Bosch WAN28275NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAN28275NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.a. nieuwenhuize 28-09-2020

Mooie wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, wast perfect. Mooie uitstraling [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renee 28-09-2020

top apparaat

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

8,0
Ontzettend stil, wat absoluut een groot voordeel is wanneer je een klein huisje hebt. De speed functie is ideaal. Verder doet hij wat hij moet doen, wassen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

E.L. 28-09-2020

Goede aanschaf

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Prima apparaat met veel wasprogramma's. Maakt weinig geluid.
Prijs - kwaliteit prima. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 27-09-2020

Bosch 4 WAN28275NL

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine, zuinig, goed afgewerkt, bedieningsgemak, koolstofloze motor met 10 jaar garantie, top. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ciska 25-09-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Het is een fijne machine waar veel in kan, hij is veel stiller dan mijn vorige machine en heeft veel mogelijkheden voor het aanpassen van de programma's naar eigen wens. Met de uitgestelde start die er ook op zit is dit voor mij een uitstekende wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MKleemans 24-09-2020

Prima apparaat

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

8,0
Heeft veel programma's en ook die kun je aanpassen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Top wasmachine 18-09-2020

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Hele goede wasautomaat we zijn heel tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brigitte Hoendervoogt 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

9,0
Wij hebben vanaf ons trouwen in 1971 altijd een Bosch wasmachine gehad. Ook nu weer een Bosch gekocht en weer een prima wasmachine, niets op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BENV 23-08-2020

exact wat ik van een dergelijke machine verwacht

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
UItstekende machine, was schoon, is stil, maar ook zuinig.
enoge minpuntje is de pieptoon als de machine gereed is, een wat vriendelijker pieptoon en de machine is perfect [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Intanijah 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Hele fijne wasmachine. Was-capaciteit is erg groot en we zijn erg blij met de allergie wasprogramma. Kattenharen weten overal te komen en het is fijn dat er nu een wasprogramma is die het ontharen van kleren een stuk makkelijker maakt.
De wasmachine is erg stil wat wij fijn vinden omdat we in een studio wonen.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote was-capaciteit

Minpunten

  • Te groot voor Amsterdamse trappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 02-08-2020

Super

Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

10,0
Ontzettend tevreden, stil apparaat, makkelijk te bedienen.
Ook de levering was geheel volgens afspraak, geïnstalleerd door 2 kundige heren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

de Souza 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GELUIDLOOS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAN28275NL

Algemene score

8,0
wij hebben dit apparaat aangeschaft en het is mooi qua styling en erg geluidloos.
De was wordt erg schoon

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer