Bosch WAW32642NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 551 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

minpunt bosch wasautomaat

Algemene score

8,6
Wat ik echt een minpunt aan deze wasautomaat vindt is het feit dat je niet kunt centrifugeren zonder te spoelen. Hoezo energiezuinig? Moet je me toch eens uitleggen wat het nut is om extra water te verspillen terwijl je alleen maar een drogere was wilt.
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EJ 31-05-2018

Ik weet niet of er verschil zit tussen de versie met en zonder i-DOS maar wanneer ik kies voor centrifugeren dat brand het knopje 'extra spoelbeurt'. Wanneer ik dit uit zet met de knop 'extra spoelbeurt' gaat hij direct centrifugeren zonder te spoelen.

Reageer

Rene 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Pefecte wasmachine, i-dos is fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor dit model vanwege de 9 KG aan was die erin kan, daarnaast lazen we veel positieve reacties over het i-dos systeem, en ze zijn terecht! De machine is verder compleet met veel optie, verlichting in de trommel en is super makkelijk in gebruik. Hij krijgt het cijfer 9 en geen 10 omdat hij de was nog niet zelf opvouwt ;-).

Pluspunten

  • 9 KG trommel
  • I-dos
  • Stil
  • veel keuzes qua programma

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Huỳnh Long 09-03-2017

Kan deze machine kleine was doen ( b.v. 1 of 2 kg ) of alleen maar volle bak ( 9kg )? Dankuwel ...!!!

Reageer

Vaarwelmielewelkombosch 06-10-2016
  • Product paar weken in bezit

stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 jaar geleden kochten we als opvolger van een 24 jaar oude maar fijne Miele wéér een Miele. Niet goed dus, kreeg de was niet schoon. 2x Mieleman er bij: mevrouwtje zus mevrouwtje zo. hielp geen moer. Nu kogel door de kerk, een Bosch gekocht. Wat erg hielp om te beslissen was de proefperiode van 30 dagen. Hij is prima, muisstil, lekker groot, wast en spoelt uitstekend en heeft een gadget in de vorm van wasmiddeldosering. DIe kan je gewoon uitzetten hoor, dus elk wasje krijgt z'n eigen middels, net als vroeger. Oh ja, deze kost bijna de helft van de mislukte Miele....

Pluspunten

  • wast prima
  • lekker groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • kom ik over 10 jaar op terug...
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Bos 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze Bosch wasmachine na ruim 10 jaar plotseling kapot ging twijfelde wij zeker niet over het merk van een nieuwe machine. Met deze nieuwe mooie uitstraling van de machine.
De machine is wel zwaar maar daar heb je eenmaal op zijn plek geen last meer van.
IDos functie is heerlijk en na eenmalig ingesteld geen omkijken meer na.
Heerlijke machine waar we nog lang plezier van hopen te hebben, net als onze vorige.
Met ons gezinnetje van 4 personen is een trommel van 9 kilo een hele uitkomst.

Pluspunten

  • Grote trommel die zichzelf reinigd
  • IDOS functie.
  • Mooie uistraling door led verlichting op display

Minpunten

  • Het is een zware machine
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RDJ 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superwasmachine

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine had het begeven, dus er moest een nieuwe komen. Mijn man op internet gekeken welke goed uit de bus kwam en kwam uit op deze wasmachine.. Ik heb hem nu 3 dagen en bevalt me ook echt super.. 9 kilo, geluidloos en wat voor mij echt super is de IDOS, geen overdosis zeep meer...

Echt super blij

Pluspunten

  • IDOS
  • Geluidloos
  • 9 kilo
  • A+++
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Gaddum 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is meer dan "GOED" overzichtelijke display, wasmachine is vrij rustig, ben er trots op dat ik voor deze wasmachine van Bosch heb gekozen, mede door dat de verkoper goed en duidelijke uitleg hierover heeft gegeven.
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy1970 09-03-2018

Blij, blij, blij :-D

Algemene score

10,0
Als je blij kan worden van een wasmachine dan is dit je machine. Ik kan er nog niets mis mee kunnen vinden. Bijna geluidloos. Piepjes bij klaar kun je makkelijk uitzetten ( en weer aan ook)
I-dos is voor mij iets nieuws maar zo makkelijk geen rotzooi meer in je zeepbakje. Ik zeg blij blij blij :-D
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

mus 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In woord TOP!

Algemene score

9,0
Verbluffende resultaten, na wikken en wegen om een duurdere wasmachine van een ander model aan te schaffen toch voor deze BOSCH wasmachine gekozen. Doet qua vormgeving, functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk wassen niet onder voor de duurdere modellen. Voor zijn prijs is het dubbel en dwars waard. Automatische dosering maakt het wassen leuker en de trommelverlichting is lekker handig.

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • centrifugeren
  • trommelverlichting
  • stil
  • tussentijds was toevoegen

Minpunten

  • verlichting iets te vel
  • gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Idos wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze vorige Bosch wasmachine het uiteindelijk opgaf na lang en intensief gebruik was onze keuze voor de nieuwe wasmachine snel gemaakt. Weer een Bosch maar temeer voor de lovende reviews op gerenommeerde sites. Nu de machine in huis is maakt hij alle beloftes waar, Hij is stil gemakkelijk te bedienen en we zijn heel blij met het doseersysteem. Geen nadelig punt door ons ontdekt. Hopelijk gaat hij weer net zolang mee als zijn voorganger.

Pluspunten

  • bediening
  • geluid
  • doseer gemak wasmiddel
  • snelheid
  • geluidsignaal bij einde programma

Minpunten

  • niets te vinden
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grote wasjes 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kind kan de was.doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met deze wasmachine hoef je je hersens niet te kraken,gewoon doen man.kind kan de was doen.kleine wasjes en grote wasjes laat de wasmachine maar draaien

Pluspunten

  • Een liter Wasmiddel erin en doseerd zeld
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

claudia 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen, veel verschillende wasprogramma,s, geluidloos, staat heel stevig , i-dos systeem ook super handig

Pluspunten

  • geluidloos
  • ook korte wasprogramma
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goed product wast goed en heeft een zeer zuinig energie verbruik
de machine is makkelijk te gebruiken en bespaart ook nog een hoop was middel dmv I Dos dus ook weer minder belastend voor ons milieu
kort om prijs kwaliteit is uitmuntend

Pluspunten

  • grote deur
  • stil
  • duidelijk display
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Hoek 19-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kan tot 9 kg was in, beste in de test, metalen trommel, borstelvrije motor. Goede prijs- kwaliteitverhouding, Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch; deze ging lang mee.

Pluspunten

  • Lange verwachte levensduur
  • Kan veel was in,
  • Sportprogramma

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tugba Guler 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede apparaat

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwr wasmachine. Makkelijk in gebruik. Wasmachine heeft heel veel wasprogramma’s. Dus keuze zat.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel wasprogramma’s
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aline 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige en handige bediening, mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks de vele opties is de machine gemakkelijk te bedienen, vooral de voorraad wasverzachter en vloeibare wasmiddel is geniaal, door een paar drukken op de knop kun je de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter gemakkelijk kiezen. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld hele vieze was of wanneer je bijvoorbeeld bij de dekbedhoes meer wasverzachter wilt. Tevens zit er een elektronisch waterslot aan de machine, dit staat niet bij de specificaties vermeld maar is wel erg prettig. De machine is erg stil, zelfs bij het centrifugeren maakt de machine weinig geluid en schut hij amper. hij zal dus niet snel de kamer door dansen. Ik ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's die gemakkelijk te bedienen zijn
  • 1600 toeren centrifugeren, top!
  • Voorraad wasmiddel en wasverzachter
  • programma wastrommelreiniging

Minpunten

  • Boekje even doorlezen is wel nodig
  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ba meijer 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel wasmachine voor een zacht prijsje .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb echt geen spijt van deze wasmachine je krijgt echt superveel voor een zacht prijsje .
Onze vorige bosch is ook super lang mee gegaan, voor ons altijd een bosch.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • I dos
  • Vergeten was toevoegen
  • Verlichting in de trommel
  • 1600 toeren
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Roelofs 05-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afwerking. Stil. Ruim. Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hebben deze wasmachine gekozen omdat de vorige Bosch het na 17 jaar mooi vond geweest. Omdat er sprake is van gezinsuitbreiding hebben we gekozen voor deze wasmachine met grote trommel. Verder biedt het I-Dos systeem ongekend veel gemak. Het valt op dat de machine erg stil is. Verder bewust gekozen voor een koolborstelloze motor.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Koolborstelloze motor
  • I-Dos
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Hendriks 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening duidelijk en makkelijk bedienbaar display!

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Een erg gebruiksvriendelijke machine. Erg stille machine zelfs bij centrifugeren! Degelijk en een mooi design.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • grote vulopening
  • geluidsloos

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig mooie moderne makkelijk bedienbare wasmachine van bosch! Top product voor een betaalbare prijs!

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • Wastprogramma duidelijk

Minpunten

  • Hij is weer wit
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerrit 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super waschmachine het doseersysteem is suoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer hoge kwaliteit voor een gunstige prijs , het doseer systeem is ook nog goed voor het milieu en portemonnee

Pluspunten

  • doseer systeem
  • grote trommel
  • stil
  • eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: Bosch WAW32642NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews