Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WOT24255NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WOT24255NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter_22 17-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Waardeloos apparaat was 60 graden duurt 3,1/2 uur op snel 2 1/2 uur en dan als hij klaar is moet je water van de deksel opvangen anders je was weer extra nat.
Nee energie zuinig wil ik niet zeggen sensor zou het wassen in de gaten houden aan mijn hoela.
Niet kopen is mijn advies.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Peter_22 05-04-2016

Mijn opvattingen kan ik helaas nier veranderen. Het is en blijft een verkeerde koop gedaan. Mijn advies betaal iets meer voor een fatsoenlijke bovenlader en dat is de Miele en geen ander.
Dit is een waardeloze namaker. Maar kost ook een derde van Miele.

Reageer

Lameris 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

bovenlader wasmachine

Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

8,0
Deze bovenlader is eenvoudig in de bediening. De programma keuze is helder en heeft een aantal vaste keuzes. De wasmachine is stabiel bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • eenvoudig en goed in gebruik

Minpunten

  • waspoeder bakjes in de deksel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 24-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

9,0
Wast goed schoon, makkelijke bediening. Moet even wennen aan de zeepbakjes, deze zitten in de deksel. Duidelijke programmering met
aparte voorwasknop.
Korte gebruiksaanwijzing op 1 blad papier, kun je fijn in het begin erbij gebruiken. Ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke muis 23-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

7,0
Het is een prima wasmachine. Compact van bouw en een lichtgewich. Makkelijk hanteerbaar. De display is duidelijk. snel geleverd, goed instructie boekje

Pluspunten

  • klein
  • lichtgewicht

Minpunten

  • lang programma
  • centrifugetoeren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ron Nuberg 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tekort aansluitsnoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

6,0
Een van de weinige smalle bovenladers, helaas zat de transport beveiliging zo VAST en had de installateur geen gereedschap om de schroef c.q bout, los te draaien. Ik kon dus eerst een dop sleutel 8 aanschaffen/halen voordat ik deze transport beveiliging kon verwijderen. Helaas viel ook een van de schroeven achter in de machine en is niet meer bereikbaar, zonder eerst de gehele achterkant te verwijderen. Tevens is het aansluitsnoer zo kort, dat de trekschakelaar bovenaan de muur niet te bereiken is. Nergens een handleiding of informatie hoe het aansluitsnoer te vervangen. Zeer slechte beurt van Bosch, schuld afschuiven op de installateur slaat nergens op!

Pluspunten

  • Smal
  • Bovenlader
  • Stil

Minpunten

  • Te vast gemonteerde transport beveiliging
  • Te kort aansluit snoer
  • sumiere en ontbrekende handleiding (technisch)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Teddy 22-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Coating laat los

Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

4,0
De coating van de wasmachine laat los en bij het centrifugeren lekt er water onder de deksel vandaan. Dit verwacht je niet van Bosch. Bosch doet niks want de garantie is verlopen. Maar dit zou een wasmachine uberhaupt niet moeten doen. Bosch was een goed merk met mijn vorige heb ik 20 jaar gedaan. Helaas blijkt dat Bosch nu niet meer garant staat voor kwaliteit.

Pluspunten

  • Handig voor kleine ruimtes

Minpunten

  • Coating laat los
  • Deksel lekt
  • Geen optie voor alleen centrifugeren
  • Geen kort programma voor 60 graden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Supervisor 28-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bosch WOT24255NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WOT24255NL

Algemene score

10,0
Bosch WOT24255NL Alle waar naar zijn geld.
Eenvoudig te installeren, duidelijke handleiding en goed wasresultaat.
Een hoop snufjes die men wel eens nodig kan hebben.
Gekocht bij Bosch.
Eerdere bovenladers van Italiaanse komaf bleken miskopen te zijn.

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in.
  • Bedieningsgemak
  • Energiezuinig
  • Goed wasresultaat
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer