AEG L6FBMAXI

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBMAXI op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met 10kg trommel. Handig voor bv een dekbed.
Alleen jammer dat lang niet alle wasprogramma's 10kg wasgoed ondersteunen, dat vind ik een beetje raar. Daar heb ik hem immers voor gekocht. Dus dit is zeker een minpunt.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig geluid
  • 20 minuten was
  • Cashback actie

Minpunten

  • Te weinig programma's voor 10kg.
  • Meeste programma's maar tot 4 kg. Raar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 07-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot, duidelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Ben er tevreden mee.
Gekozen voor de 10 kilo omdat die met een cashback goedkoper was dan de 9 kilo.
Piep voor einde wastijd is uit te schakelen.
Genoeg programma’s, makkelijk in te stellen.
Instelling voor een programma wordt onthouden, zodat die er de volgende was van dat programma er hetzelfde in staat. Soms makkelijk, soms niet. Als ik een programma inkort, en deze daarna nog een keer kies, staat het programma er weer ingekort in. Als je dan niet op let draait je volgende was dus weer ingekort.
Er zit een klepje in het wasmiddelbakje wat je om moet zetten als je schakelt tussen waspoeder en vloeibaar wasmiddel. Als je veel wisselt kan je dit irritant zijn. Het is makkelijk om te zetten, maar je moet er wel aan denken.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Wast schoon
  • Genoeg programma’s

Minpunten

  • Klepje omzetten poeder/vloeibaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. 25-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk groot, maar gekreukte was.

Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

6,0
De machine wast goed schoon en het fijn dat hij zoveel inhoud heeft. De was komt echter flink gekreukt eruit, ook bij lage toeren. Wellicht door de grote trommel? Wel jammer, want nu moet ik meer strijken :-(.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Riek 25-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote gemaksvriendelijke machine

Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Deze machine aangeschafd, omdat voor ons in de winkel iemand vertelde, dat deze goed uit de tests kwam. Ook leuk dat je € 100,-- retour kreeg. Wel erg grote inhoud (tot 10 kilo), maar dat zou niets uitmaken voor het gebruik. Alleen het denken van de machine vind ik irritant. Weinig in de machine, maar toch de hele duur van het programma doen of zelfs langer. Zet je kortere duur aan, dan doet hij er soms nog minder lang over. Heel irritant. Je weet nooit hoe laat de was klaar is. Onderweg wordt dewas duur weer aangepast.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Grote vulopening

Minpunten

  • Denken van de machine
  • Nooit weten wanneer de was klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen en Raymond 23-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening en max 10 kG inhoud stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Een perfecte wasmachine met veel was capaciteit (max 10KG). Daarnaast een grote deuropening zodat je de was makkelijk in de trommel kunt stoppen. Hij is erg stil in vergelijkng met onze vorige wasmachine (ander merk) en hij is ook nog eens erg zuinig. Kortom prima aankoop

Pluspunten

  • Stil
  • Grote deuropening
  • zuinig
  • grote trommel voor max 10kg was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G. Erkelens 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, energiezuinig, stil en mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
We zochten een betrouwbare wasmachine met grote inhoud. Daarbij moest hij energiezuinig zijn en stil. Ook een goed afleesbaar display en een vormgeving aangepast aan de hedendaagse eisen voor natte ruimten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen64 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Minder was, maar een grotere machine

Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Ons gezin wordt kleiner van samenstelling en in principe hoeven we minder te wassen maar wat is er fijner dan als je je bed verschoont alles in 1x in de machine past. Een fijne grote machine met een grote vulopening!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Kan grote en kleine wassen aan
  • Bijna geluidloos

Minpunten

  • Tot nu toe nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel van Rooijen 22-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De zonnetjes in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

10,0
Ik heb na jaren mijn oude wasmachine en droger weg gedaan en dit setje gekocht dus ook de droger het was een mega uitgave maar wat ben ik blij met deze set. Had ik veel eerder moeten doen , de machines wegen zelf de was en passen de tijden daar aan aan. Ze zijn zuinig je hoort ze bijna niet kortom en ze staan er saampjes mooi bij,ik ben een super tevreden mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waspatser 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige waspatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Heerlijk veel ruimte om mijn (Optidee ) beddengoed toppers en dekbedden te wassen.
Centrifuurt droog en de werkkleding van 3 man in 1 draai klaar
Ben zeer content!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. ter Haar 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Degelijke stabiele machine. Voelt aan dat wasgoed niet goed verdeeld is en gaat dan de andere richting op draaien voor betere verdeling.(schudt a.h.w. het wasgoed.). Zuinig w.b. stroomgebruik en weinig geluid. Aanrader.

Pluspunten

  • Groot volume
  • Stabiel.(trilt niet van zijn plek).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MiBuKu 10-11-2019
  • Product gekocht

Grote trommel, vrij stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Geweldige wasmachine, gemakkelijk in de bediening. Heerlijke schone was, veel stiller dan de vorige wasmachines. De koolborstelloze moter maakt het een prettige en rustige wasmachine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Meer programma's

Reageer

Trumies 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening en trommel van 10 kg

Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Een prima wasmachine met veel mogelijkheden en bedieningsgemak voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • groot laadvermogen
  • energiezuinig

Minpunten

  • wat rumoerig bij het wegpompen van water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG 10kg wasmachine 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

10 kg inhoud wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

10,0
Nadat mijn oude 8kg wasmachine de geest gaf ben ik overgestapt naar een AEG 10kg wasmachine. Nu kan ik zelf mijn dekbedden wassen.

Pluspunten

  • grote 10kg inhoud
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.T. Gijs 31-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Heerlijk ruime wasmachine die zich aanpast aan de hoeveelheid was.
Zelfs wassen van dekbedden is mogelijk.

Pluspunten

  • Ruim 10 kg
  • Grote opening
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 25-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Pas geleden deze gekocht , zeer tevreden mee , alies werkt naar behoren en de plaatsing was ook goed verzorgd door expert goede service

Pluspunten

  • Instelbaar
  • Goed in te stellen
  • Weinig geluid met wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 23-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, duidelijke display. Minder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Erg blij met deze machine, makkelijk in de bediening. Maakt niet veel herrie tijdens het centrifugeren. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Grote display
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam van Keulen 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel laadruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

10,0
Veel laadruimte!
Wast schoon en is betrouwbaar.
Goede service van leverancier.
We wassen al meer dan 30 jaar met dit merk en zijn nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Laadruimte
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Vorige machine wel na 7 jaar vervangen
  • Machine verschuift nog steeds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C. de Haan van Loo 22-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit goed. Stil in gebruik. 10 kg wasgoed, handig om dekbedden te wassen.
Service goed. Grote opening is handig met vullen.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Kan veel wasgoed in

Minpunten

  • Weet niet
  • Weet niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw. K. Struijk 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

9,0
Deze machine heeft wasprogramma's die precies zijn afgestemd voor het te wassen product, makkelijk bedienbaar en maakt weinig lawaai. Goede service en prijs/kwaliteit is top!

Pluspunten

  • Kleine en grote wassen
  • Zo goed als geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Jong 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine inhoud 10 kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBMAXI

Algemene score

10,0
Prima wasmachine met grote trommelinhoud. Wasresultaat is prima, de machine is energiezuinig (A+++) en heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Bovendien is de machine niet duur in aanschaf en kwam ik ook nog in aanmerking voor de actie €100,- retour.

Pluspunten

  • A+++ energiezuinig
  • grote trommelinhoud
  • niet duur
  • actie 100 euro retour

Minpunten

  • machine is niet leverbaar in 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews