Siemens iQ700 WT44W563NL

Best Reviewed okt 2019 Siemens iQ700 WT44W563NL
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT44W563NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymund Sibbes 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik zeer goede ervaring heb met Siemens apparatuur.
En de prijs en verbruik waren een positieve motivatie om deze droger te kopen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • ziet er ook nog mooi uit
  • zeer zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechtste aankoop

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

1,0
Droogtijd van soms wel bijna 4 uur! Energieverbruik zeer hoog. En niet altijd droog. Wat een slechte warmtepompdroger.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Siemens 12-08-2019

Neem svp contact op met onze servicedienst voor een afspraak met een monteur. Het telefoonnummer is 088 - 424.40.20 (keuze 1, 24/7 bereikbaar). Groet, Lisette van Siemens Home

Reageer

Jeanne 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droogtromme;

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Onze vorige warmtepomp droger was een ramp, Dit Apparaat van Siemens werkt heerlijk. Verschillende programma's waar ik uit kan kiezen en veel sneller dan de oude waarvan ik het merk niet vermelden zal. Onze volgende aankoop wordt absoluut eer Siemens

Pluspunten

  • meerdere programma's die ook echt werken
  • snellere droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pippilotta 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Na jaren Miele ben ik nu overgestapt op Siemens, omdat ik daarmee met een vaatwasser ook heel goede ervaringen had. Geen spijt van! Lekker groot (ik heb het 9 kilo model) en met licht in de trommel. De was komt er prima droog uit en vooral: het ruikt ook nog lekker!

Pluspunten

  • licht
  • droogt goed en gelijkmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zaxoly 04-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Heb het product gekocht vanwege de welbekende kwaliteit van Siemens. Daarnaast was één van de voorwaarden een droger met een grote inhoud. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Droogt goed en geluid is zeker aanvaardbaar (ligt in bijkeuken).
Zelfs onze grote twee-persoons deken past in de droger.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • makkelijk bedienbaar
  • afvoer via slang

Minpunten

  • stoffilter (opvangbak) is snel vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en snelle warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Erg snelle warmtepompdroger. Kleding wordt goed droog. Luxe look and feel. Ruime trommel. Ook erg makkelijk om afvoer aan te sluiten

Pluspunten

  • snel droog
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tiemersma 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmtepomp wasdroger IQ 700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Aangeschaft omdat onze oude Siemens wasdroger de geest had gegeven, maar wat een genot! Draait stil en is snel klaar. Ook de verlichting binnenin is ideaal zo zie je niks over het hoofd in de trommel. Daarnaast de mogelijkheid om de droger op een afvoer aan te sluiten is geniaal. Je kunt zo nooit vergeten de watercontainer te legen!

Pluspunten

  • verlichte trommel
  • aansluiting op afvoer
  • energiezuinig
  • grote deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Maakt de verwachting waar. Kort programma is een uitkomst als je veel was hebt. Tevens heel stil bij gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CL 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEWELDIGE DROGER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
MOOIE DROGER, SIMPELE BEDIENING, ZEER STIL EN GEEN NATTE RUIMTE VAN DE CONDENS.
ZEER BLIJ MEE. DROGER GEEFT TIJD AAN DIE DEZE NODIG HEEFT MAAR IS VEEL SNELLER KLAAR ECHT HEEL FIJN. MOOIE GROTE TROMMEL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 01-11-2019

Slimme krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

8,0
Kwaliteit voor een goede prijs. Slimme technieken zoals verkorten tijd door meten van droogte in de trommel. Hierdoor is de was sneller droog en minder kans op slijtage van kleding en machine. Gebruiksvriendelijk door simpele bediening.

Heb ook de wasmachine van deze serie. Het design vind ik erg mooi en luxe eruit zien.

Groeten een oprecht tevreden klant [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stille krachtpatser droogt vele kilo's was 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
De wasdroger voldoet aan alle verwachtingen. Er kan erg veel was in en daarna doet hij stilletjes zijn werk. De condensafvoer kan direct op de wasmachine-afvoer aangesloten worden. Dit scheelt met het uithalen van de bak. Terwijl dit ook een hele eenvoudige handeling is. Al met al een prima product.

Pluspunten

  • veel volume (lees wasinhoud)
  • stil
  • handige condensafvoer

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willeke van Donkersgoed 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Siemens Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Wat een prachtige wasdroger, nog maar twee dagen in huis en we zijn er al zo blij mee.

De ruimte waarin de droger staat is bij ons erg klein. Wanneer de machine draait is er in de ruimte geen vocht te ontdekken wat heel fijn is.

De afvoer kan middels een afvoerslang waardoor we niet constant de bak hoeven te legen.

De was is goed droog. Ook de lakens al gedroogd en deze waren niet meer vochtig. Bij onze condensdroger gebeurde dit nog regelmatig.

Pluspunten

  • waterafvoer middels een slang
  • veel keuze in programma's
  • regelaar voor droogtegraad
  • trommel bij openen verlicht
  • was ruikt heerlijk na het drogen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debby 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepomp droger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Na 4 weken gebruik, zeer tevreden over deze warmtepompdroger van Siemens.
Hij past zijn droogtijd aan. Droogt uitstekend. heeft genoeg programma's. En voldoet aan mijn verwachtigen.

Pluspunten

  • hij is stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr Setzu 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Na een defecte wasmachine hebben we via Coolblue gelijk een nieuwe wasmachine en droger gekocht van het merk Siemens. Wat een geweldige producten zijn dit, echt top. De droger is wat geluid betreft heel stil en de was komt er perfect, kreukloos en zacht uit. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Zacht en kreukloos
  • Aanrader
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne droger 19-10-2019

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Uitstekende droging duidelijke gebruiksaanwijzing veel mogelijkheden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Enes 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

I like it

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
I like the dryer. Less noise, more powerful and low energy. Many programs are enough for all types of products.

Pluspunten

  • programs
  • low energy
  • less noise

Reageer

RENE VAN DER BURG 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tja er is dus echt geen betere

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Top cashback actie van Miele.(75 euro)
Deze wasdroger gekocht via Bemmel & Kroon ( wat een superservice en goed advies van deze dealer) onze vorige Miele droger heeft het 28 jaar volgehouden en onze dochter heeft er nog een staan die al 30 jaar meegaat.De droger werd keurig geïnstalleerd en werkt geruisloos en goed met een duidelijke frontpaneel waar alles eenvoudig in te stellen is. Kortom waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noel 10-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
zeer stil qua geluid ( staat in badkamer naast slaapkamers, dus belangrijk punt). droogt goed en snel. ruime keuze aan programma's. droogt ruime hoeveelheid tegelijk. dubbel pluizenfilter werkt goed. heel tevreden!

Pluspunten

  • laag geluidsvolume
  • dubbel pluizenfilter

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsvriendelijke droger met grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

9,0
Grote trommel, maakt weinig geluid, bediening is redelijk eenvoudig, mooi uiterlijk, geschikt voor de wolkorf die los bijbesteld kan worden.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Geschikt voor wolkorf

Minpunten

  • Geen glazen deur
  • Wolkorf wordt niet mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Swart 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ700 WT44W563NL

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT44W563NL

Algemene score

10,0
Hele fijne droogtrommel. Veel stiller en sneller dan mijn vorige. Bij de eerste droogbeurt stond de starttijd voor katoen op 2 uur en 45 minuten (beddengoed op stand katoen). Uiteindelijk deed hij er slechts 75 minuten over. Met mijn 5 maanden oude dochter handig om nog meer wassen in de droger te kunnen stoppen! ;-)

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Fraai design
  • Licht in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews