Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Panasonic NA 168VG4

6,5 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henjo 18-03-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,4
koop geen panasonic wasmachine
na ruim 3 jaar stuk en niet meer te repareren
kost me 400 euro (afschrijving) en een servicecontract van 6 jaar
en de machine ruikt niet fris

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Slecht
witgoed monteur west friesland oost 23-06-2015

De machine gaat kapot door ondeugdelijk gebruik.

Geen vloeibaar zeep gebruiken en regelmatig de kookwas gebruiken of reinigen

Vloeibaar zeep blijft overal plakken, wasmachine dan kleding en dan is de droger de klos, je afvoer raakt uiteindelijk ook verstopt.
Stinken komt van vloeibare zeep en lage temperatuur wassen

Reageer

Bas 21-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Panasonic wasmachine (4 jr in bezit)

Algemene score

4,0
Bij plaatsing zeer tevreden, mooi grote opening voor wasgoed, vrij stil.
Echter op één of andere manier deugt de afsluiting van de rubbers niet. Regelmatig kleding die kapot is, hele happen er uit. De motor ging hard brommen. Filter vangt niet alles af waardoor regelmatig de waterafvoer stokte.
Nu na 4 jaar weer een opstopping, waarbij het water uit alle openingen spoot, zijn we er klaar mee en hebben we een nieuwe gekocht, van een ander merk.

Pluspunten

  • stil als hij goed werkt.
  • simpele bediening

Minpunten

  • filter niet goed.
  • regelmatig kapotte kleding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Fred 03-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Slechte machine

Algemene score

1,0
Kwalitatief zeer slechte machine. Door het ontbreken van een filter wordt er gespoeld met vuil water. Hierdoor veel vetluis, viezigheid en stank, ondanks elke maand wassen op 95c.
Nieuwe gereviseerde manchet gekregen met grotere spoelopeningen, na 4 maanden weer zelfde klachten. Durf nieuwe kleren er niet in te wassen door strepen op wasgoed. Nieuw dekbed gekocht, gewassen op lage temp, 800 toeren, vol strepen eruit gehaald, nieuw dekbed gekregen, weer hetzelfde. Dit is ook gebeurd met nieuwe broeken en shirts.

Minpunten

  • Stank
  • Vetluis
  • Strepen op wasgoed

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

PAa 04-09-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Heb hem nu ruim 1 1/2 jaar. Waanzinnig wat een verschil met onze Miele. Miele was niet slecht, maar kan niet tippen aan deze machine. Veel mogelijkheden met programma's, zeer stil, centrifugeren is niet fluisterstil maar zeer acceptabel.
We hebben daarom ook een panasonic warmtepomp drger gekocht, en het zelfde verhaal, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broodnodig 27-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,2
Neem deze wasmachine niet. Mijn kleding is erdoor beschadigd en de klantenservice van Panasonic is abominabel. Ik zeg niet dat alle machines slecht zijn, maar de mijne wel en de oplossingen die Panasonic biedt zijn waardeloos. Voor mij nooit meer een product van Panasonic.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
EKO Vega 28-09-2013

Panasonic wasmachines staan als zéér goed bekend en in het algemeen zijn ook de ervaringen van gebruikers erg lovend. Panasonic wasmachines zijn ook door de Duitse consumentenbond als allerbeste getest. Ik vermoed dat er iets niet goed is bij uw machine. Wanneer u dat meldt zal dit door Panasonic zeker opgelost worden. Ook u zal vermoedelijk een zeer tevreden gebruiker kunnen worden.

Broodnodig 30-09-2013

Dat is dus precies waar het aan schort. Het apparaat is gemaakt, maar over de schade die aan mijn kleding is gemaakt moet ik gaan procederen. Waardeloze service.

Broodnodig 17-01-2014

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat Panasonic na enig getouwtrek mijn schade heeft vergoed. De was resultaten zijn na de reparatie ook prima.

MartijnYeah 25-10-2014

Hoe zijn je ervaringen nu? Nog vaker last gehad van beschadigde kleding?

witgoed monteur west friesland oost 23-06-2015

Panasonic is zeer goed en goede service, maar niet als de service door derden wordt uit gevoerd zoals bij een bedrijf in Enkhuizen ( noem geen naam), dan kan hierdoor panasonic schaden, de service witgoed moet panasonic zelf gaan uitvoeren.
Wij repareren veel witgoed en wij komen erachter dat panasonic de makkelijkste machine is om te sleutelen rondom.

Beste machine is Miele en absoluut de minste is Samsung

Reageer

fwberg 19-03-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
voorheen een Nordland-WVL-2012-EL 1200 toeren met koolborstelmotor met weinig inhoud. en nu deze... na lang zoeken en vergelijken op internet kwam ik uit op deze machine. wat is tii stil!!! duidelijke indicatoren, veel programma's. ( ik ga toch nog ff de manual lezen voor wat extra info want dat doe ik altijd achteraf )helaas zit voor ons de deur aan de verkeerde kant, maar dat is een minor. duurzaamheid? de tijd zal t leren. nogmaals.. ik vind t tot zover een geweldige machine. ( ben met nu met mijn 1ste was bezig )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robbie. l 05-02-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een energie zuinige wasmachine en dan kom je al snel uit bij een samsung op internet, maar vanwege de in vele reviews voorkomende slechte was resultaten maar eens naar deze 1600 toeren panasonic gekeken. Alles zag er prima uit, inverter motor, koolborstel loos, stil, zuinig, mooi.
Deze machine besteld en WOW, wat kan een wasmachine ineens indrukwekkend zijn, zeer netjes afgewerkt, mooie motorloop, wassen is nauwlijks hoorbaar, centrifugeren zeer acceptabel stil voor een 1600 rpm met 8kg trommel, de was is in alle programmas gewoon goed schoon en de mogelijkheden teveel om op te noemen. Niet alle programmas kunnen 1600 toeren maar 1200 kan bijna altijd en dat is al super droog door de grotere diameter. Al met al een super wasmachine waar je geen spijt van krijgt, ook zeer netjes afgeleverd in een grote doos die goed beschermd, zwaar is hij wel.
Ik ga zeker weten ook voor de droger van dit merk, ik heb er veel vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer