Bosch WAV28KH7NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAV28KH7NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 26-08-2021

Handige wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer handige en makkelijke wasmachine, vooral door I-Dos systeem en WiFi
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 08-08-2021

Fantastisch product

Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer handige machine en van alle gemakken voorzien
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Neel 18-07-2021

Beyond expectations

Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] The washing machine is beyond expectation with great quality. It washs clothes neat and clean. I-Dos works perfectly fine, saves energy and water. I will definitely recommend this product.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daniel 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAV28KH7NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
washing machine is working very quiet, has touch front panel, can be loaded up to 9 kg, energy label A.

Pluspunten

  • very quiet
  • touch front panel
  • 9 kg capacity
  • energy label A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pati 27-06-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt prima, heel zacht, veel mogelijkheden, echt goede kwaliteit, top aanrader
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rens 27-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale gezinswasmachine - energiebesparend en ruime trommel

Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine van Samsumg begaf het al na 6 jaar, dus nu gekozen voor een degelijk wasmachine van Bosch. De eerste weken bevalt de wasmachine prima. Een ruime trommel (9KG), veel programma's, besparend met energie en water. En ideaal dat de dosering van het wasmiddel automatisch gaat. Het gebruik van te veel wasmiddel is vaak schadelijk en fataal voor de machine, dus hopelijk heeft de machine door deze functie ook een langere levensduur.

App functie is leuk, maar alleen te gebruiken als je op hetzelfde wifi-netwerk zit. Je kunt dus nog steeds niet echt op afstand de machine aanzetten.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Energie en waterbesparend
  • Veel programma's
  • Automatische dosering wasmiddel

Minpunten

  • App alleen op zelfde wifi netwerk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chen 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
Mooie prijs,goed kwaliteit ,oude machine allen 3jaar,ik denk goed merk bosch doen de heel lang jaar gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch, het was een hele goeie, ik heb ook een Bosch wasdroger, eigenlijk ik heb alles van Bosch thuis, ik vind de instellingen makkelijk en het is een sterk product. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Je bepaalt zelf de instelling in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Satanand 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Clean , Quiet and right choice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

10,0
I wanted to find the right washing machine between Miele, Bosch and Simens being the best in business. This series 8 model was a little expensive than Miele basic model but was a clear winner in comparison (although I received the cash back offer which made my choice even better).

Performance of the machine:
- The wash is amazingly clean and I agree with the company claim about removing tougher stains. Also I the laundry is near dry so all thumbs up.
- No noise. Wash cycle is really quiet except when it’s making the last runs where you can hear the sound of new machine running.
- Handling the machine is very simple and have great programs. Totally worth the money

Negatives:
-Connecting the machine via WiFi and app is not that simple for me. I am still trying to figure this one out.
- the cost is a bit higher for a good section of buyers.
- No other negatives found. The wash cycle is around 3.5 hours just like other available machines. I would love to see a shorter cycle in future models

Pluspunten

  • Clean
  • Quiet
  • Energy efficient
  • Easy to handle

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazal 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAV28KH7NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine, heel gemakkelijk te bedienen.
Draaiknoppen met verlichting. maakt geen lawaai.
Moet nog verschillende pragramma's uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer