Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Beste deals -7% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M76NN2A QuickDrive op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R2D2 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

8,0
Hij is erg stil, Ik ben nog bezig om alles uit te proberen. mijn ervaring bij de wassen die ik tot nu toe heb gedraaid zijn erg positief. Schoon en snel. Het vak om nog was toe te voegen is erg fijn. Ik vergeet regelmatig iets.

Pluspunten

  • stil en groot
  • was extra toevoegen

Minpunten

  • erg veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Samsung WW90M76NN2A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
Op zaterdag om 16 uur gekocht bij Mediamarkt. Zelfs op zondag om 14.30 uur gebracht en aangesloten. Snel en transparant. Super mooie machine, grote deuropening en mooie gadgets. Nu aan het installeren met de app en daarna maar kijken hoe ie wast! Super mooie prijs bij Mediamarkt en ook nog eens EUR 200,- cashback.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramla 11-01-2020

Mooie en goede wasmachine.

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Onze oude, Duitse wasmachine gaf na 15 jaar de geest, dankzij de promotie-actie van Samsung gekozen voor een iets groter model, 9kg wasgoed en 1600 tpm centrifuge.
Na het doorlopen van de gebruiksaanwijzing: een echt kadootje!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-12-2019

Fantastische wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Heb in Oktober deze wasmachine gekocht en ben er meer dan tevreden mee, wast fantastisch en een zeer stille wasmachine , aanrader voor iedereen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daan 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
fijne wasmachine
maakt weinig geluid
fijn dat er op een later moment nog was toegevoegd kan worden
toetsen reageren wel snel op de display

Pluspunten

  • grote ruime deuropening
  • was toevoegen
  • stil

Minpunten

  • tip toetsen reageren snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

8,0
Wat een onzettend fijne wasmachine!

PLUSPUNTEN:
- Pas ontzettend veel was in!
- Kan niet meer zonder AddWash, wat een geweldige uitvinding :)
- Gebruik heel vaak de Auto optimal wash, waarbij de wasmachine zelf bepaald wat er gedaan moet worden;
- Voor bedden goed gebruik ik standaard de stoomfunctie, super! Ben allergisch, dus heb dan ook echt het idee dat alles echt goed schoon wordt;
- Geluid is normaal, niet bijzonder zacht. Standaard. Staat bij ons in de badkamer en heb er geen last van als hij s'avonds aanstaat;
- Hij ziet er heel mooi uit, beetje verwaarloosbare criteria, maar toch ; )

VERBETERPUNT:
- - Ik had voor deze wasmachine gekozen omdat deze ook de connectie mogelijkheid via een app heeft. Alleen heb ik een Huawei (Android) en lukt het niet om een connectie te krijgen :/. Heel erg jammer. Heb op internet gelezen dat dat komt doordat Huawei en Samsung competitors zijn, heel veel Huawei Android gebruikers kunnen geen connectie krijgen met de 'Smart' producten van Samsung.

Toch is dit geen reden om het terug te sturen (al zou dat heel gemakkelijk kunnen via de GEWELDIGE service van Coolblue), ben nu verknocht aan deze wasmachine.

Pluspunten

  • Pas ontzettend veel was in!
  • Kan niet meer zonder AddWash

Minpunten

  • App connectie met Huawei lukt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kia 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijvolle wasmashine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
Dit is een stijlvolle wasmachine met genoeg opties om allerlei verschilende soorten kleding te wassen. Wij vinden de refreshment optie heel erg handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ana Sofia 12-09-2019

Mooi design en gebruik

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Ik heb nog maar laat dagen maar helemaal blij mee zo makkelijk en met de tijd wasmachine ik heb alleen plus punten tot nu gezien
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-09-2019

Ik heb deze wasmachine echt net: geweldig!

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Een nieuwe wasmachine. Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit zo naar uitgekeken als naar deze van samsung. Alle innovaties, het trommel-reinigende systeem, de auto add wasmiddel, de luze uitstraling, het met je smartphone kunnen volgen van het programma, allemaal eigenschappen waarmee samsung zich onderscheidt van de overige aanbieders! Het huishouden doen wordt hiermee gewoon leuk. Dank.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chantal2608 11-09-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Mooi uiterlijk, fijne was programma’s. Shirts perfect schoon met snel wasprogramma!
Heb deze Samsung net, maar ben er nu al heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eric27 15-08-2019

Super wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

10,0
Superzuinig, stil en innovatief met handige functies als AddWash, auto-dispenser en bediening op je SmartPhone. Sprong in de tijd vooruit!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anne 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommen en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
Ik ben nog niet zo lang in het bezit van dit model, maar ik heb veel plezier gehad van mijn vorige samsung wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bhayo 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime wasmachine, groote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
ik vind het een goede wasmachine ik heb altijd al van het merk Samsung gehouden daarom heb ik die wasmachine gekocht,

Pluspunten

  • hij is ruim
  • maak niet veel geluid
  • veel mogelijk hedden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast goed en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M76NN2A QuickDrive

Algemene score

9,0
Heb altijd een samsung gehad. Na 1e X wassen viel meteen op dat de was schoner was. Ook de hoeveelheid was er in de trommel past is erg prettig. Duidelijke bediening.

Pluspunten

  • Grondig wassen. Aantal wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer