Siemens WM14UT70NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UT70NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philip 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, trillingsvrij en groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

10,0
Wellicht niet de goedkoopste wasmachine, maar ons inzien de prijs dubbel en dwars waard. De machine is solide (degelijke bouwkwaliteit, de tijd zal het verder uitwijzen maar de signalen zijn goed), stil (hoor hem niet terwijl hij naast de slaapkamer staat) en er gaat een goede hoeveelheid was in. En uiteraard is de was goed schoon. Er zitten veel opties op, die heb ik nog niet allemaal uitgeprobeerd. Zou deze Siemens WM14UT70NL zeker aanraden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Stil
  • Grote trommel
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angel 22-03-2021

Goed werkende wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stille wasmachine, makkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Daphne 16-03-2021

Fris, stil, mooi en makkelijk

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine is makkelijk in gebruik, hij is stil en ziet er chic uit. Verder komt de was er heerlijk ruikend uit. Top machine!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 08-02-2021

Fijne stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine, wast goed schoon en lekker stil. erg fijn dat je de eindtijd kan instellen en ook dat je wasgoed kan toevoegen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Coco 04-01-2021

Top!

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel erg blij met de grote vulopening en het vulgewicht. De machine is erg stil en een prima vervanging van mijn oude Siemens die 18 jaar is meegegaan in een huishouden met 3 fanatiek sportende kids. Duidelijk display.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Seni 23-12-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine, vergelijkbaar in gebruik met onze vorige Siemens wasmachine, hopelijk gaat ook deze weer vele jaren mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Geri 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

8,0
Vanwege de prijs kwaliteit verhouding heb ik voor deze wasmachine gekozen. Machine is goed stil, trilt ook niet en wast dus ook prima,

Pluspunten

  • geluid
  • ziet er strak uit
  • zuinig

Minpunten

  • programma's duren langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een stille wasmachine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

9,0
Na diverse wasmachines in de afgelopen jaren te hebben versleten, de een wat sneller als de ander, zijn wij via Coolblue op deze Siemens wasmachine gewezen welke ook nog eens in de aanbieding was met een caschback actie!
Nog nooit hebben wij zo'n stille machine gehad, daarnaast is hij ook nog zuinig met water en elektra en wast veel schoner dan onze vorige!

Pluspunten

  • stil
  • wast schoner
  • zuinig met water
  • zuinig met stroom
  • zuinig met wasmiddel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT70NL

Algemene score

8,0
Veel programma’s
label a +++
Energiezuinig
Weinig geluid
Snel bezorgd
Ik ben tevreden over deze wasmachine

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer