Bosch Serie 6 WTU87691NL

Best Reviewed dec 2019 Bosch Serie 6 WTU87691NL
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTU87691NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jack sierkstra 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Deze warmtepomp droger droogt snel is zuinig en mooi stil, wat ons betreft een prima koop
en daarnaast past hij perfect naast onze wasmachine serie 6

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

top apparaat aanbevolen voor iedereen 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

te gek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
wat een geweldige wasdroger , met een trommel voor 8 kilo meer dan groot genoeg voor ons gezin van personen, helemaal gaaf is het rek wat je in de trommel kan zetten om evt schoenen te drogen ! wat betreft het geluid echt een stuk stiller dan onze oude droger die 17 jaar heeft gedraaid, maar wat betreft het energie verbruik vergeleken met de oude heb ik deze nieuwe droger gewoon in 2 jaar terug verdiend. zeer overzichtelijk en makkelijk te programeren met diverse opties en met een timer voor uitstellen van beginnen , een voorzichtige stand en nog veel meer .
Dan ook nog eens met een cashback actie van Bosch zijn wij zeer tevreden. zo ook over de professionele service van de leverancier Lunenburg uit Rosmalen. echt helemaal blij Groetjes van Nicole

Pluspunten

  • overzichtelijk programma
  • heldere trommel met grote ingang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger, geweldig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen, we hebben geen vocht meer in de ruimte waar er gedroogd wordt. Hij is zuinig in gebruik en maakt weinig geluid. Ik droog alles in de droger, wasgoed kreukt niet en komt er prima uit.

Pluspunten

  • geen wasgoed meer aan rekjes in huis.
  • kan in de nacht draaien, geluidloos.

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marsha Plugge 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nagenoeg geluidsloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Fijn apparaat wat bijna geen geluid produceert, touchscreen én draaischijf, makkelijk schoon te maken van binnenuit. Beter dan mijn vorige droger (ander merk)

Pluspunten

  • Geluidsloos
  • Draaischijf menu en touchscreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Prima droger die meer doet als we verwacht hadden. Hebben ons vooraf goed laten informeren. Zoveel mogelijkheden dt je het boekje erbij moet houden. Stil apparaat die zijn werk perfect doet.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • schoenenrek voor drogen van schoenen
  • zowel op afvoer als reservoir

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambert 04-12-2019

warmtepompdroger WTU87691NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
droogt vlot en goed, handdoeken heerlijk zacht [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Margriet Westland 04-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en geluidsvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
We hebben bewust gekozen voor deze machine i.v.m. de grootte van de trommel, 8 kg, makkelijke dosering van was/verzachter middelen, duidelijk en heldere weergave van alle opties, gebruiksvriendelijkheid.

Pluspunten

  • zeer frisse schone was
  • makkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vanderhout Bergeijk 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een genot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Na decennia een vaste Miele gebruiker te zijn geweest, ben ik nu overgestapt op een Bosch warmtepompdroger op advies van mijn lokale witgoedverkoper. Wat een keuze aan programma's en ze werken allemaal even goed. Heb ze natuurlijk even uit getest. De was is snel droog, voelt in eerste instantie wat klam aan maar dat is zo weg en wordt verklaart doordat ik eerst een condensdroger had. Overhemden hoef ik niet meer te strijken door het uitstekend werkend anti-kreuk programma. Ik kan zo wel doorgaan om de loftrompet te laten horen. Doordat het zeer zuinig is in energieverbruik verdien ik de wasdroger zelfs in 10 jaar terug! Ik gebruik de wasdroger zo'n 10 keer per week, dus ik hoop dat hij net zo lang meegaat als mijn oude wasdroger.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • doet wat de programma's beleoven

Minpunten

  • zou iets minder geluid mogen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik Stoops 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie droger goed afgewerkt

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
niet wetende wat het verschil was van een condens droger of een warmtepomp droger is aangeraden om de boschwtu87691nl warmtepomp droger aan te schaffen,met label A** deze droger is erg stil is zuinig in gebruik en droog in korte tijd wij zijn erg blij met deze zuinige droger als u toe bent aan een nieuwe droger raden wij hem sterk aan ook prijs technisch

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

titia hulshof 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
droogt goed , en vlot geen condens meer heerlijk, gewend aan luchtafvoer maar nu warmtepompdroger kan mooi op mijn Bosch wasmachine

Pluspunten

  • goed droog
  • ruikt heerlijk fris
  • lekker zachte handdoeken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.H 22-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
ik moest een nieuwe droger hebben, wilde zo energie zuinig en stil omdat hij in de keuken komt te staan, deze bosch voldoet aan beide eisen.

Pluspunten

  • energie zuining
  • stil
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.E.J. Kortekaas 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden droger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Mooie innovatie, meer mogelijkheden en duidelijke bediening. De was komt er al bijna gestreken uit. Hij is stil en zuinig met energie gebruik. De ruimte waarin de droger staat wordt niet vochtig en klam dus ook voor het leefklimaat in huis beter.

Pluspunten

  • stil
  • droog
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmepompdroger WTU 87691 NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Na wat andere warmtepomp drogers te hebben gehad waar de was niet altijd droog werd is deze Bosch een topper. Het beddengoed wat altijd vochtig bleef is nu echt droog! en ook in kortere droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze droger gekozen daar ik ook al een Bosch wasmachine heb. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Ik was dagelijks aangezien ik een eigen massagepraktijk heb dus veel handdoeken op een dag gebruik. Een aanrader.
Erg blij mee!!!

Pluspunten

  • geluid
  • was goed droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke te bedienen droogtrommel. Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Makkelijke te bedienen droogtrommel. Droogt goed
Droogt goed.
Goede service van de leverancier.
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-11-2019
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
gekocht op basis van vulgewicht en snelheid, de 50 euro prijsverschil met het goedkopere model zeker de meerprijs waard. Stil en makkelijk in onderhoud, enkel de pluizenfilter moet gereinigd worden, wij hebben de condenswaterafvoer aangesloten, voor extra gemak. Minpunt? ik vind alleen de deur niet lekker sluiten in de vergrendeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Kuilenburg 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
hij droogt heel goed meer nog zelfs hij is rustig in het geluid en hij gebruikt echt alleen de tijd die nodig is om tot een goed resultaat te komen geweldig

Pluspunten

  • zie hier boven geweldige droger en zuinig
  • weinig geluid, zuinig en stil en is nog mooi ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening, was word goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Op zoek naar een vervanging voor onze condensdroger kwamen we bij deze warmtepomp droger. De was word veel beter droog en ons washok word er niet vochtig van. Deze hadden we jaren eerder aan moeten schaffen. Makkelijk in de bediening en groot genoeg voor een gezin met 2 kleine kinderen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Geen vochtuitstoot in de ruimte
  • Super stil
  • Droogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen apparaat. Grote droogcapaciteit (grote was kan direct in zijn geheel droger in) met nog steeds relatief korte droogtijden. Stil in vergelijking met voorgaande warmtepompdroger. Filters zijn eenvoudig te reinigen en super dat hij ook zelfreinigend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton Kistemaker 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille en zuinige warmtepomp droger van Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Scheelt in vergelijking met onze oude droger ongeveer 70% in het verbruik. Kan ik mijn opgewekte zonne energie ergens anders aan besteden.
Mooie stille condensdroger met binnenverlichting (zeer luxe hoor).
is natuurlijk wel duurder dan een gewone droger maar we hebben uitgerekend dat de meer investering in 3 jaar is terugverdien. Daatnaast doen wij ook nog wat voor het milieu. Zadelen wij de volgende generatie niet met nog meer problemen op.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningseenvoud

Minpunten

  • Prijs maar dan heb je ook wat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews