[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb deze wasmachine online aangeschaft in een schaarste van wasmachines en met enkele specifieke wensen. Ik wou een grote trommel, veel keuze mogelijkheden ook om kleine of specifieke wasjes te draaien en het gebruiksgemak van een app. Daarbij was ik ook nieuwsgierig naar het iDOS systeem waarbij de wasmachine zelf de dosering regelt.
Mijn eerste ervaring zijn nog wat teleurstellend. Er zit geen waterstop bijgeleverd in het product. De slang voor watertoevoer wordt dus rechtstreeks op de kraan gemonteerd.
De eerste restultaten zijn ook nog niet wat ik ervan verwacht. De kleding ruikt niet fris en ik ben nog zoekend naar de juiste dosering omdat wel voor elkaar te krijgen.
Ook heb ik het idee dat wit niet echt wit blijft. Het verkleurt enigszins.
Ik ga mij nog wat meer verdiepen in de handleiding en mogelijkheden en zelf een waterstop aanschaffen.
De app is super handig en geeft mij herinneringen om wasmiddel bij te vullen of dat het programma klaar is. Daarmee is het vergeten van de was eruit halen voorbij.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com