Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 8 WTW87563NL

Vergelijkbare producten

Siemens iQ700 WT44W563NL

Siemens iQ700 WT44W563NL Best Reviewed okt 2019
8,8 (47)
Best Reviewed okt 2019
Bekijk alle Wasdrogers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW87563NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piedro Visserro 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, droogt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
In een woord: TOP! Mooi stil, wordt niet te warm. Bediening is eenvoudig (zelfs voor een man). Daarnaast lekker zuinig.

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluid
  • zuinig

Minpunten

  • programma's duren relatief lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nigar Ozcan 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

8,0
Perfect! Ben er superblij mee.. je kan er onderhand alles erin stoppen zelfs fijn was komt niet gekreukt of gekrompen uit.. heel fijn apparaat voor dierenharen kleding komt er letterlijk haar vrij uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rian 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Deze droger nu een paar weken binnen, wat een verschil met onze oude droger. Deze droogt als een tierelier, is erg stil en heeft een erg mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos en zacht voor kleding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Is geruisloos en snel, opmerkelijk hoeveel stof het filter uit de kleding haalt! Kleding wordt er ook zachter van.

Pluspunten

  • geruisloos
  • snel
  • veel progamma keuzes

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alycia 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger met fijne functies en voldoende capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
De droger heeft een grote capaciteit, is makkelijk te bedienen met juiste en voldoende functies, is stil en ziet er ook nog eens mooi uit. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Vul capaciteit
  • Stil
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

8,0
Lekker stille machine met een goed droog resultaat. Erg prettig ook dat hij direct is aan te sluiten op de afvoer zodat je niet telkens het reservoir hoeft te legen (ook mogelijk om gebruik te maken van het reservoir).

Pluspunten

  • Waterafvoer
  • Waterreservoir
  • Goed droog resultaat
  • Lekker stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwalieit/prijsverhouding

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Ik koop altijd Bosch apparaten en dus ook nu de warmtepomp droger, top apparaat, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Strak design
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruime droger (9kg)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met de droger. Hij is een stuk stiller dan onze oude. Nu kan hij ook 's avonds aan. De trommel is lekker ruim en hij heeft een leuk en handig lichtje in de trommel. Zo kan ja alle sokken weer goed terug vinden. En er zit niet meer zo'n grote afvoerslang bij die bij ons door het badkamerraam moest. Dan wilde je meteen niet meer douchen als het vriest buiten. Kortom ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hicham Boumer 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor goede reviews gelezen over het merk Bosch. Heb eerst een wasmachine gekocht van het met Bosch en nu een wasdroger ook van het merk Bosch. Ze hebben beide duidelijke programma's en is ook makkelijk te bedienen. Verder zijn ze ook energie zuinig.

Pluspunten

  • Duidelijke programma
  • Energie zuinig
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 22-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Fijn product, er kan veel in, werkt logisch, doet zijn werk! Ook al meerdere familieleden die al langere tijd tevreden zijn.

Pluspunten

  • Groot
  • Duidelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groenendijk 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgekozen voor het duidelijk leesbare display.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Goede machine voor senioren door simpele bediening, duidelijk en helder display. Mijn vader ziet niet meer zo goed en zochten een passende machine. Deze voldoet overal aan. Aanrader

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Simpele en toch complete bediening
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasresultaten

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

8,0
De bediening is eenvoudig. Het wasresultaat is perfect. Hij is lekker stil. Het I-DOS systeem is een uitkomst

Pluspunten

  • I-DOS
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Opperman 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Na een i-dos wasmachine nu ook een warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Nadat we vorig jaar een i-dos wasmachine uit de serie 8 hadden gekocht hebben we dit jaar besloten om een warmtepomp wasdroger uit dezelfde serie te kopen.
De reden is het bedieningsgemak en niet te vergeten de kwaliteit van de Bosch producten.
Zijn nu in bezit van een Bosch Vaatwasser, i-Dos Wasmachine en een Wasdroger. Alle apparaten bevallen ons uitstekend en hopen er lang plezier van te hebben. Met de vorige machines hebben we tenslotte meer als 15 jaar gedaan.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ettenna 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig, prima droogresultaat en relatief stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is energiezuinig, geeft prima droogresultaat en het geluid is veel stiller dan bij onze vorige wasdroger.
Schoonmaken van pluizenzeef vergt meervoudige handelingen, maar zeefsysteem beschermt de rest van de droger goed tegen pluizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natascha 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteits-verhouding, en ook nog heel energiezuinig en vooral heel stil.
Ook simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Groot laadvermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine met simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW87563NL

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! de wasjes komen er altijd zeer schoon uit de trommel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer