Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

AEG L76680WD

8,4 Lees 6 reviews

Vergelijkbare producten

Miele WDD 030 WCS Classic

Miele WDD 030 WCS Classic Best Reviewed feb 2017
8,3 (6)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cidem 30-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Super was- en droog machine. Ik ben zeer tevreden over de wasresultaten en de droogfunctie. Hij is handig in gebruik en maakt heel weinig geluid. De volgende wasmachine wordt weer een AEG! Een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minski 30-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
I've bought this washing machine 2 months ago. So far so good. Very quiet. Clothes come out clean. Only used the dryer twice for sheets which came out OK too

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VoorburgL 15-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb de machine nu een aantal maanden, ben er heel blij mee! de was komt er fantastisch uit, halve dag aan de waslijn en het kan zo de kast in. De machine blijft netjes op zijn plaats staan en maakt weinig geluid. Ik heb nog nooit een AEG gehad, maar ik raad hem zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BogoSon 03-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Onze vorige AEG wasdroogautomaat heeft het, met intensief gebruik, 15 jaar volgehouden. Vandaar weer een AEG die na een maand gebruik een goede indruk achterlaat. Over duurzaamheid valt uiteraard nog niet wat te zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

snijhof1990 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Wassen gaat prima, droger echter iets minder. De aeg kan niet heel veel gewicht aan qua drogen, doe bijv bedlakens los en niet met iets anders. Verder een prima was/droogcombinatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

janna 09-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

goede wasmachine, iets minder goede droger

Algemene score

8,0
De wasmachine wast goed en schoon. Een was/droogcombinatie is erg handig. Het neemt minder plaats in en is niet zo'n obstakel in de badkamer.
De droger droogt goed, maar het wasgoed komt er wel erg kreukelig uit. De droger ruikt tijdens en na gebruik naar plastic.

Pluspunten

  • wast schoon
  • veel gebruiksgemak

Minpunten

  • wasgoed wordt erg kreukelig in de droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer