Samsung WF70F5EBP4W/EN - Reviews

8,8 Lees 229 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7,0 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 229 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilonka 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Supermachine

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een paar dagen en ben er superblij mee. Het is een heel verschil met mijn oude wasmachine welke 20 jaar oud was maar het nog wel deed maar toch wel minder dan deze. Veel meer mogelijkheden en veel zuiniger. Alles wat ik tot nu toe heb gewassen komt er superschoon uit. Machine vooral gekozen voor de diverse mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hamsterhein 26-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Op het oog een prima wasmachine, mooi vormgegeven en gemakkelijk in gebruik. Na 2.5 jaar is helaas de manchet kapot gegaan en dit valt volgens de vriendelijke medewerker van samsung buiten de garantie periode. Over de duurzaamheid ben ik niet te spreken, zeker omdat mijn eerdere wasmachines van LG en Whirlpool zonder problemen bijna elk 10 jaar zijn meegegaan. Mijn advies luidt niet kopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Margriet1507 28-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
Deze wasmachine wast op zich prima,alleen dat je was minder kreukt door de diamond drum trommel heb ik nog niet gemerkt ondanks dat ik hem niet te vol heb gedaan ,net zo gekreukeld als bij mijn oude wasmachine, ook is hij niet helemaal geruisloos, hij staat op zolder(goed afgesteld) en beneden hoor ik hem centrifugeren, wat ook een minpunt van de vormgeving is dat de deur groter is dan gemiddeld waardoor er net geen standaard wasmand onder past, verder is het een prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Dijkrijs 19-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Prima wasmachine makkelijk in de bediening en superstil !

Wel jammer dat er bij iedere wasbeurt 1 sneakersok zeiknat in de rubber ring ligt in het afvoergat !

Deze kruipt er bij iedere wasbeurt naar toe het zou mooi zijn bij de volgende ontwikkeling dat er voor gezorgd wordt dat dit niet kan gebeuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
tinoz 12-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Nadat mijn fijne 16 jaar oude AEG wasmachine het begeven had heb ik wat anders geprobeerd en een Samsung gekocht. Hij ziet er erg goed uit en maakt iets minder lawaai dan mijn AEG deed. Ook minder waspoeder nodig. Ik ben er nog niet heel tevreden over, omdat je te weinig controle hebt over de machine. Het niet-kreuken programma voor beddengoed met 800 toeren is ronduit dramatisch te noemen, de was komt er zeiknat uit en hij was 3 uur bezig! Vervolgens het natte beddengoed met 1400 toeren centrifuge programma gekozen. Zou 13 minuten moeten duren...vervolgens na 9 minuten blijft hij een half uur op 9 minuten staan...heel vervelend. Vervolgens komt de was er alsnog kletsnat uit. Blijkt dat de Samsung computer het (waarschijnlijk??) iets teveel gewicht vond(?), dus dan laat hij je een uur wachten voor niets. Bedenk wel dat het eerste programma normaal gedraaid had zonder waarschuwing. Deze wasmachine heeft een eigen wil. Gewoon ff snel centrifugeren zit er niet in, dat bepaalt hij zelf! Ik had achteraf liever een AEG genomen, ondanks de mooie looks.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Sophie de Lange 24-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Prima mid range wasmachine. Mooie vormgeving en heel gemakkelijk in de gebruik. Met name geschikt voor gezinnen met kinderen die veel was hebben met vlekken. De korte dagelijkse wasprogramma maakt helaas niet helemaal goed schoon. De langere programma's wel. Het ontbreken van een kort wasprogramma dat ook goed schoonmaakt vind ik een nadeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mickezzz 26-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het eerste wat me opviel is hoe stil de trommel draait. Waarschijnlijk komt dit door de borstelloze moter. Hiervoor had ik een nieuwe Candy machine en het geluid is duidelijk een stuk stiller met deze Samsung wasmachine. Waar ik de Candy wasmachine een kamer verderop nog door de muren nog hoorde, vergeet ik nu dat de Samsung wasmachine aan het wassen of centrifugeren is.

Tot nu toe heb ik nog geen extreem vieze kleren gewassen, maar tot nu toe was alles erg schoon. Zowel bij het langdurige katoen programma als de relatief korte dagelijkse was. Ook heeft deze wasmachine veel meer programma's dan mijn voorgaande wasmachine. Het meest handige vind ik nog wel de timer met de resterende tijd van het gestarte programma.

De interface ziet er gelikt uit en werkt prima. Ook is het handig dat de instelling van de voorgaande wasbeurt onthouden blijven (zelfs na het loskoppelen van de elektrische kabel).

Mooie glimmende vormgeving en zwarte deur rand.
- Duurzaamheid: Pas enkele weken in bezit. Dus ik kan hier nog weinig over vertellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
klaas121 26-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de wasmachine
Stil wast goed schoon
grootte inhoud van de trommel
makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rich1987 25-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Een mooie designwasmachine. Hij is erg stil. Makkelijk in gebruik te nemen. Overzichtelijk display. Energiezuinig a.g.v. de koudwater-techniek. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een prima machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C*R*M 24-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een paar weken geleden via wehkamp.nl de samsung wasmachine gekocht. en bij deze kan ik vermelden dat ik tot zo ver heel tevreden ben over de mogelijkheden. niet alleen de vormgeving maar ook de opties zijn stijgen boven mijn verwachting. echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
demidajo 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
na 7 jaar ging mijn dure miele helaas kapot en dat is natuurlijk veel te snel.
Nu de Samsung aangeschaft en ben er echt super blij mee, vind hem zelfs beter als mijn miele. Stiller, mooier en erg simpel te bedienen met toch veel keuze mogelijkheden. Voor mij geen miele meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
simbaa 17-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
een fijne wasmachine wast goed schoon
maakt weinig geluid en is makkelijk te bedienen
betrouwbaarheid kan ik nog niks over zeggen pas 3 weken in gebruik
maar ziet er allemaal solide uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
rachel stenekes 16-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke zuinige en stille wasmachine. Elegante uitstraling en de was wordt heerlijk schoon. Een echte aanrader voor een mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Willem A-Buiten 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
eerste gebruik is zeer positief. Lekker stille machine die makkelijk is in gebruik. Zeer veel mogelijkheden in de verschillende programma's, ook voor jeans, sportkleding etc

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
33Laura33 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De wasmachine wast goed schoon en is gebruiksvriendelijk. Ook maakt de machine tijdens gebruik niet teveel lawaai. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik dan ook zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
wgvdweg 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Net pas ontvangen. Maar eerste indruk is goed!
Was kwam er droger uit dan bij vorige machine.
Duurzaamheid is nog even afwachten, maar met een koolborstel loze machine verwacht ik er wel wat van.
Bezorg service ook prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pmj 14-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Nu een paar dagen in bezit en zeer tevreden over de wasmachine en de mogelijkheden op gebied van wasprogramma's. Ook de ECOstand met ECObubble dus wassen bij 20 graden maakt de kleding goed schoon.
Wasmachine is zeer stil ook tijdens centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Da Mic 14-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De eerste ervaringen leiden tot goede resultaten na het wassen. Stil, prettig in gebruik en de vele mogelijkheden in wasbeurten zijn perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Tester234 14-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De wasmachine pas in bezit. Mooie vormgeving en prima wasresultaat.

Gebruiksgemak is eenvoudig. Verder nog weinig over te zeggen aangezien de wasmachine pas een paar dagen in ons bezit. We hebben meer Samsung apparaten en altijd tot onze volle tevredenheid. Dus we verwachten er veel van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Hagobuble 13-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
- Wasresultaat kan ik weinig over aangezien het apparaat pas net in bezit is. Het geluid ben ik erg over te spreken, relatief weinig.
-Genoeg mogelijk heden, de toerental, graden celcius eb spoelronden gemakkelijk per programma in te stellen. Voor ieder wat wils.
- Het apparaat spreekt voor zich. Voor doen van de was is de handleiding niet nodig.
- Apparaat ziet er netjes afgewerkt en modern uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews