Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 WT44W563NL

Siemens iQ700 WT44W563NL Best Reviewed okt 2019

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT44W563NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

De Siemens iQ700 WT44W563NL is een ruime A++ droger. Bijkomend voordeel is dat de droger dit energielabel zijn gehele levensduur behoudt. Dat komt door de zelfreinigende condensor, die automatisch schoon spoelt tijdens het drogen. Dat is echter niet de enige bijzonder functionaliteit van de Siemens iQ700 WT44W563NL. De wasdroger is bijvoorbeeld uitgerust met het SuperKort 40-programma. Hiermee droog je 2 kilo kleding in slechts 40 minuten tijd. Overigens hoef je nooit bang te zijn dat je kleding krimpt. Zodra je wasgoed droog is, stopt de wasdroger namelijk automatisch dankzij de AutoDry-technologie. Daarnaast droogt de SoftDry-trommel je wasgoed zacht en voorzichtig.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 11-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechtste aankoop

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

1,0
Droogtijd van soms wel bijna 4 uur! Energieverbruik zeer hoog. En niet altijd droog. Wat een slechte warmtepompdroger.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Siemens 12-08-2019

Neem svp contact op met onze servicedienst voor een afspraak met een monteur. Het telefoonnummer is 088 - 424.40.20 (keuze 1, 24/7 bereikbaar). Groet, Lisette van Siemens Home

Reageer

Jolanda 23-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Enorme droogtijd

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

4,0
De droger staat soms 8 uur aan om de taak te volbrengen. Ongekend! En dan nog is de was soms vochtig. Mijn kleding en handdoeken slijten enorm. Dat merk ik niet alleen aan het pluizenfilter maar ook daadwerkelijk aan het dunner worden van handdoeken en washandjes. Ik begrijp er niets van. Vooral omdat ik niemand anders hoor klagen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Geluidsarm
  • Onderhoudsvrij

Minpunten

  • Lange droogtijd
  • Slijtage wasgoed

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymund Sibbes 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik zeer goede ervaring heb met Siemens apparatuur.
En de prijs en verbruik waren een positieve motivatie om deze droger te kopen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • ziet er ook nog mooi uit
  • zeer zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droogtromme;

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Onze vorige warmtepomp droger was een ramp, Dit Apparaat van Siemens werkt heerlijk. Verschillende programma's waar ik uit kan kiezen en veel sneller dan de oude waarvan ik het merk niet vermelden zal. Onze volgende aankoop wordt absoluut eer Siemens

Pluspunten

  • meerdere programma's die ook echt werken
  • snellere droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 25-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kreng van een wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

2,0
Ik heb een waslijn gekocht om de wasdroger te mijden, dat zegt genoeg.

Meest waardeloze droger die ik ooit heb gehad. Alleen het programma voor de handdoeken geeft een droge was, het duurt alleen wel bijna 4 uur. Bij de overige programma's is de was nooit goed droog.

Beddengoed is een drama, het draait in een grote rol dus ik moet het om de 5 minuten uit elkaar trekken. Het is een dagtaak om deze was droog te krijgen.

Zwarte was gaat om de een of andere reden stinken zodra het in de droger is geweest.

Ik heb 30 jaar ervaring en een stuk of 5 wasdrogers versleten maar nog nooit zoveel problemen gehad. Van alles geprobeerd maar drogen aan de lijn is het beste alternatief. Het is treurig maar de vlag gaat uit als dit kreng kapot gaat en naar de schroothoop kan.

Pluspunten

  • grote trommel
  • self cleaning is prettig

Minpunten

  • Droogtijd veel te lang
  • 9 van de 10 wassen zijn niet droog.
  • beddengoed draait in elkaar

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Maurice 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energievriendelijk en fris ruikende was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Zeer fijn werkend apparaat van een hoogwaardige kwaliteit.
Droogt iets langzamer dan een condensdroger, maar bespaart enorm op de energiekosten.
Ik gebruik wasmiddelen zonder parfums. Het wasgoed ruikt frisser dan de condensdroger die ik hiervoor had (tevens Siemens).

Pluspunten

  • Frisse was
  • Energie zuinig
  • Bediening
  • Trommel groot genoeg voor 2 wassen

Minpunten

  • Drogen duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Warmtepomp Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Lekker en Alle kleding kan er in kan niks vinden wat tegenvalt Ik heb hem nog niet heel lang maar er is niks verkeerd en hij is lekker rustig bij onze oude droger van Bosch vergeleken maar ach die was ook alweer tien jaar oud.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Er kan lekker veel in

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pippilotta 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Na jaren Miele ben ik nu overgestapt op Siemens, omdat ik daarmee met een vaatwasser ook heel goede ervaringen had. Geen spijt van! Lekker groot (ik heb het 9 kilo model) en met licht in de trommel. De was komt er prima droog uit en vooral: het ruikt ook nog lekker!

Pluspunten

  • licht
  • droogt goed en gelijkmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zaxoly 04-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Heb het product gekocht vanwege de welbekende kwaliteit van Siemens. Daarnaast was één van de voorwaarden een droger met een grote inhoud. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Droogt goed en geluid is zeker aanvaardbaar (ligt in bijkeuken).
Zelfs onze grote twee-persoons deken past in de droger.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • makkelijk bedienbaar
  • afvoer via slang

Minpunten

  • stoffilter (opvangbak) is snel vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 27-09-2020

warmtepompdroger IQ700

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Dit is onze eerste warmtepompdroger, en hij bevalt uitstekend!
reiningt de condensator zelf, dus weinig omkijken naar, en droogt boven onze verwachting!! top machine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dirk 22-07-2020

Ruime warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Een prima droger waar veel was in past , en hij heeft een goed zoekresultaat, al met al zeer tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rocks 15-06-2020

Super Droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
We zijn heel erg blij met de aanschaf van de Siemens warmtepomp droger! Er zitten zoveel opties op dat je van alles op de juiste manier kan drogen.
Daarnaast is hij makkelijk te bedienen, en is de 9 kg droger ideaal als gezin van 5.
Wij raden iedereen deze droger aan! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter 16-04-2020
  • Product gekocht

geweldig product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Stil, snel klaar, zéér goede resultaten met de gebruikte programma's.
GROTE trommel.
Ja, we zijn er zeer tevreden mee!
"waar voor ons geld!"
zouden de koop zó weer doen

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • zéér goede resultaten
  • goede investering voor jarenlang plezier
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • desverre geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Virginia 07-02-2020

Mijn Siemens warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Na onze verhuizing naar een andere plaats nieuw witgoed aangeschaft. De droger doet het meer dan fantastisch, de was komt er heerlijk zacht en kreukvrij uit.....Chapeau Siemens! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud 11-01-2020

Top!

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Top droger, stil, snel en zuinig, ben er zeer tevreden mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter 14-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel inhoud; uitgebreide programma keuzes

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Practisch product. Zeer laag stroomverbruik. Eenvoudig in gebruik en onderhoud. De grote, 9kg inhoud trommel stelt ons in staat nu eindelijk! onze 'King Size' 2-persoons dekbed veilig te kunnen drogen vanwege de sensoren, wat ons geld en moeite bespaard zodat wij niet naar de stomerij* hoeven te gaan :)

Pluspunten

  • tere materialen veilig drogen vanwege sensoren
  • kan zelfs 'King Size' 2-persoonsdekbed aan
  • 40 minuten droogprogramma
  • bespaard ons geld en moeite!*

Minpunten

  • nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-12-2019

Voorzichtige droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Prima droger, maar draait langer dan noodzakelijk.
Geeft bijv. aan 3 uur nodig te hebben maar blijkt na 2 uur al prima droog (terwijl de timer nog een uur extra aangeeft). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marcel 24-11-2019

Top warmtepomp droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Wij zijn erg blij met onze uitgebreide warmtepomp droger van Siemens.
Hij droogt goed en snel en heeft vele functie voor allerlei soorten droog beurten van al evenzoveel soorten textiel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 22-11-2019

Warmtepompdroger met goed resultaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
De droger werkt stil, snel en met een goed resultaat. Let wel op dat je het starten de optie anti-kreuk 120' uit zet. Anders blijft de droger nog 120 minuten aan. Er zijn genoeg instel mogelijkheden om de was goed te drogen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maarten 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en snelle warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Erg snelle warmtepompdroger. Kleding wordt goed droog. Luxe look and feel. Ruime trommel. Ook erg makkelijk om afvoer aan te sluiten

Pluspunten

  • snel droog
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews