Zanussi ZWF71463W - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Euk 17-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor de prijs een goede wasmachine, alleen maakt hij vrij veel lawaai bij het centrifugeren. Was komt schoon uit de machine ook op 30 graden, de 20 graden heb ik nog niet gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

luijsterburg 24-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De wasresultaten zijn goed was ziet er schoon uit
er zitten veel diverse wasprogrammas ophij is gebruiks vriendelijk oog leuk grote vuldeur over de deurzaamheid kan ik nog niet mee praten heb hem net maar van colege alleenmaar goeds

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansT. 22-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Handige machine, je hoeft de handleiding niet te lezen om te begrijpen hoe je hem in moet stellen. Het apparaat heeft veel mogelijkheden, o.a. korte programma's en een sneltoets. Helaas maakt deze wel redelijk wat lawaai, vooral bij het centrifugeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 09-02-2017 Product paar maanden in bezit

Wast snel én goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had nog nooit van een wasmachine die zo goed wast in zo een korte tijd. Binnen 30 minuten een trommeltje klaar. Bij dit korte programma had de centrifuge iets sneller mogen draaien. Dan zou het helemaal perfect zijn.
Uitstekend bedieningsgemak.

Pluspunten

  • Supersnel programma mogelijk (30 minuten)
  • Duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WSeverijn 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine voor een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben dit product gekozen omdat het qua prijs in ons budget viel. Werkt prima, genoeg wasprogramma keuzes. Geen enorm apparaat voor onze kleine badkamer.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Wast prima
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bangels 22-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Wijst zichzelf uit. je kan elke bediening zelf instellen temperatuur , droogtoeren, tijd (snel, lang). tot nu toe heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries65 16-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Tot nu toe dik tevreden, ziet er mooi uit, kan veel in, wast schoon, maakt minder geluid als mijn vorige machine. Moet even wennen aan de andere programma' s. Heb een keer t 30minuten programma gebruikt maar dat vond ik iets minder, de zweetlucht zat nog in sommige kleding. Verder zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trees11 17-02-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,2
Gebruikersvriendelijk en relatief veel opties. Wasresultaten prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Echter kan ik geen indicatie verschaffen omtrent duurzaamheid (slechts 6 maanden in bezit).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ferdinand35 30-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
een goede wasmachine en een fijne grote deur opening.hij is erg stil en de was komt er
schoon uit .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ikzelf 62 23-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zelf heb ik al 35 jaar een eigen huishouding en als wasmachine altijd een boven lader. Ik ben nu over gestapt naar een "normale"machine.Op advies van de verkoper ben ik bij deze machine terecht gekomen en van dat advies heb ik geen spijt. Het bedienen van de machine is echt heel overzichtelijk en makkelijk het vullen is zo gedaan.
De machine is voor wat ik gewent ben erg rustig. O ja omdat je een knop(lichtje) hebt met "snel" zijn de programma's ook snel. Scheelt tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ruby22 06-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Zeer zuinig en goedkoop in de aanschaf. Nu afwachten wat het resultaat is. Vooralsnog prima wasresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maj1961 30-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Goed uitziende wasmachine wat betreft model en uitstraling.
Perfect was resultaat en een grote opening waar 7 kg was in kan. De tiptoetsen zijn zeer goed en overzichtelijk, je kunt heel goed het programma wat je wilt instellen.
Een wasmachine echt van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam 2501 26-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
SUPER Stroomzuinige wasmachine, grote 7 kg trommel, maakt weinig geluid.
wast hardnekkige vlekken, vieze voetbalkleding goed schoon.
Met de tiptoetsen die erg makkelijk te bedienen zijn.

Ik ben er super blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis van den Barselaar 22-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi vormgegeven apparaat. Grote vulopening. Maar vooral erg stil. Wij zijn erg tevreden over oze Zanussi.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saar 123 21-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fijne duidelijke zeer gemakkelijke te bedienen machine.
7 kg inhoud dacht is teveel maar voor 3 pers.huishouden super!
Voldoet aan al mijn eisen zoals uitgestelde tijd en regelbare centrifuge .
Voor een zeer vriendelijke prijs een pracht machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer