Siemens iQ500 WT7U4660NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WT7U4660NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Fancy droger, hij doet wat hij moet doen. We hebben hem nu een week in gebruik en niets te klagen. Touchscreen werkt fijn, veel verschillende opties.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 28-12-2019

Fijne wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

10,0
Wasdroger doet wat hij moet doen met een hele fijne gebruiksvriendelijke bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arnoldium 28-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met mooie grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Mooie machine, makkelijk in gebruik. Hoop dat ie net zo lang meegaat als de vorige, die hebben we 9 jaar meer dan dagelijks gebruikt. Kastdroog duurt iets langer dan de vorige.

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Kamping 08-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp Droger - Siemens iQ500 WT7U4660NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden met deze warmtepompdroger. Duidelijke gebruiksaanwijzing en gebruiksvriendelijk. Alle instellingen zijn op het touche screen aan te geven en te wijzigingen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Touche screen
  • Stil
  • Ingebouwde verlichting

Minpunten

  • Heeft wel de tijd nodig om te drogen
  • Waterbak snel vol, niet aangesloten op op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goritzer 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige intuïtieve bediening, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Heel goede warmtepompdroger. Eenvoudige bediening, heel intuïtief. Droger is meestal veel eerder klaar dan de indicatie vooraf. Ook handig is de binnenverlichting. Werkelijk een verademing t.o.v. onze oude droger. We hebben de warmtepompdroger aangesloten op de afvoer en dat werkt prima.
Over de duurzaamheid kunnen we nog niet oordelen.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening
  • duidelijk display
  • verlichting trommel

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 24-11-2019

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

10,0
Heel blij mee, droogt supersnel en is stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

GST 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede,stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Prima apparaat, veel stiller dan mijn vorige Siemens condens droger, meer programma's, veel zuiniger. Droogt perfect.

Pluspunten

  • Stiller dan vorige droger
  • Verlichting in trommel
  • Geen condensor meer schoonmaken
  • Zuiniger

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met een helder touchscreen display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Een mooie machine met een duidelijk display. De bediening is simpel. De programma's stel je in via de draaiknop, de details via het touchscreen. Meer dan voldoende mogelijkheden waardoor alle was, een enkele uitzondering daargelaten, in de droger kan. Een enorm pluspunt vind ik ook de verlichting in de trommel, de mogelijkheid de machine direct op de afvoer aan te sluiten en het dubbele pluizenfilter.

Pluspunten

  • Helder display
  • Dubbel pluizenfilter
  • aansluiting direct op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Mooi stil en zuinige droger, nog niet zo lang in gebruik maar tot nu toe een prima aankoop! Duidelijk display en zelfreinigend.

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 13-11-2019

Fantastische droger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

10,0
Dit is een fantastische droger. Snel, stil en vol opties. Uiteraard een droog resultaat, maar volop keuze om verschillende soorten was te drogen. Het licht in de trommel is heel handig in het washok en het touch screen is zeer eenvoudig te bedienen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robbie 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Droger tegen redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Droger droogt snel en de was komt er echt kastdroog uit. Daarnaast ziet hij er prima uit. Al met al erg tevreden.

Pluspunten

  • Droge Was
  • Snel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Soms werkt het touch screen pas na een paar keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AJ 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder degelijk apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Expres gekozen voor een warmtepompdroger omdat de plaatsing in een kleine ruimte is. Nog niet aangesloten op de waterafvoer maar de opvangbak werkt prima.Veel programma's en opties. Maakt minder geluid dan de wasmachine. Programma keuze knop en display overzichtelijk en duidelijk! Pluizenfilter eenvoudig schoon te maken. De sensor detecteert of de was al droog genoeg is waardoor het programma eerder stopt. Dit type en model is misschien wat duurder maar je krijgt echt kwaliteit in huis.

Pluspunten

  • Programma keuze knop
  • Display
  • Geluidsniveau
  • Pluizenfilter onderhoud
  • Sensor technologie

Minpunten

  • Misschien dan de prijs maar ja je krijgt wel wat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil en goed droog!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Verschillende programma's reeds geprobeerd, werkt erg goed. Trommelverlichting is makkelijk, maar niet per se nodig. Touchscreen bediening werkt erg makkelijk. Maar het fijnste is toch wel dat de droger echt heel stil is en weinig vocht uit stoot. Klein minpuntje is dat er toch water in de opvangbak loopt als je de droger met een slang hebt aangesloten op de afvoer.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Grote deur
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig vocht uitstoot

Minpunten

  • toch water in opvangbak bij aansluiten op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, duidelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Nu enkele dagen in gebruik.
In het begin even moeite met de programma's kiezen (veel mogelijkheden), maar de favoriete functie kan naar wens worden ingesteld, en voldoet voor 75% van de gevallen

Pluspunten

  • Grote deur
  • Groote scherm
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.Vugts 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vervanging van onze wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Zeer mooie en zuinige wasdroger snel geleverd, keurig geplaatst en werking uitgelegd. Daarbij onze oude machine ook nog meegenomen om goed af te voeren.

Pluspunten

  • Veel zuiniger
  • Verlichting in trommel
  • Dubbel filter
  • Trommel zuinig op kleding

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle, goed werkende wasdroger met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Na 15 jaar dezelfde wasdroger was deze echt aan vervanging toe. Na wat uitzoeken was ik erachter dat een warmtepomp droger energiezuinig was en goed. Deze wasdroger is heel stijlvol met een ledtouchscreen, licht in de trommel en vele opties. Werd de oude droger nog ontzettend heet, deze niet! Hij maakt heel weinig geluid en hij is A+++ dus superzuinig. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • stijlvol; ledtouchscreen, licht in trommel
  • zelf reiniging voor langere levensduur
  • maakt weinig herrie, wordt niet heet
  • veel opties

Minpunten

  • Er komt toch water in de opvangbak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brug 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en droogt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Wij hebben deze droger gekozen omdat deze mooi paste bij de wasmachine die wij hadden. Daarnaast vonden wij een warmtepomp droger erg fijn en 8 kg is voor ons gezin groot genoeg. Door hoe hij er uit ziet en A++ is hebben wij deze uitgekozen. Hij is makkelijk in gebruik en werkt goed. Het licht in de trommel is ook erg prettig.

Pluspunten

  • Licht in de trommel
  • Makkelijk in gebruik
  • Uiterlijk
  • 8 kg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hein 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasdroger!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Na 24 jaar de 1e wasdroger vervangen. Gekozen voor een Siemens warmtepompdroger. Bij de keuze voor de WT7U4660NL gekeken naar een combinatie van energiezuinigheid, droog kwaliteit, mogelijkheden programma's etc. De Siemens heeft dit allemaal. Je kan de programma's makkelijk verlengen maar er is ook een kort droog programma. Na 1,5 week gebruik ben ik zeer tevreden over het gebruiksgemak en de droog kwaliteit.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Droogt zeer goed
  • Makkelijke programma's
  • Kort programma
  • Gebruiksgemakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joline 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijde klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze warmtepompdroger gekozen omdat hij energiezuinig is, een grote trommel heeft en het bedieningsgemak heel prettig heeft. Ik was al blij met mijn nieuwe wasmachine, daar heb ik dezelfde dag de bijpassende droger bij gekocht. Mooi strak design staat te pronken naast elkaar. Bijna jammer dat het op de zolder staat.

Pluspunten

  • Energiezuinig, aangesloten op afvoer
  • Bedieningsgemak van fijne programma's
  • 8 kg trommel, net als mijn wasmachine
  • Touchscreen en trommelverlichting
  • De deur draait rechts, wasmachine links. Ideaal!

Minpunten

  • Zelf in de trommel stoppen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Uiteindelijk voor dit product gekozen vanwege de hygienne plus functie, erg fijn dat die erop zit. Droger ziet er mooi en luxe uit, makkelijk in bediening

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil, geluidsignalen ook aan te passen
  • HygiennePlus functie (tegen o.a. huisstofmijt)
  • Makkelijke bediening
  • Vaak snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews