Siemens WT7U4650NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT7U4650NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia08 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, mooi apparaat en energiezuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

10,0
Doordat de droger (aanschaf 2001) kapot is gegaan, nu bewust gekozen voor een Siemens warmtepompdroger vanwege de duurzaamheid, de vele mogelijkheden, de goede reviews op het gebruik van deze warmtepompdroger (en eigenlijk door de aanschaf van een tweede Siemens wasmachine met meer dan goede ervaringen, verknocht aan Siemens …). Ook blij met de installatie die niet zoveel te betekenen heeft. Dankzij het afvoerslangetje hoef je nooit meer de waterbak legen. Er is werkelijk aan alles gedacht. Kortom de droger is van vele gemakken voorzien. Hartelijk dank Siemens voor deze uitvinding! Ben er super blij mee! Het milieu ook. :)

Pluspunten

  • Vele programma's
  • Het gemak
  • De prijs. In de actie gekocht
  • Duurzaamheid
  • Geen condensbak meer te legen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Grote stille en zuinige wasdroger, zonderslang naar buiten, lekker snel klaar en goede binnenverlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Het is een fijne en stille wasdroger. De programma's zijn overzichtelijk en de bediening is eenvoudig.
Ik ben ontzettend blij dat we voor een warmtepomp hebben gekozen want de prestaties zijn super en het verbruik is een stuk milieu vriendelijker.

Uiteraard moet je bij elke droger het pluizenfilter elke keer even leeg halen. Dit is hier heel eenvoudig. Maar ik zou als tip voor alle fabrikanten meegeven, maak hier een systeem van. Bijvoorbeeld, als de droogbeurt voltooid is, dat er dan een lipje uit schuift (rood of geel) bij het pluizenfilter.
Het is geen minpunt, want het dubbele filter doet uitstekend zijn werk. Maar voor de veiligheid.

Pluspunten

  • Snel in te stellen programma
  • Voldoende capaciteit
  • Korte programma van 40 min is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piersma 26-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

pure kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Siemens staat garant voor kwaliteit, dat hebben wij tot nu toe ervaren met Siemens. Gewoon top.
Stil, goed design, touch screen. Ideaal.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger met makkelijke self cleaning condensor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Fijne droger, makkelijke te vullen, makkelijk schoon te houden. Droogt goed, duidelijke bedeniening.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Fijn licht voor het vullen/leeghalen
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blaauw 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi bedieningsdisplay, veel mogelijkheden,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Mooie uitvoering, onder andere gekocht voor zelfreinigende condensor en vele mogelijkheden. We hebben ook gekeken naar energieverbruik en een minimale vochtuitstoot.

Pluspunten

  • mooie grote trommel
  • minimale vochtuitstoot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil47 26-02-2019

Toch wel aanloop problemen

Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

6,0
Heb de machine in dec 2018 in gebruik genomen. Doet zijn werk prima, maar aan het eind van het programma heb ik een lekkage links voor. Al een keer een monteur gehad. Hij heeft een nieuwe voorklep onder toegestuurd. Heeft niet geholpen. Nu komt 1 mrt a.s. de monteur voor de tweede keer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erika Dijksterhuis 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel en de was is supersneldroog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

10,0
prijs/kwaliteit is super. Bovenverwachting. Heb de was nu snel aan de kant. Grote trommel en de machine is superstil. Erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanbenthem50 08-12-2017

Super droger

Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

10,0
Heb deze droger paar weken in bezit en ben er blij mee. Is gemakkelijk in gebruik omdat er veel mogelijkheden op staan bijv overhemden of katoen enz. Heb de droger aan de afvoer aangesloten dus geen waterreservoir meer legen. Super
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Froukje 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4650NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik Siemens een goed merk vindt. De droger werkt super, is stil, en heeft veel mogelijkheden wat betreft het drogen. Het display ziet er mooi uit. ik heb hem aangesloten op de afvoer dus geen omkijken naar het waterreservoir. Ik ben dus een tevreden klant.

Pluspunten

  • Aansluiten op de afvoer
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer