Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT47O5C9NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julie 03-12-2019

De absolute betrouwbare wamtepompdroger IQ700

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Deze warmtepomp droger is een absolute aanrader. Hij is erg stil en tot onze verbazing ook relatief snel klaar met zijn droging. Wat betreft de prijs en kwaliteit verhouding zou ik verwachten dat hij in de duurder sigment zou vallen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bakker 30-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer kwaliteit van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Al weer onze 2e Siemens wasdroger. De vorige draaide al meer dan 16 jaar en draaide nog steeds. Nu overwogen om over te gaan op de warmtepompdroger. Nieuwe techniek, zuiniger en vooral hergebruik eigen warmte. Net aangeschaft . Eerste ervaring top. Prima droog, gemakkelijk in bediening..en design ook prima. Gekozen voor zelfreinigende condensator. Bevalt ook uitstekend. Verder op de afvoer. Veel plezier van dit apparaat.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Hoge kwaliteit
  • rustig in geluid
  • Vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 29-11-2019

Prima droger. Sneller dan gedacht klaar

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Prima droger. Was is sneller klaar dan verwacht
Makkelijke bediening en schoonmaken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mikers 28-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is een knap staaltje techniek en ziet er ook nog eens geweldig uit. Knoppen en machine zelf voelen zeer degelijk aan.
Erg ruime keuze aan standaard programma's. Antikreuk is ook echt antikreuk. De machine beschikt over een instelling waarbij de gedroogde was niet als een hoopje in elkaar zakt na het programma (met alsnog kreuken tot gevolg) maar af en toe wordt gehusseld. Ook het aparte droogprogramma voor overhemden en delicate was werkt prima.
Bij ons gaat nu bijna alle was, zeker in de winter en als gevolg van niet al teveel ruimte om binnen uitgebreid was op te hangen, in de droger. Door de energieklasse: A++ blijft dit ook financieel binnen de perken.
Omdat dit een warmtepompdroger is, wordt condens als water rechtstreeks afgevoerd naar het riool (net als bij het afponpen van een wasmachine). Een gedeelte van de 'restcondens' kan ook gebruikt worden om de droogtrommel te reinigen met een standaardprogramma.
Wij zijn (vooralsnog) erg tevreden. Aangezien we het aparaat nog maar recent hebben aangeschaft, kunnen we nog niets zeggen over de duurzaamheid en degelijkheid op de langere termijn. Dus voorlopig maar op "goed" gezet bij de beoordeling.

Pluspunten

  • Degelijk en mooi
  • Zeer ruime keuze aan droogprogramma's
  • Prima droogresultaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeltje 27-11-2019

Super tevreden

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Ben er echt super blij mee, handdoeken heerlijk zacht en tijd duurt vaak stuk korter dan erop staat. Veel keuze uit verschillende programma's. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leeuwke 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP DROGER VAN SIEMENS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
een super droger, zo blij dat ik van de vorige af ben. Hij is ruim, maakt alles goed droog en past zelf alles aan. Ook de extra mogelijkheid voor het drogen van (sport)schoenen is een welkome optie. In één woord TOP !
!!

Pluspunten

  • droogt prima
  • fijne pluizenfilter> makkelijk leeg te halen
  • ruim van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky 23-11-2019

Goede moderne droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Goede droger, makkelijk te gebruiken. Mooi design. Heel blij met het resultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cargoo 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Zojuist voor de eerste keer een droger gebruikt. Deze heeft supergeleiding mogelijkheden die ik eerst moet gaan ontdekken. We hebben deze aangeschaft omdat het van dezelfde serie als de al aanwezige wasmachine is.
Mijn eerste droogbeurt was een dekbedovertrek met slopen. Deze kwamen er niet droog uit, dus volgende keer moet ik kijken of ik het apparaat anders in moet stellen. Zeer benieuwd naar de verdere mogelijkheden!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Was niet droog

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Groen 18-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Uitstekend product met een prachtig design. Hij is stil en een genot om mee te werken. Je krijgt waar voor je geld!

Pluspunten

  • stil
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamain 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en duidelijk leesbaar scherm

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Wat hadden al veel positieve geluiden gehoord over Siemens. Nu onze vorige droger en wasmachine aan vervanging toe waren hebben we besloten om op het merk Siemens over te stappen.
Tot op heden voldoen ze aan al onze verwachtingen.

Pluspunten

  • overzichtelijk en duidelijk infoscherm
  • Heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Wamtepompdroger met zeer eenvoudige bediening. Diverse opties op het bedieningspaneel aanwezig om verschillende wassoorten optimaal te drogen. Het is zelfs mogelijk om wollen kleding te drogen. Hiervoor wordt een apart rek bijgeleverd. De wollen kleding is niet gekrompen en blijft na de droogbeurt in model.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • diverse droogopties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jsiebers 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
In het begin had ik spijt van mijn aankoop. Ik was gewend om binnen een bepaalde tijdsduur een droge was uit de droger te halen. Nu is de droogtijd langer maar ook zuiniger. Wat voor mij belangrijk is dat ik een bijdrage lever om alles wat energiezuiniger te maken met bv ledlampen maar ook met apparaten waaronder een droger en andere huishoudelijke apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Selma Nurmohamed 14-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gote trommelinhoud, zeer handig dus voor lakens, dekbed etc.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
indicaties op de droger zijn zeer duidelijk. Droogt goed. keuze om kast droog te drogen of strijkdroog is erg handig. Mooie uitvoering, eyecatcher!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nynke 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Ten opzichte van onze vorige droger is deze veel stiller. Er is een goede, ruime keus aan programma's. Was komt er goed droog uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 11-11-2019

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Super fijne droger, is een goede keuze geweest.
Aanbevelenswaardig!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter B. 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuinige warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat, makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Zeer handig dat hij zelf reinigend is en dat de watertank op de afvoer aangesloten kan worden, zodat je daar ook niet op hoeft te letten. Het is niet de goedkoopste, maar de investering dubbel en dwars waard. Daarbij komt ook nog de betrouwbaarheid van het merk. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Stil
  • Zelf reinigend
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger en was goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Een fijne snelle warmtepompdroger. Wat duurder in aanschaf, maar is dan ook zeker sneller en goed droog. Omdat hij bij ons vaak aan staat is dit snel terug verdient want hij is zuinig in gebruik. selfcleaning dus geen onderhoud

Pluspunten

  • snel droog
  • zuinig in gebruik
  • selfcleaning

Minpunten

  • duurdere aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Ruime trommel waardoor je relatief veel wasgoed in 1 droogbeurt kunt drogen. Trommel wordt verlicht met een lampje en dat is handig. Pluizenfilter is eenvoudig schoon te houden en het is aan te bevelen om dat na iedere droogbeurt te doen. Bedieningsgemak is eenvoudig (digitale display, tiptoetsen en draaiknop). Maakt weinig geluid. Zelfs geschikt voor fijnwas en lingerie.

Pluspunten

  • grootte trommel
  • verlichting trommel
  • bedieningsgemak
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Omdat ik heel tevreden ben over mijn Siemens wasmachine was de keus voor een wasdroger niet ingewikkeld: ook een Siemens. Een mooie machine, makkelijke bediening, de was komt er zacht uit en ruikt heerlijk fris.
Het waterreservoir pak je er zo uit om te legen, en het pluizenfilter is in een handomdraai schoon.
Ook de bijgeleverde korf al een paar keer gebruikt voor natte schoenen, superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strik 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijk rustig

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Het is een stille machine en heerlijk om mee te werken. het systeem was ook zo onder de knie, ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • alles ruikt heerlijk
  • was is heerlijk fluffy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews