Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WEH875 WPS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**k@p**t.nl 05-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miele wasautomaat type WEI 875 WPS met TwinDos systeem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
In augustus 2021 deze Miele wasautomaat gekocht in tegenstelling tot mijn vorige wasautomaat had dit apparaat een TwinDos systeem ben bijzonder blij met de aankoop van dit geweldige apparaat.
Het TwinDos systeem werkt geweldig goed de was komt er fris en schoon uit en is ook zuinig in gebruik.
Ook de informatie adviezen achteraf van Miele geeft mij het gevoel in bezit te zijn van een topwasmachine waar ik ongetwijfeld jaren veel plezier van zal hebben.

........

Pluspunten

  • TwinDos systeem
  • Zuinig in gebruik
  • Geruisloos/stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y**l@c**a.nl 04-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
Gekocht om de dosering door Twin Dos. Programma’s duren lang omdat het een zuinige machine is. Zowel met water als met elektra. Erg blij met een kort programma voor kleine wasjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**h@h**l.com 03-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Schoon en juiste dissenting wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Heel fijn om precies juiste dosering wasmiddel te hebben met twindos Miele wasmachine. Was is schoon.

Pluspunten

  • Juiste dosering
  • Schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilda 05-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Prima wasmachine. Het twin-dos systeem is zuinig en makkelijk in het gebruik. Het systeem kan naar believen uitgeschakeld worden als je eigen wasmiddel wil gebruiken. Was wordt goed schoon en ruikt fris.

Pluspunten

  • Twin-dos systeem geeft prima resultaat
  • Stille machine
  • Veel wasprogramma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foxhill 04-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een kind kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Een kind kan de was doen met deze wasmachine.

Simpele bediening en uiterst fris en schoon resultaat door het TwinDos-systeem.

Je kunt dus niet langer de vuile was buitenhangen….

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Fris en schoon resultaat
  • Stille wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 07-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn er blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Het was even afwegen of we een machine met Twindos zouden kopen of één waarbij je zelf het wasmiddel toevoegt. Toch de Twindos gekozen, het was even wennen, maar nu gaat het geheel automatisch en geen omkijken naar de hoeveelheid en zit het bolletje erin. Vergat het soms in de trommel te doen. Het wasgoed komt er fris en schoon uit, echt een aanrader. Wij zijn voor Twindos!

Pluspunten

  • automatisch hoeveelheid wasmiddel
  • vele programma's om te wassen

Minpunten

  • opletten wanneer het wasmiddel op is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TonMarchal 03-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een zeer tevreden gebruiker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
Gezien de uitstekende ervaring met de wasdroger en voorgaande wasmachine hebben wij weer voor Miele gekozen. Deze machine is makkelijk in de bediening, mobiel bestuurbaar en misschien ook wel door het gebruik van twintos, altijd een prima resultaat.. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit zeer gunstig.

Pluspunten

  • Zeer overzichtelijk in de bediening.
  • Met twindos prima resultaat.
  • Alle aanpasbare wasprogramma's.
  • Bijvullen mogelijk..
  • Niet storen geluidsniveau.

Minpunten

  • Twindos leeg, vervangen ontbreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mvr Dezaire 03-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine met veel mogelijkheden/duidelijke beschrijving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
Een heel fijn apparaat met een duidelijke beschrijving en heel veel mogelijkheden.
Je kunt het wasmiddel van miele ( twindos)zelf gebruiken of je eigen wasmiddel d.m.v. de wasmiddellade. De twindos ( deze kun je ook vullen met je eigen vloeibare wasmiddel, hier zijn lege modules voor te koop)

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Duidelijke beschrijving
  • Eigen of twindos wasmiddel te gebruiken
  • Te koppelen met je telefoon
  • Digitaal display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 03-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Erg fijne wasmachine. Vindt het gebruik van de app ook erg fijn, enige nadeel is dat wanneer je een nieuwe vulling in het apparaat hebt gedaan dit niet goed weergegeven wordt in de app. Hierover reeds contact met Miel e gehad maar niet naar tevredenheid geholpen.
Wat een enorm pluspunt is dat je verschillende programma’s in favorieten kunt zetten en daarom kan mijn man/ kind de was eenvoudig doen wanneer ik niet thuis ben.

Pluspunten

  • Favorieten programma’s
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • App werkt niet naar tevredenheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@z**o.nl 22-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
Het is een fijne wasmachine die geen lawaai maakt. Er is een ruime keuze in de programma's. En ook hoe warm je het wilt hebben en hoeveel toeren. Ook kun je gebruik maken van TwinDos. Het wordt heel duidelijk weergegeven op de display.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • ruime programma keuze
  • Maakt geen lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn man kan de was doen 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn man kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

10,0
De wasmachine gekocht naar aanleiding van de goede uitleg van de verkoper, tot nu toe alleen maar positief, heel handig tiptoetsbediening, super makkelijk met de twindos, maar dit kun je ook uitschakelen en je eigen zeep gebruiken , instellen favorieten is ideaal zelfs mijn man kan de was doen.
En nog een pluspunt is dat hij heel stil is.

Pluspunten

  • Favorieten
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 24-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onze 50 jarige trouw aan Miele

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEH875 WPS

Algemene score

9,0
Oude Miele na 24 jaar vervangen voor deze nieuwe wasmachine. De zuinigheid en energie besparing,
bedieningsgemak en gezien onze 50 jarige ervaring met Miele kwaliteit was deze keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Zuinig in energieverbruik
  • Twindossysteem doseert prima
  • Bedieningsgemak
  • Prijs / kwaliteit in balans

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer