AEG T6DB72KP

Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ik heb hetzelfde probleem. Gekocht 6-12-16. De monteur van jndesit is geweest vandaag en hij raadt mij aan terug te sturen. Ligt aan het model en hij zal nooit kurkdroog drogen omdat de sensor op de een of andere manier te vroeg signalen aangeeft. Alleen synthetische materialen zal lukken.
Jndesit heeft mij verwezen naar de verkoper. In mijn geval wehkamp. Heb vandaag een verzoek gedaan het apparaat op te halen en mijn geld terug te storten. Ik krijg nog bericht. De indesit monteur geeft zelf aan dat dit model een probleem is.
Kan de droger alleen uit na stand by? ik wilde hem uit doen met de on/of knop maar dat gaat niet.
De indesit monteur is geweest vandaag en dit model staat er bekend om. Hij kon niets doen. Gekocht 6-12-16. Zijn advies is : terugsturen naar wehkamp. Intussen melding bij wehkamp gedaan het apparaat op te komen halen en mijn geld terug te storten. Wordt vervolgd. Maar dit apparaat is alleen in staat een kleine hoeveelheid synthetische kleding kast droog te drogen. Een dubbel dekbed overtrek van katoen krijg je na 3 uur nog niet droog. Lang leve Nuon !!!