Bosch Serie 6 WTU87691NL

Beste deals -1% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTU87691NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze droger gekozen daar ik ook al een Bosch wasmachine heb. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Ik was dagelijks aangezien ik een eigen massagepraktijk heb dus veel handdoeken op een dag gebruik. Een aanrader.
Erg blij mee!!!

Pluspunten

  • geluid
  • was goed droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke te bedienen droogtrommel. Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Makkelijke te bedienen droogtrommel. Droogt goed
Droogt goed.
Goede service van de leverancier.
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-11-2019
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
gekocht op basis van vulgewicht en snelheid, de 50 euro prijsverschil met het goedkopere model zeker de meerprijs waard. Stil en makkelijk in onderhoud, enkel de pluizenfilter moet gereinigd worden, wij hebben de condenswaterafvoer aangesloten, voor extra gemak. Minpunt? ik vind alleen de deur niet lekker sluiten in de vergrendeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Kuilenburg 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
hij droogt heel goed meer nog zelfs hij is rustig in het geluid en hij gebruikt echt alleen de tijd die nodig is om tot een goed resultaat te komen geweldig

Pluspunten

  • zie hier boven geweldige droger en zuinig
  • weinig geluid, zuinig en stil en is nog mooi ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening, was word goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Op zoek naar een vervanging voor onze condensdroger kwamen we bij deze warmtepomp droger. De was word veel beter droog en ons washok word er niet vochtig van. Deze hadden we jaren eerder aan moeten schaffen. Makkelijk in de bediening en groot genoeg voor een gezin met 2 kleine kinderen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Geen vochtuitstoot in de ruimte
  • Super stil
  • Droogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen apparaat. Grote droogcapaciteit (grote was kan direct in zijn geheel droger in) met nog steeds relatief korte droogtijden. Stil in vergelijking met voorgaande warmtepompdroger. Filters zijn eenvoudig te reinigen en super dat hij ook zelfreinigend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton Kistemaker 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille en zuinige warmtepomp droger van Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Scheelt in vergelijking met onze oude droger ongeveer 70% in het verbruik. Kan ik mijn opgewekte zonne energie ergens anders aan besteden.
Mooie stille condensdroger met binnenverlichting (zeer luxe hoor).
is natuurlijk wel duurder dan een gewone droger maar we hebben uitgerekend dat de meer investering in 3 jaar is terugverdien. Daatnaast doen wij ook nog wat voor het milieu. Zadelen wij de volgende generatie niet met nog meer problemen op.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningseenvoud

Minpunten

  • Prijs maar dan heb je ook wat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anouk 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blije Mama

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Hele blije mama! Met 3 sportieve zonen is snelheid voor mij als moeder heel belangrijk. De droger werkt als een malle.
Moest wel even 2 dagen nadenken over de prijs. Was mij er niet van bewust dat de prijzen zo hoog lagen inmiddels.
Kwaliteit is mij wel wat waard en tot op heden heel enthousiast over de gebruiksvriendelijke droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Verhagen 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Heb deze droger gekocht bij expert Nijkerk .Wat een aardige en betrouwbare en vakkundige mensen
Heb de Droger (de oude was stukgegaan) op de 18 oktober besteld ,en op de 19 oktober aangesloten en de kapotte is retour meegenomen.
Wat een vlugge levering zij ik tegen de verkoper ,die antwoorden zonder droger kan er niet gewassen worden en dat willen we niet op ons geweten hebben (geweldig)

Pluspunten

  • lekker groot 8 kilo
  • zuinig in gebruik en weinig lawaai

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje van Zijderveld 29-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie,energiezuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Na 25 jaar een Miele wasmachine +wasdroger overgestapt naar een Bosch combinatie.
Makkelijk te bedienen, mooie combinatie en genoeg functies.
De energiekosten zijn ook gelijk een stuk lager.
Goede investering geweest.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 16-12-2018

Zuinig, stil en droog

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
De droger voldoet tot nog toe aan onze verwachtingen, blijkt ontzettend stil zijn werk te doen en de kleding komt er perfect droog uit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JeroenD 09-09-2018

Super product

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

10,0
Ook voor deze machine een dikke pluim.
Heel erg tevreden over de droog resultaten.
En in combinatie met de wasmachine die ik tegelijk gekocht heb een verbetering in energiekosten dus alleen maar plussen voor deze machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

moppie 01-08-2018

werkt goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
Om in te stellen hoe je wilt dat de was er uit komt, vind ik niet zo gemakkelijk, zal even tijd kosten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie Zuiniger kan bijna niet

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Wasdroger gekocht met BTW actie Mediamarkt en scheelde best wel veel geld, Wilde dit apparaat graag aanschaffen ivm de energiezuinigheid en praktische functies van de droger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

margje 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos, grote verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
super fijne droger!! mooie luxe uitstraling. geruisloos, makkelijk filtersysteem!!
veel soorten programma's en snelle droogtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Katzz 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en gebruiksvriendelijke droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit en heeft veel verschillende standen. Ik vind vooral de MIX-stand heel handig. Hij maakt weinig lawaai en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Handige grote display
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Deze droger is echt een aanwinst voor mijn huishouden.
Hij droogt super snel, laat weinig kreukels achter en hij past zelf de tijd aan na aanleiding van de hoeveelheid was die er in zit .

Pluspunten

  • Zelf aanpassing tijd
  • Snel droog
  • Weinig kreukels

Minpunten

  • Gaat niet vanzelf uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Katgert 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie, zuinige en kwalitatief uitstekende warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Wat een verademing, deze Bosch warmtepomp droger. Veel keuzeprogramma's, weinig geluid, kwalitatief erg goed, gemakkelijk te bedienen en ook een prachtig design. Ik heb niet geweten dat er zulke klasse machines bestonden.ik heb deze droger ook aangeraden aan mijn dochter.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

8,0
Prima droger met een goede prijs kwaliteit verhouding. Handig opties om wol en schoenen te drogen. Zijn goed geholpen door de witgoed zaak waar we de droger gekocht hebben.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • Handige extra functies voor wol en schoenen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Freriksen 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine, veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87691NL

Algemene score

9,0
Qua uiterlijk mooie machine, grote deur met een duidelijk 'raam', veelzijdig qua droogprogramma's.
Ideaal met een snelle droogstand.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • veel opties
  • snelle droogstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews