Bosch WTW85462NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85462NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arlette 19-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en veel verschillende droogstanden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Het apparaat ziet er mooi vormgegeven uit. Er zitten heel veel verschillende droogstanden. Er past veel wasgoed in. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • grote inhoud
  • veel droogstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger, maar slechts bij volle machine.

Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

7,0
Ik heb de droger sinds een paar weken, en over het algemeen ben ik er erg tevreden over. De verkoper vertelde mij dat de droogbeurten vrij lang zouden duren, maar in de praktijk is de droger klaar voordat de wasmachine de andere was heeft gewassen. Dat gaat dus prima. De was is ook mij droog, maar helaas wel meer gekreukeld dan ik had gehoopt. Het enige grote nadeel dat ik tot dusverre heb ontdekt, is dat de droger alleen een volle bak goed droog maakt. Als ik de droger slechts halfvol doe of nog wat minder, dan droogt de was totaal niet.

Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen, aangezien ik hem nog maar pas in mijn bezit heb. Hij voelt wel stevig aan.

Pluspunten

  • Over het algemeen goed droog.
  • Snel.

Minpunten

  • Kleine wasjes droogt hij niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Astrid 15-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Warmte pomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een gemaksvriendelijk apparaat. Was makkelijk aan te sluiten. Doet perfect waarvoor ik hem heb gekregen! Ben er erg blij mee!!
Apparaat is ook stil, is ook heel fijn.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Ik moest even wennen aan een warmtepompdroger omdat ik luchtafvoer droger gewend was. Het drogen duurt een stuk langer en is niet lekker warm als het klaar is. De pluspunten is dat ie zelfreinigend is en energiezuinig.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zelfreinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie Menzen 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

10,0
Dit is voor ons de eerste wasdroger en hebben er direct een hele goede ervaring mee. We hadden ook niet anders verwacht want we hebben ook altijd een wasmachine van Bosch en ook daarover zijn we zeer goed te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, forse inhoud en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Onze oude droger was geen warmtepomp droger met een droogtemperatuur van c.a. 70 graden.
De nieuwe droger is wel een stuk duurder, maar omdat de temperatuur nu 40 graden is, zijn de energiekosten een stuk lager, ook al is de droogtijd langer. Voor dit type hebben we gekozen omdat hij zelfreinigend is en de afvoer van het vocht gewoon op het riool aangesloten zit. Zo blijft het element schoon waardoor optimale capaciteit gewaarborgd blijft.
Als hij 10 jaar meegaat (normaal doen we zo'n 14 jaar met een droger) hebben we de kostprijs er qua energiebesparing t.o.v. onze huidige droger compleet uit.

Pluspunten

  • lager energieverbruik
  • Alles kan er in omdat de temperatuur lager is
  • Zelfreinigend
  • Afvoer van condenswater direct op riolering
  • Kleding slijt minder

Minpunten

  • Relatief hoge aanschafprijs
  • Langere droogtijd door lagere temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig rek voor sportschoenen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel handig is het rek voor de sportschoenen en wol! Eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Droogrek
  • Vochtigheidssensor
  • Zuinig in energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie Kerckhoffs 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Gekocht als vervanging van onze huidige droger (geen Bosch) van 3 jaren oud. Onze dochter gaat verhuizen en had nog geen wasdroger. Wij stoorden ons vooral aan het veel pluizen van de gedroogde was en het schoonmaken van de filters in de deur en onderaan de machine. Verder moest het waterreservoir steeds geledigd worden. En nu een mooie prijs voor deze Bosch droger, die prima droogt en zeer makkelijk in gebruik is en alleen het pluizenfilter in de deur hoeft maar schoongemaakt te worden. Deze machine levert precies dat wat ons stoorde aan de oude droger. Het lijkt wel of deze droger alleen voor ons gemaakt is.

Pluspunten

  • Duidelijk minder schoonmaken na het drogen.
  • Waterreservoir niet meer te ledigen.
  • Zeer goede droogresultaten
  • Energiezuinig
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede energiezuinige droger met veel opties!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
Goede droger met een hoop verschillende opties. Erg tevreden met het resultaat, de was wordt goed droog. Ook fijn dat ik mij geen zorgen hoef te maken over het schoonhouden van de condensor. Dit gaat namelijk automatisch bij dit apparaat.
Ook heel prettig dat je de droger uitgesteld aan kan zetten.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • veel opties
  • uitgesteld aanzetten
  • was wordt goed droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gemert 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Dit apparaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Een heel eenvoudige bediening. Een degelijke uitvoering.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beaupain 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat , handige bediening , degelijk en goed !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Wij kochten dit apparaat omdat het er goed en mooi uitzien en degelijk materiaal .
Makkelijke bediening en zuinig met stroom .
En natuurlijk ook omdat de prijs prima was voor het apparaat!
Mooie goede droger .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Allerlei 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Droger doet waar hij voor gekocht is en op een energie zuinige wijze.
Mooie grote verlichte trommel.

Pluspunten

  • 8 KG laadvermogen
  • Stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
Het apparaat is eenvoudig in het dagelijkse gebruik. Erg handig dat het apparaat het reinigen van het periodieke filter zelf onderhoud. Ook het pluizenfilter dat na elke draaibeurt gereinigd moet worden, is goed en gemakkelijk te reinigen, doordat beide pluizenfilters open geklapt kunnen worden en hierdoor volledig en snel gereinigd kunnen worden met de hand of onder de kraan!
Er wordt in verschillende testen genoemd dat warmtepompdrogers minder goed drogen, t.o.v. de 'gewone' wasdrogers, maar ik vind het droogresultaat van deze warmtepompdroger prima! De was is heel licht vochtig als de droger het signaal geeft dat hij het programma 'kastdroog' afgerond heeft, maar tijdens het vouwen voelt het al droog/droger.
Met toch het idee en voordeel, dat met een warmtepompdroger een klein steentje wordt bijgedragen aan het toekomstige milieu, ben ik heel tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • energiebesparing
  • eenvoudige reiniging pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp droger

Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Na een goed en kundig advies van de verkoper bij Expert Nijkerk besloten deze warmtepomp droger aan te schaffen. Installatie kundig en snel uitgevoerd.Het apparaat voldoet volledig aan de wensen. Ideaal dat er veel kleding in kan per keer.
Makkelijk om filter te reinigen kortom perfecte droger. En bovendien gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Groot laadvolume
  • Snelle droogtijd
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvG 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime trommel en zelfreinigende condensor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
We zijn er blij met deze droger. De ruime trommel voor max 8 kg is er fijn om alle was ruim te drogen. We zijn ook benieuwd naar de zelfreinigende condensor, iets wat bij de oude droger lastig was om netjes schoon te maken.

Pluspunten

  • zelfreinigende condensor
  • ruime trommel
  • licht in de trommel bij laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie H 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Prima advies gehad door verkoopster. De droger staat bij ons in een ruimte van ongeveer 13 a 14 graden. Door verkoopster is er eerst naar Bosch gebeld of de droger in deze temperatuur goed zou functioneren. Bosch schrijft voor dat de machine optimaal presteert boven de 15 graden. Op eigen risico toch gekocht. Nu enkele wasjes gedroogd en apparaat werk uitstekend. Op 2 uur en 20 minuten strijkdroog. Mogelijk dat er bij 15 graden wat tijd winst behaald kan worden maar voor als nog, dik tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • 8 Kg
  • Werkt ook bij 12 graden omgevingstemepratuur
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Nog niet opgemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

machon 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit en uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
deze wasdroger is heel stil en bovendien heel zuinig met energie
de was is mooi droog
de binnenverlichting is ook heel handig
hij was makkelijk aan te sluiten
duidelijke en makkelijke gebruiksaanwijzing
kortom een mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Wasman 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WTW85462NL overtreft onze verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zeer mooie machine, mooi kijkvenster, geluidsarm in gebruik. Diverse wasprogramma's bieden een optimale keuze voor de diverse soorten wasgoed. Alles bij elkaar een goede keus !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Palts 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

9,0
Droger werkt prima; gemakkelijk in bediening.
Maakt weinig geluid; geen last van omgevingswarmte.
Energiezuinig +++

Pluspunten

  • geen lawaai
  • omgevingsruimte wordt niet bloedheet
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • Tot op heden geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

will 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed geholpen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85462NL

Algemene score

8,0
mooien aanbieding moet hem nog proberen maar ziet er goed uit is ook een goed merk en heb ook al een bosch gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews