Bosch WTYH8770NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTYH8770NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DhrSander 17-05-2019

Mooi design, remote bediening, vele programma’s.

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Sterke kanten zijn; het design, gebruiksgemak, directe afvoer van condenswater, zuinigheid, trommel verlichting, grote deur, op afstand service voor problemen, automatische reiniging condensor en de app bediening. Voor verbetering vatbaar; geluid (al is dit veel beter dan mijn vorige droger, dit moet nog beter kunnen m.i.), de app bediening moet ik iedere keer op het apparaat activeren voordat ik het middels de app kan bedienen (lijkt mij een software update om dit te kunnen instellen voor altijd, per keer of nooit toestaan).
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frans 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger WTYH8770

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Heb voor dit product gekozen omdat mijn dochter er ook een had en hij bevalt veel beter als alle vorige apparaten.
Echt een machine die goed is en duidelijk En mijn man kan er ook mee omgaan.Dank jullie wel.Groeten Astrid

Pluspunten

  • Duidelijk in te stellen met mooi display
  • Erg stil
  • Goede sensors was droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A mulder 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Ik heb hem vandaag voor de eerste x gebruikt. Echt geweldig. Hij droogt goed. 3 wassen heb ik gedroogd. De aangegeven tijd op de machine klopt ook dat is fijn.
Kortom een gelukkige moeder met 5 kinderen en een man die zo'n fijne droger niet missen kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-10-2019

Top

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Een top apparaat je kan er erg veel in drogen. Geeft precies aan hoe lang het drogen nog duurt. En de dubbele filters zijn makkelijk schoon te maken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frans 19-10-2019
  • Product gekocht

Perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Beste droger ooit kan niks opnoemen wat niet goed zou zijn en heb gedurende mijn leven wat drogers van diverse merken versleten Hoop dat hij het lang blijft doen.

Reageer

Henny 17-10-2019

Geweldig

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Hiervoor ook een bosch warmtepompdroger gehad maar naar 10 jaar was deze aan vervanging toe, toch weer voor een bosch gekozen en daar hebben we geen spijt van geweldige machine droogt goed en snel en vrij stil en wat een top vormgeving deze wasdroger erg tevreden mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tevreden klant 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuinge en stille droger voor weinig

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Kwaliteit prijs verhouding is 2x zo goed als bij Miele
Actiekorting in de winkel en cash back van bosch maakte het onweerstaanbaar om niet nu toe te slaan
Apparaat overtreft mijn verwachtingen, ziet er heel mooi uit, niet te zwaar, en prima te bedienen via de app
Blij mee :) Zou hem zo weer kopen

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • levensduur
  • energieverbruik
  • instelmogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike richmond 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTYH8770NL droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Droger paar dagen nu gebruikt helemaal TOP. hij is erg stil en het droog programma is ook kort. Je kan ook het wat was erin krijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marko 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Nadat onze vorige AEG Condensdroger na 15 jaar op onze zolder te veel herrie begon te maken, besloten we voor de BOSCH WTYH8770NL warmtepompdroger te gaan. Zeker na het lezen van verschillende positieve reviews...
De nieuwe droger doet prima wat deze moet doen, nl goed drogen.. en heerlijk stil. Daar naast is deze via de Home Connect app (Wifi) vanuit luie stoel goed te bedienen en in te gaten te houden.
Ook de deuropening is ideaal ruim van formaat.
Het is wel even spelen wat de beste resultaat geeft, maar eenmaal uitgedokterd - uitstekend droogresultaat.
De pluizenfilter is ook snel schoongemaakt..

Kortom: prima keuze.

Pluspunten

  • Heerlijk stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Dmv Home Connect ook via Wifi te bedienen
  • Pluizenfilter makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Duur wel iets langer dan onze vorige condensdroger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrice G. 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne. droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

7,0
Droger doet goed zijn werk. Alles droog, wel wat gekreukt m.n. bij een volle trommel. Handig te bedienen met de app.

Pluspunten

  • Droogt prima
  • Redelijk vlot voor een warmtepompdroger.

Minpunten

  • de condenslade volledig legen is lastiger
  • de stoffilters passen niet echt soepel in elkaar.
  • Geen afkoelfase, was is soms erg heet.
  • veel kreuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat. Makkelijke bediening. Stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Het apparaat doet wat ie moet doen. Display is duidelijk. Makkelijk in gebruik. Het apparaat ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Groot display
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
De Bosch xxx Warmtepompdroger is en fraai aangezicht in de bijkeuken. Het apparaat heeft naast zijn mooie zicht ook een zeer makkelijk werkwijze en functioneert prefect. De was is veel sneller droog en hij heeft een grote trommel 9 kg. Absoluut een goede aankoop.

Pluspunten

  • Grote laadcapaciteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Op afstand bedienbaar
  • Zeer zuinig
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote opening voor het laden en weinig warmte in de ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Top machine met grote trommel, het menu is eenvoudig en snel, mooi droogresultaat en verlichting in de trommel

Pluspunten

  • grote opening
  • licht in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en erg stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Nu merk ik pas dat we eigenlijk al een langere tijd een nieuwe droger nodig hadden, nu wordt de was tenminste echt droog. Met de was van een gezin met 2 kleine kinderen en de was van mijn eigen beautysalon wil ik graag dat er veel in de machine zou kunnen en dat kan zeker. DE machine staat op zolder waar ook onze slaapkamer is en het is fijn dat de machine erg stil is. Dus tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • grote inhoud
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertran 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een stijlvol en mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
We hebben voor dit producht gekozen om zijn grote en zuinigheid.
het is een kostbaar apparaat maar voldoet aan alle verwachtingen en ik vind de prijs in verhouding.
het apparaat is makkelijk in gebruik en lekker stil

Pluspunten

  • Stil
  • stijlvol
  • makkelijk in gebruik
  • energie zuinig
  • snel met drogen hij past de droogtijd zelf aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.L. Kuipers 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

9,0
Gisteren ontvangen en meteen in gebruik genomen. Eerste wat opvalt is hoeveel stiller deze wasdroger is ten opzichte van mijn oude condensdroger. Daarnaast de volgende "pluspunten":
- Grote trommel
- Trommelverlichting
- Veel instelmogelijkheden (spijt me, maar ik houd van veel instelmogelijkheden!)
- Startuitstel (doormiddel van eindtijdverschuiving)
Geen 10 omdat ik nog een voor mij belangrijk punt mis, namelijk Wifi.
Helaas niet op dit model, maar scheelde mij gewoon veel geld!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Trommelverlichting
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • geen Wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hamschrader 20-02-2019

Formidabel product

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
Degelijk en goed uitziend apparaat
Stil, zuinig en droogt de was prima
Grote trommel en je krijgt een melding op de app via de WiFi als de droger gereed is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Reinders 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onderhoudsarm en top met wifi / app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Prima machine, degelijke kwaliteit, goede droog kwaliteit. Ideaal ivm onderhoud arme versie (niet allemaal extra filters schoon te maken. Handig met wifi en prima app (heb ook div andere bosch/siemens apparaten in de app. Zo weet ik precies wanneer de droger in de kelder klaar is met zijn programma !

Pluspunten

  • app/wifi
  • onderhoudsarm (spoelt zelf filter schoon)

Minpunten

  • accessoirerek tbv wol ontbreekt (los kopen?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale Warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze warmtepompdroger nu ruim een maand en ik ben er zeer tevreden over.
De droger is makkelijk te bedienen via het overzichtelijke lcd scherm. Ik zet hem meestal op Kastdroog+, het scherm geeft dan een tijd van 3 uur en 2 minuten aan. Maar de droger loopt altijd behoorlijk wat tijd in en is meestal na ongeveer 2 uur klaar. De was is dan ook kurkdroog. Omdat de droger niet echt warm wordt, kan er van alles in, zonder dat het krimpt of smelt. Ik heb er nu ook al fleece en waterafstotende moltons in gedroogd. Dat ging prima.
Bediening via app is mogelijk, maar dat vind ik persoonlijk nogal overbodig. Wat handig daaraan zou kunnen zijn, is dat je via de app een melding krijgt wanneer de droger klaar is.

Ik ben er erg tevreden over

Pluspunten

  • Makkelijke, overzichtelijke bediening
  • Tussentijds toevoegen van vergeten was
  • Signaal bij einde
  • (Bijna) alles kan er in

Minpunten

  • Relatief lange droogtijd
  • Voordelen App vallen tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Arno2007 21-02-2019

Hallo,

Als het goed is zou dat ook moeten gebeuren, werkt de wifi wel? staat de melding push berichten aan?

Reageer

pkjansen 20-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH8770NL

Algemene score

10,0
We hebben de droger nu een bijna 2 maand. Hij werkt uitstekend. Hij is stil, en geeft heel weinig warmte af. Het duurt wel iets langer, maar dat is voor ons niet erg.

Pluspunten

  • Stil
  • Niet te veel warmte
  • Onderhoud is makkelijk

Minpunten

  • Duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews