AEG T8DBESSEN

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DBESSEN op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AEG droger 29-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht om dat ik blij van aeg wordt
Geruisloos grote deur makkelijk in gebruik .
En is heerlijk droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 23-08-2019
  • Product gekocht

Aeg al jaren onze favoriet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Nooit zo lang gedaan met een wasmachine als AEG. Nieuw is de stoomfunctie. Heeft me inderdaad nooit in de steek gelaten 😀.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Zelfs nog mooie cash back ontvangen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Functies

Reageer

Familie 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Een degelijk product met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een droger die ons gezin de komende jaren veel plezier zal opleveren. Die ook nog eens een stuk energiezuiniger is.

Pluspunten

  • Trommel
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan N 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoog laadvermogen en minder brand gevoelig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Wij hebben dit apparaat gekocht omdat onze oude droger al weer 10 oud was en met het oog op de brand gevoeligheid hebben we deze warmtepomp droger van AEG aangeschaft. Ook een rede om deze aan te schaffen is het laadvermogen van 8 kg. Tevens is deze droger energie zuinig en hierdoor milieu vriendelijker.

Pluspunten

  • laadvermogen 8kg
  • Energiezuiniger
  • de vele mogelijkheden aan droogprogramma's.

Minpunten

  • Is niet echt stil tijdens het drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekefretter 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fraai design, eenvoudig te bedienen en snel klaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Deze droger viel meteen op vanwege zijn fraaie uiterlijk. Mooi rond afgewerkt, in tegenstelling tot andere drogers in zijn klasse. Maar belangrijker: ondanks dat het een warmtepompdroger is (en dus relatief zuinig en ook stil), heeft hij niet langer dan 2 uur nodig om de was droog te krijgen. Dit hadden wij niet verwacht en was dus een enorme meevaller.
In alle opzichten een erg fijne droger. Bedankt AEG!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote trommel
  • Relatief snel klaar
  • Stil en zuinig
  • Fraai design

Minpunten

  • T-shirts / blouses krijgen wel kreukels

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display, groot bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
mooie droger die voldoet aan de verwachting. makkelijk te bedienen. prijs/kwaliteit is zeker in verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJK 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille droger, geeft weinig warmte af

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Het is een stille droger die weinig warmte afgeeft in de ruimte waar hij staat. Programma's duren niet te lang en zijn goed in te stellen.

Pluspunten

  • stil
  • weinig warmte in de ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wasmach6 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deur makkelijk te vullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

10,0
Gekozen op aanraden van de verkoper, goede machine, makkelijk te vullen en een grote inhoud
Ziet er goed uit met veel programma's en een enorme stand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet Heling 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig tot geen lawaai, en goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Een prima prijs-kwaliteitverhouding. De wasdroger droogt optimaal en is bijna geruisloos. Heeft een prettige bediening. Kortom: ik ben er heel erg blij mee!
Kan de droger dus aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DienKlok 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Na veel problemen gehad te hebben met een andere droger van een ander merk, is dit een droger die aan alle wensen voldoet. Veel keuze mogelijkheden om te drogen. Droogt ook echt droog! Stof filter is in 3 delen, dus stof en pluizen komen niet snel onderin die filter. De onderste filter bak is handig te openen, je hebt geen gereedschap nodig om daar bij te komen. Makkelijk schoon te houden dus.
Al met al een hele fijne goede tot nu toe betrouwbare droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie de Rooij 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm, mooie ombouw.

Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Ik heb een AEG wasmachine en droger gekocht. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
De apparaten werken prima en zijn gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Prima apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger

Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Op aanraden van mijn witgoed specialist heb ik gekozen voor de warmtepomp droger van AEG. Deze droger werkt perfect, is vrij geruisloos t.o.v mijn oude condensdroger. Erg gemakkelijk te bedienen. Ook het stoffilter is zeer goed en houdt het fijnste stof tegen. Maar wat vooral opvalt is het rustige geluid en het mooie design! Een aanrader dus!

Pluspunten

  • Rustig, stil in gebruik
  • Weinig tot geen warmte afgifte

Minpunten

  • Sok kan in deur blijven hangen tijdens drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongejan 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met warmtepomp AEG 8000 series / Lavatherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Zeer goede droger, zuinig in gebruik en uiterst stil. Produceert naar buiten toe zeer weinig warmte, hetgeen in onze situatie zeer goed van pas komt (opstelling in afgesloten ruimte appartement).

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • zuinig in gebruik
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Wentzel 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede display met duidelijk symbolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Doordat wij meer machines hebben die AEG gerelateerd zijn en goede ervaring daarmee hebben ondervonden. Wederom een AEG was voor ons een must

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
De droger is erg stil en produceert weinig extra warmte in de ruimte waar hij staat.
De was komt er keurig uit en is goed droog.

Pluspunten

  • Schakelt zelf uit
  • Past zich aan aan de hoeveelheid was
  • Heeft een afvoer

Minpunten

  • De was valt snel uit de trommel bij openen deur.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

8,0
Fijne droger welke gemakkelijk in gebruik is. Erg stil en veel functionaliteiten. Mogelijkheid tot afvoeren water via afvoer erg prettig. Mooi vormgegeven wasdroger. Energieverbruik ook zeer over te spreken tov onze oude droger.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Tijdsduur drogen langer tov condensdrogers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly Boender van Kleij 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG droger met warmtepomp een geweldige droger en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

9,0
Deze droger gekocht i.v.m verhuizing naar een appartement, AEG heeft een prima droger die qua prijs/kwaliteit er uitsprong. We zijn over de droger dik tevreden en hij is zeer gebruikers vriendelijk in het gebruik

Pluspunten

  • de prijs
  • gebruikersvriedelijk
  • stil
  • 8 kg
  • veel programma's

Minpunten

  • handleiding minimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hellemons C 25-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Geschreven voor: AEG T8DBESSEN

Algemene score

10,0
Moest er even aan wennen, maar hij droogt goed en gelukkig niet te hard was komt er lekker zacht uit maakt weinig lawaai en is als je het eenmaal door hebt gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer