Siemens iQ700 WT47W561

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT47W561 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

smiley 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet alles wat hij doen moet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Na lang zoeken deze condensdroger aangeschaft.
1 van de plus punten is dat hij weinig geluid maakt tijdens gebruik en de vele programma's.
Alles komt er droog uit en fris. (flink uitgeprobeerd)
Hij is zijn geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Droogt top.
  • Weinig lawaai.
  • zelf reiningd condensor.

Minpunten

  • Was komt er niet gevouwen uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

divanmei 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
Gekocht n.a.v. goede ervaringen van kennissen. Zeer tevreden nu we het apparaat zelf mingebruik hebben.
Zeer rustig en zuinig werkt onze nieuwe aanwinst. erg blij mee!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • verlichte trommel
  • duidelijke bediening
  • droog resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

meijerd 15-12-2018

geweldig apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
gewoon een geweldig apparaat. doet wat het moet doen, maar dan verbluffend rustig en op een zuinige mannier! Duidelijke bediening en zeer gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edwin 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger ,goed Product .

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

8,0
Deze machine kwam naar mijn mening, als een van de beste uit de grote aantal machines die er zijn uit de bus.

Pluspunten

  • droogt wasgoed goed.
  • veel mogelijk heden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-01-2020

Uitstekende droger.

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
Droogt uitstekend. Makkelijk instelbaar
Relatief weinig onderhoud, alleen pluizenfilter reinigen. Ten opzichte van de wasmachine wat luidruchtiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tishara 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

minder slijtage door nieuwe technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
het milieu is geholpen bij een zuinig gebruik maar ook mijn was slijt minden hard en is even droog als met mijn oude machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor de Siemens warmtepompdroger om onze oude condensdroger te vervangen. Vooral de zuinigheid van het apparaat was voor ons doorslaggevend. Hoewel men zegt dat warmtepompdrogers relatief lang nodig hebben om te drogen valt ons dit alles mee. Onze vorige droger deed er minimaal zo lang over. Daarnaast is hij ook nog eens veel stiller. Wij zijn erg blij. Droge was, programma maakt minder geluid en relatief snel.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Is relatief stil
  • Sensor die meet wanneer was droog is

Minpunten

  • Vanwege de motor is hij vrij zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johan 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk een kind kan de was doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Dit product is zoals beoordeel via reviews geschikt voor een groot of klein gezin. Het is zo gebruiksvriendelijk maar ook voor je wasgoed. En je bespaard er mooi energiekosten op en vrije tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Post 15-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens WT47Y780

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

1,0
Heb deze machine vijf jaar en doet over vier kg wasgoed vier en een uur . Dus is dit heel lang. We zijn met ze tweetjes. Dus ben ik niet meer tevreden over deze machine. Dus koop ik geen siemens meer. Vijf jaar en nu al kapot. Machine aangeschaft voor negen honderd euro. Reparatie kosten zijn 350 tot 400 euro .

Minpunten

  • Korte levensduur

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

1234 15-11-2019

goede keuze

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
droogt goed, mooi design, lekker rustig qua geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

E Westendorp 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ700 WT47W561

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Een zeer fijn apparaat. Voldoet aan de verwachtingen. Ideaal de zelfreiniging (iets duurder dan de reguliere) maar zeker de moeite waard. Automatisch wordt de tijd aangepast door de ingebouwede sensor. (vochtmeter) We zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Zelfreiniging
  • Goed werkende ingebouwde sensor (vochtmeter)
  • Snel

Minpunten

  • prijzig maar je krijgt er wel wat voor terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Scaneut 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Een voor ons perfecte droger. Vele mogelijkheden t.o.v. onze oude droger, welke al vele jaren oud en een luchtafvoerdroger was. Een plek naast de wasmachine gecreëerd en op dezelfde afvoer met een Y-stuk gemonteerd, ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Mooie droger die zijn werk in alle stilte doet. Hij doet waar die voor is: drogen. Maar ook even opfrissen van muffe kleding is zo gepiept. Kortom, een goede droger.

Pluspunten

  • veel programma's
  • begrijpelijke werking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 03-11-2019

beste koop

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
Deze droger werkt prima, de programma`s zijn uitstekend voor elk soort wasgoed, ik had eerst een condensdroger, maar met deze warmtepompdroger ben ik uiterst tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rinus 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Zeer stil en super droog uit de droger. Zeer overzichtelijk gebruiksgemak een aanrader. Zeer veel voor weinig geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-10-2019

Fijne warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

8,0
De droger is erg stil en droogt goed. De vormgeving is ook echt van deze tijd. Veel keuze uit programma's waardoor je ook voor de kleinere was een programma kunt kiezen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Topper thuid 30-10-2019

Wasdroger topper

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

10,0
Grote trommel met duidelijke display en energie vriendelijk verbruik, een topper [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

John 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Droger werkt perfect zowel de korte als lange programma`s, weinig lawaai en de buitenkant wordt niet heet.
Hiervoor een condens droger gehad, volgens de gegevens van deze warmtepompdroger gebruikt het minder stroom dit zal nog moeten blijken.

Pluspunten

  • was komt er goed droog uit.
  • veel keuze mogelijkheden
  • stille droger

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasdroger WT47W561NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

9,0
Super wasdroger, op het snelste programma is mijn was al droog:-)) , veel kleding die er in 1x al in kan. Wanneer je de was er meteen uithaalt hoef je niet te strijken! Geweldig apparaat , ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47W561

Algemene score

7,0
Ik heb de droger net in gebruik. Moet nog wel wennen aan de verschillende droogprogramma's. Maar daar kom ik vast wel aan uit. In ieder geval veel mogelijkheden van drogen. Maakt weinig herrie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews