Siemens WM16Y541NL - Reviews

9,0 Lees 652 reviews
Best Reviewed dec 2014 Siemens WM16Y541NL
Best Reviewed december 2014
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 652 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit model sprak aan omdat het goed getest is en bovendien het meest complete model van Siemens op de modellen met "app" bediening na. Omdat ik geen meerwaarde zie in het bedienen van een wasmachine met een app gekozen voor dit model.
Eerste indrukken zijn goed. overzichtelijk in gebruik, redelijk stil.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Grietje 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 5 jaar ellende met een Whirlpoolmachine waarbij zo'n beetje alle onderdelen die te vervangen zijn ook daadwerkelijk vervangen zijn, is deze machine een verademing. Hij doet wat hij moet doen: wassen. De kleding komt er fris en schoon gewassen uit (waarbij de vorige er altijd nog een 'luchtje' aan de was zat). Daarnaast is de machine stil en kun je veel zelf regelen zoals bijvoorbeeld het geluid van de timer. Nog wel kort in mijn bezit maar tot nu toe erg blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • veel zelf in te stellen

Minpunten

  • gekreukte was bij te hoog toerental centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Paul 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Produkt voldoet aan mijn verwachting. Maakt weinig geluid. Handig in te stellen met programma's en intuitief in gebruik. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C van Alphen 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne machine

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine.
Grote deuropening en er kan veel was tegelijk in.
Was wordt gewogen zodat je precies weet wat er in mag.
De machine is ook nog eens super stil!
Kortom een top machine!!

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Super stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Huisje Weltevree 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een droomwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens WM16Y541NL is precies zoals je in de recensies kunt kezen. Wij hebben het maatbakje voor vloeibaar wasmiddel niet, maar een kniesoor die daarop let. Duidelijke bediening en ruime ingang. Geeft duidelijk aan hoeveel kilo aan was erin zit, een kind kan deze was ook doen! Maar het meest bijzonder is de stilte.... Droom zacht.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteitverhouding
  • Duidelijke programmering
  • Geeft kilo's duidelijk aan
  • Droogt uitstekend
  • Genoeg keuzeprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Fam. Bout 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Stil en zuinig!

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is echt super stil! En bovendien enorm zuinig in vergelijking met mijn oude wasmachine. De wasmachine is eenvoudig in gebruik, het bedieningspaneel spreekt voor zich en je kunt moeiteloos de programma's aanpassen aan je eigen wensen. Echt een topproduct voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Bedieningsgemak
  • Programma's aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
J. 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, grote vulopening en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naar aanleiding van de uitstekende reviews en testresultaten voor deze Siemens gekozen. Nu paar wassen gedraaid naar volle tevredenheid. Stil, ruim en gebruiksvriendelijk! Veel programma's waarvan, naast de standaard programma's de 15-minuten optie erg handig is!

Coole feature leek me dat het apparaat meet hoeveel was erin zit en het programma hierop aanpast.

Ook maar eens kijken naar een bijpassende droger :)

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Wasprogramma's
  • Resttijdindicatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mevr.Hetebrij 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Goed duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine en simpel in gebruik een groot display, lekker rustig met centrifugeren een kind kan de was doen als je het goed afleest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Miranda 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze machine heb ik nu een aantal dagen in huis en inmiddels diverse wasprogramma's gebruikt, de machine maakt weinig geluid en is makkelijk te bedienen. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • diversiteit aan programma's

Minpunten

  • niet van te voren te programeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
thinx 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Muisstil en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine ziet er degelijk uit. Tijdens het wassen is deze erg stil en ook centrifugeren is een groot verschil met de vorige wasmachine. De bediening is eenvoudig en vlot. Topproduct !

Pluspunten

  • Erg stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen
  • Echt niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
nijland 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine werd erg snel geleverd, wat fijn is als je machine stuk is... Hij was zelfs voor het eerste wasje erg makkelijk in te stellen. Ideaal dat je zelf de temperatuur van het standaardprogramma nog aan kunt passen! We zijn een paar keer gaan kijken of hij het nog wel deed, want we hoorden hem maar niet...

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • temperatuur aan te passen
  • heel stil
  • toerental regelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Tinus 11-11-2016 Product paar weken in bezit

prachig design en superdroog na centrifugeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ook met 1600 toeren centrifugeren komt de was bijna droog uit de trommel.
Het geluid is al helemaal te verwaarlozen je hoor hem gewoon bijna niet. top apparaat

Pluspunten

  • 9 kilo
  • centrifugeren 1600 toeren
  • bijna niet te horen zo stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Allround alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is in staat om wassen van klein (1kg) tot lekker groot (9kg) te draaien. Bijvoorbeeld een dekbed 2mx2m wassen is geen probleem. Grote vulopening waardoor vullen eenvoudig is. Bediening is intuïtief.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • ruime vulopenening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Maria 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine vrijwel geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine, duidelijk display, mooi Hip Design met blauw licht. De wasmachine weegt de was voor het beste wasresultaat. Vrijwel geluidloos tijdens het wassen, maar met duidelijk eindsignaal. Een goede koop!

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kalkboy 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en duurzaam

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze defecte wasmachine, deze keer gekozen om naar een ander merk te gaan. Eentje waarvan onze keuken al ruimschoots is voorzien en naar tevredenheid werkt. Gekozen omdat er veel opties op aanwezig zijn, hij stil is, zuinig met water en energie en hopelijk lang meegaat (de 10 jaar garantie geeft wel enige zekerheid op de motor).
Voorlopig erg stil, genoeg opties en misschien het minst belangrijke, maar hij ziet er ook gewoon mooi uit :)

Groet,
Martijn

Pluspunten

  • opties
  • duurzaam
  • zuinig
  • prijs
  • garantie

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
siemens wasmachine 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede was machine voor een redelijke prijs zuinig met energie en water duidelijk menu 9 kg inhoudt weinig geluid was bijna droog perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
D 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoud van topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds maandag jl (sept2016) hebben we de Siemens WM16Y541NL Wasmachine
in gebruik. Wat een verschil! Wat een topper. Grote trommel, perfect bedieningsprogramma, verpakt in design en goede wasresultaten. Super. Wij zijn dik te vreden.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Design
  • Kwaliteit
  • Grote trommel

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Peter de Bruijn 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Heldere gebruiksvriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De reputatie van Siemens en de reviews van bestaande gebruikers hebben ons overtuigd om het apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zuinig
  • Vele opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kristel 22-09-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Gemakkelijk in gebruik. Goede vulopening. Weinig geluid. Met de handleiding kun je diverse programma's samenstellen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Energie verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
babay 19-09-2016

stil wasmachine, makkelijk voor het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is fijn wasmachine,stil makkelijke bediening, goed prijs en kwaliteit. De wasmachine is meteen gebruik nadat de chauffeur heeft gebracht en aansluiten.
Je hoor bijna niet als die aan het centrifugeren.

Pluspunten

  • prijs
  • stil
  • veel wasprogramma

Minpunten

  • trommel inhoud veel tegen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews