Siemens WM14Q474NL - Reviews

8,8 Lees 226 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
76 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 226 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WM14Q474NL 29-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe wasmachine. De was komt er heerlijk fris uit en ook maakt hij niet veel lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pveenhui 25-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Vooral erg stille en fraaie machine met eenvoudige bediening. Tiptoetsen vergen enige gewenning. Motor maakt weinig geluid vanwege het ontbreken van koolborstels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Sarah 19-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Dit is de eerste wasmachine die ik ooit gekocht heb. In het algemeen ben ik wel tevreden met dit apparaat.

Een aantal goede dingen:
- Mooie design
- Zuinig (ik heb dit nog niet op jaar basis kunnen beoordelen of dit echt zo is, want ik gebruik hem maar pas 3 weken)
- Niet teveel lawaai bij het wassen, ietsje meer bij centrifugeren
- 'Kant en klare' wasprogramma's

Een aantal verbeterde punten:
- Max. lading is 8 kg, maar let wel op als je bepaalde programma's kiest. De wasmachine kan dan de volle 8 kg niet aan. Ik heb de handleiding nog niet helemaal gelezen toen ik de donkere was uitprobeerde, en heb de machine volgeladen.
- Sommige wasprogramma's zou ik denk ik nooit gebruiken, dus vraag je je eerst af of je dit allemaal nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Ans 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Wat een feestje. Eindelijk een nieuwe wasmachine. En wat voor 1. Super zuinig qua water en stroom en het wasresultaat is super. Wat een verschil met mijn vorige wasmachine. Heel veel keuzemenu's voor wat betreft de wasprogramma's en het mooie is dat als je een klein beetje was hebt de machine automatisch veel minder water gebruikt. Super dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mememyself 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Apparaat is op zich prima: stil en doet z'n werk. Op sommige moment lijkt er wel zwarte stof achter te blijven op de was. We wachten het nog even af.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Sabieta 10-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Wat dit apparaat zo speciaal maakt zijn:
- het zelf kunnen programmeren van de was- en centrifuge temperaturen
- de mogelijkheden binnen welke tijd een was gedraaid is. Dit kun je zelf bepalen door een keuze te maken
- de optie voor korte was (handwas)
- het apparaat maakt weinig geluid
- de was wordt heel goed schoon

Deze week een 2 persoons wollen deken gewassen. Door de grote trommel max. 8 kilo is dit geen enkel probleem. ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeanine 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De wasmachine is makkelijk in gebruik en wast op korte programma's ook goed schoon! Heel fijn dat er ook anti vlek programma's op zitten (o.a. olie en rode wijn)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Miek 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een heerlijke stille wasmachine die zijn werk uitstekend doet!Volop mogelijkheden en zelfs als je wat vergeten bent er in te stoppen, kan je dat alsnog doen. Wast zuinig en schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mark 06-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima wasmachine welke eenvoudig in gebruik is en gewoon doet waarvoor je hem koopt. Er zitten veel functies en programma's op. Prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Michel 06-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een fijne machine voor een scherpe prijs. Heel prettig dat je, als de machine al draait, toch nog kunt bijladen of het programma aanpassen. Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen: heb hem net pas in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Selina 05-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Hele mooie goede wasmachine! Ben ontzettend blij met mijn aankoop! Heeft veel functies en is erg makkelijk in te stellen! Het wasresultaat is helemaal top, elke keer weer een goed schone was! Wat zeker een groot voordeel is is dat hij vrij weinig geluid maakt, niet alleen voor u zelf maar voor uw buren natuurlijk ook erg fijn! Wonen zelf in een gehorig appartementje maar zelfs daar heeft hij nog geen overlast veroorzaakt! Echt een aanrader dus zou ik zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
EILINGSSSS 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wast lekker schoon, uiterlijk goed. Wasresultaat gewoon erg goed. Ziet er goed uit.
Er ontbreekt wel een schotje in het doseer bakje voor vloeibare wasmiddelen.
Gestapeld gemonteerd met een IQ500 droger.
De montage mbv de Siemens verbindingsset verdiend zeker geen schoonheidsprijs. (zie er gewoon prutserig uit) Is ook gewoon erg lastig te monteren. Verder begrijp ik niet waarom het display van de wasmachine en droger van de zelfde serie niet matcht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Adriaan van de Molen 02-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
In vergelijking met mijn vorige wasmachine is deze veel prettiger in de bediening en energie zuiniger. De grote deuropening heeft ons doen besluiten deze voorlader te kopen. Prettige wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Diana 01-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De wasmachine voldoet goed aan de verwachting en ziet er prima uit. Ondermeer het geluid is laag. Heeft voor mij een goede prijs/ prestatie. Is enkele dagen in bezit en al diverse malen gebruikt, waarbij ik verschillende programma's heb uitgeprobeerd. Het gebruik wijst voor zich. En de machine ziet er goed uit. Daarom overweeg ik ook een Siemens wasdroger aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
de Kraan 30-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Een goede duurzame en geluidsarme wasmachine.
aan te raden in dit prijssegment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Jochem 30-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Wat een super machine, stil, snelle programma's en intensieve programma's, 8Kg laadvermogen, waterstop, A+++ en hij geeft zelfs aan als je teveel wasmiddel hebt gebruikt. Als je bedankt hoeveel wasmiddel er in het riool verdwijnt zouden alle machines verplicht zo'n functie moeten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 30-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Zeer stille en mooie wasmachine, makkelijke bediening.
Groot pluspunt is dat programma's aangepast kunnen worden zoals tijd, temp en centrifuge snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wob 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Zeer zuinig apparaat met duidelijke en fraaie bediening, kwalitatief zeer goede wasmachine en een top service. Wat wil je nog meer...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Mike 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Erg mooi apparaat met goede resultaten. Vormgeving is nog wel een beetje ouderwets als je deze vergelijkt me bijvoorbeeld Samsung, maar ach het is maar een wasmachine, het gaat uiteindelijk om het resultaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
OZ 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Top machine, gebruiksvriendelijk, wast goed, maakt niet veel lawaai, je kan zien hoelang het duurt, ook leuk dat er een slot op zit voor kinderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews