Bosch WAU28S01NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28S01NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ivaylo 07-10-2021

Noisless

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Very nice product! Noisless, fast and economical!
i-DOS system and "Speed Perfect" option are really incredable.
The quality is no doubt! Only the time of delivery was longer then i expected.
I would recommend this product
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wouter 22-08-2021

Goede machine

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele mooie machine. Werkt perfect en is ook mooi stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine 11-08-2021

beoordeling bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne wasmachine .. handleiding niet zo goed . ! onduidelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**s@g**l.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In combinatie met droger een goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
Is een wasmachine met veel mogelijkheden. Prijs kwaliteit is aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-07-2021

Wasmachine prima

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wasmachine werkt goed ,behalve dat een paar programma's erg lang duurt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nathalie 19-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muis stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling voor een wasmachine. Hij is super stil als je een was draait. Ook is het iDos systeem super handig en bespaar je hierdoor veel geld aan wasmiddelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Minpunten

  • Hij blijft maar piepen als de was klaar is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

muhsin 15-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede stilte

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
ik wilde stilte wasmachine. En ik vertrouw aan Bosch. De ontwerp van wasmachine was goed. Ik vind het leuk.

Pluspunten

  • stilte
  • bosh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 27-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
M'n vorige Bosch wasmachine was na meer dan 15 jaar aan vervangen toe. Ondanks dat er een enorme keuze is, heb ik toch weer gekozen voor een Bosch. De geluiden die deze nieuwe wasmachine maakt, zijn stiller dan de vorige en daardoor vroeg ik me in eerste instantie af of die het wel deed.
De wasprogramma's zijn makkelijk te vinden/bedienen (altijd handig om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen) en na 1 was zonder kleding hebben we de stapel kleding er door heen kunnen halen. Wat ik in de recenties een 'misleider' vond, is dat sommige mensen het belachelijk vonden dat een wasprogramma 3,5 uur duurt, maar dat is alleen als je de energiezuinigste programma neemt. En als je naar bed gaat, of tijd zat hebt, dan is dit een prima programma!

Mijn ervaring is, na een paar dagen, dat het een prima machine is.

Pluspunten

  • Stil
  • wast goed
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • in reviews staat dat een wassen 3,5 uur duurt
  • best zwaar om zelf naar boven te tillen
  • display reageert als je er per ongeluk aan komt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

wassertje 25-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en 50 euro cash back. Prima wasmachine waarbij je geen rekening hoeft te houden met de dozering. I-DOS eigenlijk dus Ideaal DOSeren.

Pluspunten

  • snel geplaatst
  • goede uitleg
  • prima resultaten van de verschillende programma's

Minpunten

  • geen waterslot standaard geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlon 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine stil en makkelijk te gebruiken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren en goede prijs kwaliteit verhouding (vooral met de korting en cashback).
Altijd fan geweest van Bosch qua witgoed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan K 22-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine - Bosch met iDos systeem

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
Na bijna 15 was onze 1e Bosch aan vervanging toe. En alle andere Bosch apparaten in huis en ik de schuur werkt de wasmachine geheel naar verwachting. Hoge lwaliteit en gebruiksgemak. Ook al is elke nieuwigheid even wennen. Zeker het iDos systeem is super handig !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan K 22-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine - Bosch met iDos systeem

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
Na bijna 15 was onze 1e Bosch aan vervanging toe. En alle andere Bosch apparaten in huis en ik de schuur werkt de wasmachine geheel naar verwachting. Hoge lwaliteit en gebruiksgemak. Ook al is elke nieuwigheid even wennen. Zeker het iDos systeem is super handig !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.Notenboom 19-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
Vervanging van m'n oude bosch. Na 21 jaar moest ik tot m'n verdriet afscheid nemen van m'n oude bosch wasmachine. Heel tevreden waste tot de laatste dag perfect maar centrifugeren ging niet best meer. Moet nog wel wennen aan m'n nieuwe maar ben tot nu toe tevreden.

Pluspunten

  • Kan programma's zelf instellen
  • Makkelijk te bedienen
  • Je kan later nog wasgoed toevoegen

Minpunten

  • Programma startuitstel mis ik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 06-04-2021

Top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat een moderne wasmachine hoort te doen, stil en efficient. Vast en zeker de komende 10 jaren geen omkijken naar!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wasmachine 23-03-2021

schoon

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij wast schoon alleen somige programa s duren erg lang
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rens 15-03-2021

Een fijne wasmachine met moderne technologie

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn ruim tien jaar oude machine had het opgegeven en dan is deze nieuwe Bosch een sprong voorwaarts in de techniek. Automatische dosering bijvoorbeeld en verfijnde programma's voor kwetsbare weefsels. Er zijn direct heel wat wasjes weggedraaid!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J.B. van Croonenburg 15-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima stille wasmachine met veel comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

9,0
prima wasmachine met veel mogelijkheden zoals automatische dosering wasmiddel en wasverzachter.
heel handig is de mogelijkheid om de wasmachine te laten starten na een in te stellen tijd, b.v. 's avond instellen om de volgende ochtend vroeg te starten. ben erg tevreden

Pluspunten

  • automatische dosering zeep en wasverzachter
  • weinig geluid erg stil
  • wastijd kan verkort worden

Minpunten

  • wastijd katoen kleur erg lang kan niet verkorten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Margo 12-03-2021

5 sterren en super stil

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] machine doet alles automatisch ,super machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilma 11-03-2021

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De levering van het apparaat was zeer op tijd en hij werd deskundig aangesloten.
De werking van het apparaat overtreft onze verwachting.
Een Bosch zal ik bij iedereen aanraden!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LiJa 28-02-2021

Een super mooi en degelijk wasteam

Geschreven voor: Bosch WAU28S01NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb net na dik 10 jaar de gehele combinatie (was en droger) weer vervangen om dat de lagers van de wasmachine nu wel heel veel lawaai maakte Voor mij was de keuze voor Bosch heel eenvoudig Ik heb dus weer een nieuw was team waar ik de komende 15 jaar weer mee vooruit kan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews