Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Best Reviewed jul 2019 Bosch Serie 8 WTW8759ENL
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW8759ENL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanine 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel, droog en geluidsarm

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Ik heb deze Bosch wasdroger gekocht ter vervanging van mijn oudere, vergelijkbare Siemens droger. En het moet gezegd: hij droogt beter en sneller dan mijn vorige en is ook wat stiller. De extra kilo inhoud (nu 8, tegen eerst 7) maakt ook net dat beetje verschil, want de wasmachine is 7 kg. Ik heb er wollen droogballen bij gekocht van het merk Superiox, en dat bevalt prima om de was ook echt kreukvrij te maken. Tip aan Bosch: ga dergelijke ballen standaard meeleveren bij jullie wasdrogers!

Pluspunten

  • energieverbruik
  • geluidsarm
  • grotere trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicoline Bruckman 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine met grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Net 1 week in huis en 1e indruk is een stille machine, vrij makkelijk in onderhoud met een goede droog resultaat. Dit gekoppeld aan de A+++ en weinig watergebruik maakt dit voor mij een top product.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • weinig onderhoud
  • Goed droogresultaat
  • Betrouwbare indruk
  • Zuinig in energie en watergebruik

Minpunten

  • tot nu toe niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Na 21 jaar afscheid genomen van mijn oude Bosch wasdroger. Wat het voor mijn elektriciteitsrekening doet, dat kan ik pas later zien, maar het drogen gaat perfect! Ik hoop er weer 21 jaar mee te doen (daarom heb ik ook weer voor Bosch gekozen).

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Veel soorten programma's (en overzichtelijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden gebruiker 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen en energiebewust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
pluspunt in. vergelijking met andere merken. overzichtelijke bediening en extra garantie
ook de leverancier is betrouwbaar en geeft prima voorlichting

Pluspunten

  • extra garantie
  • eenvoudige bediening
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam wery 28-10-2019

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Wij zijn nu 2 weken in het bezit van deze machine. en zijn zeer tevreden over het product.
Wij zijn zeer tevredrn over hoe de functies werken en ook over de droog resultaten van alle programma's.
Wat ons betreft een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

alex 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Droger !

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
wij hadden een 3 jarige Zanussi. klKortom dat was niks en staat niet een in de schaduw van deze geweldenaar !!!!
.Bij deze geweldige machine heb je niet alleen een uiterlijk wat schitterend is maar belangrijker nog de keuze s in droogtijd en materiaal type`s instellingen. Na 1 x gebruiken weet je het al.......DIT IS M !!!!!!

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • instel mogelijkheden
  • stil
  • de zuinigste tot nu toe
  • mogelijkheid tot afvoer in aansluiting waterputje

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Famwery 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
we zijn zo blij met dit apparaat, we zijn een groot gezin en het fijt dat deze warmtepompdroger zeer zuinig in energie verbruik. is en deze de was ook nog eens kast droog aflevert met meerdere mogelijkheden tot drogen. bijvoorbeeld kreuk herstellend, wol programma.
en ook het fijt dat de schoenen te drogen in deze machine kan zetten. zonder dat de door de hele trommel gegooid worden is voor ons een reden te meer om deze machine ook bij andere mensen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos de Romph 28-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en duidelijke gebruiksaanwijziin gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik. Geruisloos. Zelf reinigen van apparaat. En veel extra's En zelf afvoer van water ideaal.

Pluspunten

  • Warmtepomp
  • Afvoer water

Minpunten

  • Tijdsduur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Advies van leverancier. Aangezien wij ook N Bosch wasmachine kochten nu voor de droger gekozen, en na uitleg voor deze warmtepompdroger gekozen. Fantastisch!! De handdoeken lijken als nieuw zo fluffy.

Pluspunten

  • Geluidarm en snel
  • Zachte fluffy was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger welke mooi bij de Bosch wasmachine past

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling van de droger met makkelijk bedieningspaneel, meerdere programma’s, uitgestelde startfunctie en grote trommel. Makkelijk in gebruik en is heel stil. Energiezuinig en veilig!

Pluspunten

  • Energiezuinig en makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Super snelle service en een passend apparaat bij mijn wachmachine. Energie zuinig en compacte machine.

Pluspunten

  • compact
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil,ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Ben heel blij met dit apparaat. Naast het feit dat hij heel energie zuinig is, is hij ook veel stiller dan mijn oude apparaat. Hij is lekker ruim. Ook is hij nu aangesloten op de afvoer. Ideaal!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ruim
  • Relatief stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Gekocht bij deze dealer. Ik heb me laten adviseren door diegene, wat een goede keuze zou zijn voor een droger.
Tevreden, goede kwaliteit. Grote trommel vind ik erg prettig. En veel programma keuzes.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel keuzes van programma

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Goede droger die doet wat wordt belooft. Maakt weinig geluid en is bovendien energie zuinig. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Smits Eindhoven 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in energie en op mijn kleding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Een hele mooie maar ook zuinige droger, zowel in mijn portemonnee als op mijn kleding. Ideaal ook dat je natte schoenen schadeloos kunt drogen zodat die de volgende dag weer aan kunnen. Weinig geluid en een mooi resultaat. Blij met onze aankoop in combinatie met de nieuwe BOSCH wasmachine.

Pluspunten

  • Zuinig op kleding
  • Zuinig in energie
  • Weinig geluid
  • Fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mapa 01-03-2019

mooie, stille droogautomaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Na wat "aansluitproblemen" en wat "natte voeten" voldoet de droogautomaat uiteindelijk dan toch. Mooi design, gebruiksvriendelijk, stil, goed droogresultaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

benders 27-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
de machine maakt weinig geluid en de was is goed droog
makkelijke bediening
energiezuinig de prijs is pittig daarom geen 10

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goed droog

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Na 10 jaar begaf onze wasdroger het. Na rondkijken, de reviews en testen te hebben bekeken viel onze keus op de Bosch Warmtepomp droger. We hebben tot nu toe nog seconde spijt van deze keuze gehad.
Het is een prachtige machine om te zien maar ook de bediening is zeer intuïtief en dit zonder de handleiding te lezen. Ook was voor ons de energie klasse belangrijk A+++ een belangrijk keuze criterium. Na 10 rondes gedraaid te hebben met deze machine op verschillende programma's voldoet de droger aan alle wensen die we hadden. Ook de service van de leverancier van de Wijer in Geldrop was bijzonder goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Een hele fijne, zuinige, geluidsarme en makkelijke wasdroger waarbij behalve het stoffilter schoonmaken geen extra handelingen na gebruik gemaakt hoeven te worden.

Pluspunten

  • makkelijk en overzichtelijk
  • erg energie zuinig
  • geluidsarm
  • veel keuzeprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Hartstikke blij met deze wasdroger hij is uiterst energiezuinig met een wolkorf, en een zelfcleaning systeem.
Ik ben er erg tevreden over. We hebben van dezelfde serie ook de wasmachine.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • wolkorf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews