Bosch WTR85V01NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTR85V01NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rvw1989 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stil

Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

8,0
De Bosch WTR85V01NL warmtepomp droger voldoet aan onze verwachtingen. Prettig menu, niet luidruchtig en droogt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanne 05-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaringen met het merk Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

10,0
Mijn warmtepompdroger is een prima product Bosch is een goed merk,het product voldoet aan al mijn eisen en er zijn vele mogelijk heden om je was te drogen.
Wij hebben deze Bosch wasdroger ook gekocht, omdat wij ook een Bosch ,wasmachine, koelkast, vaatwasmachine en een keramische kookplaat hebben hebben en alles werkt naar onze volle tevredenheid.

Pluspunten

  • prima product
  • werkt naar onze volle tevredenheid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Francisco 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig wassen

Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van de Bosch wasmachine. Er is goed nagedacht over de combinatie van waterverbruik en energie. De stille motor verrast me tevens. Ben blij met de 10 jaar garantie op de motor. Door de vele combinaties van wasprogramma's komt de A+++ goed tot zijn recht.

Pluspunten

  • Zeer zuinige met energieklasse A+++-30%.
  • Duurzame koolborstelloze motor
  • Via de pauzeknop voeg je eenvoudig extra wasgoed

Minpunten

  • harde piep als de machine klaar is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtewisselaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

8,0
Omdat de oude wasdroger kapot was werd het tijd voor een nieuwe. Uitgangspunt was een laag energieverbruik en met warmtewisselaar. Het is de Bosch WTR85V01nl geworden. Laag energie verbruik en een grotere trommel dan de oude. Doet zijn werk zoals het moet. Qua geluid prima te doen. Zeef leeg maken gaat goed, echter ik ben benieuwd hoe lang deze meegaat wat betreft het scharnier. Verder het filter die onderaan de machine zit, kan er niet uit. Deze dient één keer per maand stofgezogen te worden. Al met al een prima gebruikersvriendelijk machine met oog voor je energierekening.

Pluspunten

  • Energie besparend
  • Grote droogtrommel
  • Geluid

Minpunten

  • Zeef scharnierpunten
  • Filter onderaan de machine kan er niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van Vliet 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een betaalbare wasdroger die zuinig is qua energie en qua db stil is. Heel tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • A++
  • betaalbaar en degelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.Durdevic 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH WTR83V01NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

10,0
Na veel overwegen en reviews lezen van gebruikers, besloten om over te gaan naar een Bosch wasdroger met warmtepomp. Goede actie getrouwen bij de Media Markt. Wasdroger is erg stil vergeleken met mijn vorige model van Siemens (trouwens komen uit dezelfde fabriek). Vele programma's en droogte naar wens makkelijk in te stellen. Na paar keer droger te hebben gebruikt beste droog resultaat instelling bepaalt, deze wordt dan ook onthouden voor de volgende droogbeurt. Deur opening is groot, fijn is ook de dubbele filters die voorkomen dat pluizen richting de condensor gaan. Heeft een SelfCleaning Condensor waardoor je minder schoonmaak/onderhoud aan hebt. Al met al erg tevreden en erg zuinig in energie verbruik (A++). Enige minpunt is wel de vele stof pluizen (rondom filters) die van de filters verwijderd moeten worden, vindt ik wel iets meer dan normaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

9,0
Zeer zuinige en makkelijke bedienbare droger zelfs voor een leek als ik. Wasgoed is droog. Stop het niet te vol dan droogt het minder goed.

Pluspunten

  • Zuinig

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-04-2019

Ouderwets vertrouwde degelijkheid

Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

8,0
Helaas geen verlichting!
Stille machine, veel minder warmte afgifte aan de omgeving en de mantel ook veel koeler
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rick 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR85V01NL

Algemene score

8,0
Goede en makkelijk bedienbare droger. Goed disign. Het is een rustige droger.
De was wordt goed droog bij de kast droge progamma’s.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Makkelijk bedienings progamma

Minpunten

  • 7 kg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer