Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UT75NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**n@g**l.com 07-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Veel programma's die gedraaid kunnen worden. De deur van de wasmachine in niet al te stevig.

Reageer

Francis 26-11-2021

Stille gebruiksvriendelijke wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prettig te bedienen wasmachine die goed schoon wast en als je hem niet te vol doet mooi kreukvrij. Grote trommel en een ruime keuze uit verschillende wasprogramma's. Met als voordeel dat hij zelf kijkt hoeveel kg was je erin doen en dan het programma aanpast. Het design is mooi en de machine wast vrij stil. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Erg blij mee en ik raad hem zeker aan!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

leny 03-11-2021

goede machine voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] doet waar hij voor gemaakt is
makkelijke bediening
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marten 09-09-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer stil veel keuze kan hem aan bevelen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dayi 15-08-2021

Netjes

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de Siemens nu 5 weken in bezit en ben er erg tevreden mee, makkelijk te bedienen, stil, zuinig en natuurlijk lekker schoon en fris!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A.Kingma 06-08-2021

Prima

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een hele fijne wasmachine, makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

m**w@g**l.com 05-08-2021
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Het is een goed product en had de consument voor een lagere prijs kunnen bereiken

Reageer

Anoniem 04-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
De wasmachine werkt goed. De prijs-kwaliteitverhouding is naar verwachting.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IQ 500 31-07-2021

Topper

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze moderne wasmachine verdiend ieder huishouden met zijn perfecte resultaten en hedendaagse lage eco- footprint voldoet het aan alle verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dayi 26-07-2021

PrachtiG

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de wasmachine nu een paar uur en heb me eeeste was al gehad en alles is echt naar wens. Heel erg stil, snel zuinig en natuurlijk vlekkeloos schoon. Raad het iedereen aan!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ch_dekool1@hotmail.com 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit. Tot nu toe geen problemen mee en de was is heel schoon. Leuke cashback actie heeft mij overtuigt om deze te kopen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil

Minpunten

  • Geen auto dosering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gaby 22-07-2021

Geruisloos en mooi design

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn nieuwe Siemens machine is geruisloos en heeft een mooi design. Het geluid signaal nadat de was klaar is is goed te horen zodat ik weet dat de was eruit kan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marcel V 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
Prima product. Stil en energiezuinig. Makkelijke bediening en apparaat ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Stil en energiezuinig
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farah 14-07-2021

Wast schoon

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wasmachine heeft verschillende programma's het fijnste vind ik de variospeed. Was is binnen no time schoon en fris.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mahmud 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great staff

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

8,0
It has digital screen. It works properly; cleaning perfectly. It also has eco mode. Not so much sound.

Pluspunten

  • digital screen
  • less sound
  • eco-mode

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maureen 27-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

9,0
Erg fijne wasmachine. Door mijn scheiding moest ik hem helaas laten staan bij mijn ex man. Gelijk dit model opnieuw besteld. Voldoet aan de verwachtingen en doet wat die moet doen. Grote trommel en een ruime keuze uit verschillende wasprogramma's. Het design is erg mooi, de machine wast vrij stil en de bediening is zeer gemakkelijk en duidelijk. prijs-kwaliteit is uitstekend. Erg blij mee en ik raad hem zeker aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Een aanwinst 05-06-2021

Mooie en fijne machine

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wast goed en is geruisloos en dat is op een appartement wel belangrijk
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert 11-04-2021

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een fijne wasmachine.Hadden we al veel eerder moeten
aanschaffen!En zo geruisloos.
In een woord : fantastisch!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Louis R 09-03-2021

Mooi ogende en perfect werkende wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine gebnruiken we nu amper 1 week en zijn uiterst tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Claasje 30-12-2020

Siemens iq500

Geschreven voor: Siemens WM14UT75NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooie wasmachine met veel functies en intelligentie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews