
  • lekker groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • kom ik over 10 jaar op terug...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RDJ 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superwasmachine

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine had het begeven, dus er moest een nieuwe komen. Mijn man op internet gekeken welke goed uit de bus kwam en kwam uit op deze wasmachine.. Ik heb hem nu 3 dagen en bevalt me ook echt super.. 9 kilo, geluidloos en wat voor mij echt super is de IDOS, geen overdosis zeep meer...

Echt super blij

Pluspunten

  • IDOS
  • Geluidloos
  • 9 kilo
  • A+++

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ba meijer 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel wasmachine voor een zacht prijsje .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb echt geen spijt van deze wasmachine je krijgt echt superveel voor een zacht prijsje .
Onze vorige bosch is ook super lang mee gegaan, voor ons altijd een bosch.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • I dos
  • Vergeten was toevoegen
  • Verlichting in de trommel
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy1970 09-03-2018

Blij, blij, blij :-D

Algemene score

10,0
Als je blij kan worden van een wasmachine dan is dit je machine. Ik kan er nog niets mis mee kunnen vinden. Bijna geluidloos. Piepjes bij klaar kun je makkelijk uitzetten ( en weer aan ook)
I-dos is voor mij iets nieuws maar zo makkelijk geen rotzooi meer in je zeepbakje. Ik zeg blij blij blij :-D
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martijn Roelofs 05-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afwerking. Stil. Ruim. Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hebben deze wasmachine gekozen omdat de vorige Bosch het na 17 jaar mooi vond geweest. Omdat er sprake is van gezinsuitbreiding hebben we gekozen voor deze wasmachine met grote trommel. Verder biedt het I-Dos systeem ongekend veel gemak. Het valt op dat de machine erg stil is. Verder bewust gekozen voor een koolborstelloze motor.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Koolborstelloze motor
  • I-Dos
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bos 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze Bosch wasmachine na ruim 10 jaar plotseling kapot ging twijfelde wij zeker niet over het merk van een nieuwe machine. Met deze nieuwe mooie uitstraling van de machine.
De machine is wel zwaar maar daar heb je eenmaal op zijn plek geen last meer van.
IDos functie is heerlijk en na eenmalig ingesteld geen omkijken meer na.
Heerlijke machine waar we nog lang plezier van hopen te hebben, net als onze vorige.
Met ons gezinnetje van 4 personen is een trommel van 9 kilo een hele uitkomst.

Pluspunten

  • Grote trommel die zichzelf reinigd
  • IDOS functie.
  • Mooie uistraling door led verlichting op display

Minpunten

  • Het is een zware machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mus 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In woord TOP!

Algemene score

9,0
Verbluffende resultaten, na wikken en wegen om een duurdere wasmachine van een ander model aan te schaffen toch voor deze BOSCH wasmachine gekozen. Doet qua vormgeving, functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk wassen niet onder voor de duurdere modellen. Voor zijn prijs is het dubbel en dwars waard. Automatische dosering maakt het wassen leuker en de trommelverlichting is lekker handig.

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • centrifugeren
  • trommelverlichting
  • stil
  • tussentijds was toevoegen

Minpunten

  • verlichting iets te vel
  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lanieso 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super machine voor (groot) gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine heeft een groot laadvermogen en een hoog centrifuge toerentaal. Hij is energiezuinig en wastijden kunnen langer of korter ingestel worden.

Pluspunten

  • groot laadvermogen
  • verkorte wastijd mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sharon 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude bosch wasmachine ging kapot en toen wouden we wel heel graag weer een boschwasmachine terug.
We hebben voor dit model gekozen en er geen moment spijt van gehad.
Hij is ongelofelijk stil, zelfs tijden het centrifugeren. Onze waskamer is naast de slaapkamers van onze jongste zoon en op zijn kamer hoor je de wasmachine helemaal niet.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Veel keuze in programma’s
  • Voegt zelf wasmiddel en wasverzachter toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja Manshande 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In alle opzichten een geweldige wasmachine. De mogelijkheden zijn enorm denkend aan temperatuur wasprogramma's en ook het I-dos systeem is fijn zodat je altijd al het wasmiddel en wasverzachter binnen bereik heb door de handige vulmethode.
Hij is lekker stil en het nachtprogramma ideaal.
Makkelijk te bedienen en de vormgeving en uitstraling maakt wassen een pretje.
Kortom een absolute aanrader

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • robuust
  • I-dos systeem
  • reinigende functie voor de trommel
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulRia 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot dusver een uitermate makkelijk te bedienen en zeer goed functionerende wasmachine. Zelfs beter en handiger dan onze vorige Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer stil
  • ook tijdens centrifugeren 1600 stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JW Hulst 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een dermate goede ervaring met Bosch producten in ons huis, dat wij geen moment hebben getwijfeld weer een Bosch product te kopen. Bovendien was de prijs/kwaliteit verhouding wederom prima en tot nu toe voldoet het product volledig aan onze wensen en eisen. Wij hebben dan ook geen twijfel dat ook deze machine weer net zo lang meegaat als de vorige Bosch (14 jaar). Ik denk dat hij mij zal overleven.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening
  • energiezuinig
  • voldoende keuze in wasprogramma's
  • wasmiddeldosering een uitvinding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tyn 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote trommel wat een genot

Algemene score

10,0
Wat een genot deze super wasmachine, na lang twijfelen deze gekocht en hebben er totaal geen spijt van. grote trommel, met led verlichting en een automatische doseer systeem voor je wasmiddel. ons wasmiddel gaat nu veel langer mee, een echte aanraden is dit.

Pluspunten

  • grote trommel
  • doseer systeem
  • touche screen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees en Wilma 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een geweldige wasmachine, wat een verschil.

Algemene score

10,0
Net gekocht bij Mediamarkt en snel en zorgvuldig geleverd, al vijf wassen gedraaid na het lezen van de gebruiksaanwijzing. Een modern en mooi apparaat zo een hebben wij er in die 45 jaar nog nooit gehad, onze eerste Bosch maar nu al verwent en er erg blij mee. Wat een luxe zeg hij pakt wasmiddel wat er nodig is en nog veel meer extras, even wennen maar gebruiksgemak wint het en stil ja stil is hij. Nu al niet meer weg te denken in ons gezin.

Pluspunten

  • stil echt stil
  • gebruiksvriendelijk
  • Zijn tijd vooruit
  • En nederlandse gebruiksaanwijzing
  • Voor die prijs een modern en goede machine

Minpunten

  • niet te ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie verzichtelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Om tot aanschaf over te gaan van deze machine heb ik me laten leiden door de vele reviews van deze machine.
Direct na levering en het reinigingsprogramma te hebben doorlopen, ben ik gestart met wassen.
Wat me opvalt: Gemakkelijke bediening, stil tijdens centrifugeren, droogt goed, wast schoon, ruime keuze aan wasprogramma's. Aanrader. Ik heb diverse verschillende wasmachine merken uitgeprobeerd. Deze machine is top.
Minpunten vind ik nog niet, misschien na verloop van tijd.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Stil tijdens centrifugeren
  • Centrifugeert echt goed, was is goed droog
  • Grote deuropening, dus gemakkelijk in-en uitladen.
  • Lampje in trommel tijdens start

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PeterH 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topmerk wasmachine voor een betaalbare prijs!

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine was stuk, inmiddels is er veel veranderd. Voor ons belangrijk energiezuinig, een grote trommel en topkwaliteit. Met de Bosch hebben we dit gekregen, erg tevreden ermee. Ook blij verrast met het geringe geluid en trilling, een aanrader!

Pluspunten

  • Weinig geluid en trilling
  • Fraai design
  • Eenvoudig bedieningsdisplay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timon Denham 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wekt vertrouwen voor de toekomst.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat mij vooral opvalt is de ongelooflijke stilte van deze was machine. Ik wist niet dat dit mogelijk was ! Ook komt de was érg droog uit. Het idos-systeem is een leuke gadget. Waarvan ik mij de waarde vast nog meer bewust zal worden. Verder vind ik fijn dat de programma keuze is goed is, er een mogelijkheid is tot snel wassen en dat je de hoeveelheid was die je erin doet mag je zelf bepalen: hij hoeft niet vol. De duurzaamheid en hóé goed hij kwalitatief zal gaan wassen is nog niet zeker. Maar gezien de enorme goede recensies heb ik ook daar vertrouwen in. En dat is tenslotte waar je een wasmachine voor koopt.

Pluspunten

  • Negen kilo ruimte is heerlijk.
  • Stilte waardoor ik hem ‘s nachts kan draaien.
  • Er zit een uitstelprogramma op.
  • Hij is erg zuinig.
  • De was is redelijk droog klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dudink 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een stille,zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de wasmachine moest een gezin van vier en de t-shirts van beide kids voetbalteam kunnen wassen
ruim genoeg en het twee persoonsdekbed kan hij makelijk aan.

Pluspunten

  • stil
  • 9 liter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews