Toen mijn oude machine kapot ging, tijdens blackfriday week, kon ik een mooie aanbieding vinden van een wasmachine en droger samen. Deze machine voldeed aan allerlei eisen en meer. Ik word er helemaal blij van :) de machine geeft het gekozen programma door aan de droger zodat die weet welk programma hij moet kiezen. Diverse oude vlekken heb ik uit kleding kunnen verwijderen, delicate was in de kleine wasjes, grote wassen voor katoen etc. Hij doet het allemaal en ik krijg een berichtje als hij klaar is. Hij is stil want centrifugeren heb ik 'm nog niet horen doen gelukkig, alleen zijn muziekje dat hij klaar is had best korter mogen zijn.
Al met al een best apparaat, en hoewel de kosten onverwachts waren, bespaar ik al wel, zelfs zonder de prestaties van energie en was verbruik. Door de 8 kilo kan ik er zoveel in kwijt dat het voldoet aan wat we nodig hebben zonder halve wassen te draaien.
De app en bediening werkt prima, heb nog geen uitleg hoeven op te zoeken. Het is echt vullen, wasmiddel, programma op app kiezen, versturen en aanzetten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands