Zanussi ZWF81663W - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

helga 30-03-2016 Product paar dagen in bezit

stille fijne wasmachine

Algemene score

8,5
De wasmachine is erg stil, het is dan ook erg fijn dat er een signaal klinkt als hij klaar is, supertevreden over het resultaat, fijne grote trommel. Alleen jammer dat niet alles onafhankelijk in te stellen is, ik wil soms het 30minuten programma op hoog aantal toeren maar dat kan dan niet hoger dan 800 toeren. Zou ook graag gezien hebben dat hij na het centrifugeren de was even los gooit, die functie hadden we over het hoofd gezien, verder een hele fijne wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

gerrit33 19-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooie uitziende wasmachine,gemakkelijk de bedienen,
Genoeg mogelijkheden. Was komt er mooi droog uit.
zeer gemakkelijk dat hij aangeeft wanneer hij klaar is.
Mooie grote trommel,terwijl wasmachine niet groot oogt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torbijn 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima wasmachine. Zeer tevreden over resultaten.
Was komt er schoon uit, op alle programma's.
Veel mogelijkheden om te kiezen: verkorte duur van programma's, toerental bij centrifugeren.
Geruisloos wassen en centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny085 02-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Wasmachine inmiddels 2 weken in gebruik genomen. Mijn vorige was een oude Miele van bijna 35 jaar oud die inmiddels aan zijn einde is gekomen.

Gebruikersgemak:

Ik ben zeer tevreden over de Zanussi wasmachine. Een grote inhoud van 8KG is hier zeer gewenst (kwam van een 5KG). Ook is de machine eenvoudig in te stellen en doet uitstekend zijn werk. Programma's zijn gemakkelijk in te stellen middels tiptoetsen. Ook de resterende tijd in het display is erg handig.

Mogelijkheden:

Er zijn voldoende mogelijkheden voor alle soorten was. Ik kan me er tenminste prima mee redden.

Duurzaamheid:

Lijkt me een prima degelijke wasmachine. Echter nog maar 3 maanden in gebruik dus hier is nog niet veel over te zeggen. centrifugeren gaat ook erg stil vanwege waarschijnlijk de speciale motor.

Wasresultaat:

De was komt er goed schoon uit en tevens veel droger dan wat ik gewend was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanusssssi 07-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat en wast goed schoon. Ook een stuk stiller dan onze vorige machine. Handig dat hij de hoeveelheid water aanpast aan de hoeveelheid was die erin zit, is weer goed voor het milieu en je beurs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bokkie57 23-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb nu 3 verschillende wassen gedraaid , 2x fijne was en 1x katoen.
Het wasresultaat is prima.
De wasprogramma's zijn met de functie "snel" inderdaad zo klaar.
Vooral de functie uitgestelde starttijd is voor nachtstroom gebruikers ideaal.
De prijs/kwaliteit verhouding vindt ik zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k 01-05-2017

zanussi zwf81663w

Algemene score

6,0
gisteren heb ik de wasmachine gekocht. ik heb nu enkele wasjes gedraaid maar ik heb een probleem met 1 trui In de wasmachine dan wil hij nl niet centrifugeren. Kennen jullie dit probleem.? graag een reactie
Officiele reactie van Zanussi 02-05-2017

Het kan inderdaad dat het apparaat dan in onbalans treedt omdat er te weinig wasgoed in zit. Om goed te kunnen centrifugeren moet het gewicht verdeeld kunnen worden.
Als je er een paar handdoeken bij doet, is het probleem opgelost.

Reageer

Peter de Jong 31-05-2016 Product paar weken in bezit

Goed en makkelijk

Algemene score

9,5
Wast uitstekend, makkelijke programma's, heel stil en een geluidssignaal als de was klaar is.
Prima machine, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rh58610 26-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
prima toestel reeds meer dan een jaar in bezit, door zijn 16 00 toeren is de was al goed droog daardoor hoeft de droger minder lang te lopen
is mijn tweede wasm van Zanussi
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super stille wasmachine sta er echt versteld van wassen en instellen is ook helemaal niet moeilijk en de was komt er al bijna droog uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter-G 28-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Wat vreemd dat we gevraagd worden om direct een review
te schrijven terwijl we de machine nog niet (goed) kennen.
Dus eerst maar even gebruikt voordat we een mening geven.
Het wasrultaat van machine bevalt ons uitstekend en vooral de programmakeuzes zijn super. Het eco program werkt ook perfect en wordt door ons vrijwel altijd gebruikt.
De vraag over duurzaamheid hebben we voorlopig maar
een 8 gegeven uit ervaring van anderen zelf zullen we dat nog moeten ervaren we hebben daar wel vertrouwen in.(echt slechte machines blijven toch niet zolang op de markt.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LB Berli 05-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Super stabiele en zeer stille machine met makkelijke programma's die naar wens te wijzigen zijn.
Kortom we zijn er erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Bol 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Bijna geruisloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bediening, je hoeft geen studie te volgen om te weten hoe het werkt! Wanneer je hem goed recht en stevig neerzet is hij op 1600 touren zelfs bijna geruisloos!!!
Grote inhoud en modern design, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Hoge touren
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Afdek dopjes achterkant moeilijk erin te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jvdm 05-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds augustus 2016 in gebruik. Fijne stille wasmachine. Wast schoon. En centrifugeert goed. Gemakkelijke bediening. Wasmachine schakelt na een tijdje zelf uit. Spaart weer stroom. Geeft geluidsignaal als de was klaar is. Bij dit type zijn de stappen bij centrifugeren voor mij alleen te ver uit elkaar 800,1200, of 1600 toeren. Ik mis dan 1000 en 1400 toeren. Verder geen opmerkingen. Vandaag heeft een vriendin de opvolger gekocht op mijn aanraden. Bij dit type met 1600 toeren wel deze tussenstappen in toerental.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paulus 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine met grote vulopening.

Algemene score

7,0
Goede fijne wasmachine met een grote vulopening.
Al jaren een Zanussi voor mij geen ander merk, Zeer weinig geluid.
zeer tevreden, maar de bezorgers van BCC zijn het enige minpunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

YB 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Zeer stille machine, eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine en zeer stil in bedrijf. Eenvoudig aan te passen wasprogramma's. De was wordt ook goed schoon bij lage temperatuur. Makkelijk is ook de aanpassing die de machine doet per was zodat je energie zuiniger kunt zijn. Het op 1600 toeren centrifugeren maakt dat de was nog droger uit de machine komt en je een evt droger minder snel gebruiken hoeft, bij handdoeken en beddengoed.
Ideaal kinderslot en waterslot.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christjeeh 24-02-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Heel goed werkend toestel. Doet goed zijn werk, wast en droogt goed.
Het is verder een mooie wasmachine en hij is ook makkelijk te bedienen.
Echter zijn de mogelijkheden iets te beperkt en is het even zoeken welke stand je gebruikt buiten de (Eco wasstand) oftewel op 30 of 20 graden.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric1957 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Deze Zanussi wasmachine vandaag gekocht bij Expert. De machine heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig te bedienen, heeft een waterslot, is vrij stil en centrifugeert op 1600 toeren. Zojuist de eerste witte was er mee gedaan en die is goed schoon. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrieke1985 06-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Machine voldoet aan mijn wensen. Geluid is zachter dan ik aanvankelijk dacht. Vormgeving is iets wat bollig waardoor ik een tussenlade nodig heb voor de droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Pierre Van Lent 10-05-2015

Goede morgen Henrieke,

Ben ook geinteresseerd in de Zanussi wasautomaat type ZWF81663W.
Ik dacht overigens dat deze machine in het jaar 2014 op de
markt was gebracht en wat bedoelt u met uw opmerking :Iets
wat bollig enz. enz.
Hoor / lees gaarne van U.

Groetjes Pierre Van Lent

Pierre Van Lent 10-05-2015

Goede morgen Henrieke,

Wat bedoelt u met: Vormgeving is wat bollig etc. etc.

Hoor / lees en gaarne.

Groetjes Pierre Van Lent

Reageer

PV Copy 16-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Een zeer goed betaalbaar alternatief, ik hoop dat die betaalbaarheid en ook voor kan zorgen dat ik veel wassen kan draaien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews