Siemens iQ700 WT47W5EONL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT47W5EONL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eric 26-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
droogt prima en is makelijk te bedienen.
Eerst zonder hulp stukken ontvangen maar deze werden zonder moeilijk doen na gestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap Klunder 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger type WT47W5EONL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

9,0
apparaat gekocht via personeelswinkel. doordat ik 40j gewerkt heb bij Siemens wordt automatisch voor dit merk gekozen. Wat ik van Zita heb begrepen doet hij het als een zonnetje. zijn over het apparaat zeer tevreden. De aankoop had wat meer voeten in de aarde. Verwarring over het feit dat ik het personeelsbestand zit (ben inmiddels 9-jaar met pensioen) de Cashback inmiddels wel ontvangen echter de beloofde credit van €100,- nog niet.
ps onderstaande uitspraak over duurzaamheid is gerelateerd aan de vorige (midden 1998)

Pluspunten

  • mooi design
  • betrouwbaar
  • prijs/prestatie verhouding nu okay

Minpunten

  • iets meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ir 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
De droger ziet er mooi uit, doet goed zijn werk, veel instelmogelijkheden en heeft ook een hele handige functie voor het droger van schoenen en wollen truien.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 18-11-2019

Draairichting

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

4,0
Onlangs heb ik de Siemens wasdroger WT47W5EONL/08 aangeschaft. Er is een groot minpunt aan deze droger dat deze niet links en rechtom draaiend is. Dat is zeer vervelend omdat de was zoals bijv. beddenwas zich op een kluitje draait en zodoende niet goed droogt. Mijn vorige droger had deze functie wel, en zodoende weet ik wel wat het verschil is. Ik heb bij de aanschaf dit vergeten te vragen. Erg vervelend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joost 17-11-2019

Degelijk, professioneel

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Prima apparaat, ziet er degelijk en professioneel uit, bedieningsgemak en goede droogresultaten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ingrid 13-11-2019

Perfecte wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
De warmtepompdroger met diverse droogprogramma's , is een stille machine en is een echte aanrader . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.H. 22-10-2019
  • Product gekocht

Kwaliteit die je ziet en voelt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Een waar genoegen is het om met de nieuwe droger te werken.
De oude Siemens condense droger was bijna 30 jaar toen hij “al” de geest gaf, daarom ook geen seconde getwijfeld om weer een Siemens aan te schaffen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Geweldige “Looks”
  • Was komt er perfect uit.

Minpunten

  • Even wennen hoe de programma’s werken/drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Sunny's 17-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in bezit maar weet nu al prima apparaat. Vorige was een miele. Die was iets eenvoudiger filters schoon te maken maar t went snel.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim

Minpunten

  • Zwaar
  • Duurt iets langer dan gewend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

johan brozius 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed duidelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
droger en wasmachine geruild hiervoor een miele droger en wasmaschine met zeep dispenser viel erg tegen droger was na drie jaar al kapot wij hopen dat de siemens droger en wasautomaat beter zijn hebben hier wel alle vertrouwen in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 19-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, goed droogresultaat en ruikt lekker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
Ideaal apparaat, droogt goed, ruikt lekker, tijd soms korter dan aangegeven. Kreukt ook minder dan condensdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mkkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en een uitstekend droogresultaat. En hij is inderdaad heel zuinig in het energieverbruik

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • goed resultaat

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Wereld 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stille waarmtedroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Onze eerste warmtedroger was er een van een ander merk, na vele klachten over onze oude machine nu een Siemens gekocht.
deze is echt stil (SUPER) en ook zuinig in gebruik helemaal TOP
Verder weten we dat een warmtedroger er langer over doet om de was droger te krijgen (langer dan een gewone droger) maar dat is niet erg.

Pluspunten

  • Stil (stiller dan zijn voorganger!)
  • glazen deur
  • droogt goed

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze warmtepomdroger. Geavanceerd , o.a. zelfreinigende condensor, sensor gestuurd autoDry technologie. Droger heeft ook mooi design en is heel stil. Daarnaast ook veel lagere stroomkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Een schitterende droger, ziet er degelijk en mooi uit, veel programma's en extra korf voor het drogen van delicaat wasgoed.
Ook de optie om condenswater rechtstreeks af te voeren is handig.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Veel programma's
  • Optie voor afvoeren condenswater

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anniemv3 10-05-2019

Luxueuze uitstraling, energiezuinig

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de droger, alleen bij het snelle programma wordt de was niet droog, heb dan maar 3 stuks erin, maar het blijft klam helaas.
Design is erg mooi, luxe uitstraling, maar wel zuinig.
Zeer zeker een aanrader, prijs technisch gezien niet duur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Angela 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat, erg stil, wel zo fijn gezien mijn zoon ook op zolder slaapt. Ook erg fijn dat er een speciale wol/ schoenen korf bijgeleverd wordt, geen gebonk meer van sneakers door de trommel heen. Mooie grote vulopening. Apparaat schakelt zichzelf uit, erg fijn ook.

Pluspunten

  • Wol/schoenenkorf
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nros 09-03-2019

Geweldig

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat nu sinds twee weken en ben super tevreden. Droogt goed en is zeer stil. Daarnaast ook een mooi apparaat om te zien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frans 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en erg milieuvriendelijk!

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

9,0
Mooi en zeer degelijk product, na 24 uur het te hebben laten staan is de stekker er ingegaan (advies van de leverancier). Hele mooie deal gekregen en het is een heel makkelijk te bedienen apparaat.

Pluspunten

  • verlichting led in de kuip
  • zeer zuinig
  • erg stil
  • geen onderhoud

Minpunten

  • installatie van afvoer op riool

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJM Fermans 03-12-2018

Stille droger met een perfect droogresultaat !

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens wasdroger na 18 tevreden jaren ingeruild voor deze waterpomp droger. Perfect droogresultaat tegen aanzienlijk lagere stroomkosten. Doet stil zijn werk. Kortom een perfecte wasdroger zeker ook nog met de zelfreinigende functie van de condensor.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annie 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W5EONL

Algemene score

8,0
Goed geinformeerd bij firma kuijpers heel goed uitleg de voor en tegens afgewogen en toen deze aangeschaft,
Ik ben er super blij mee hij doet aan alle eisen zo als ik er uitleg over heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer