AEG T8DE84CS

Beste deals -1% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
luchtafvoerdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DE84CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Hameka te Drachten 30-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima droogmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel. Grote trommel met lichtje. In combinatie met de wasmachine een prachtige "toren". Goede droogresultaten. Ook met de prijs, in verhouding tot andere drogers, steekt deze machine er boven uit. Wij hopen nog vele jaren plezier van deze combinatie te hebben.

Pluspunten

  • droogresultaat
  • gebruiksgemak
  • geluidsniveau
  • vele droogmogelijkheden
  • prachtige design/vormgeving

Minpunten

  • nog geen minpunten geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lodewijk 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg stil,groot,en design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
De stilte en de 8 kilo inhoud, gewoon aan te bevelen, droogt ook heel erg goed, ik zou geen andere willen, bevalt heel erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote opening, glazen deur, weinig geluid, energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Goede prijskwaliteitverhouding, voldoet aan verwachtingen , grote capaciteit. Prettig dat het een glazen deur is, energiezuinig

Pluspunten

  • grootte van de trommel
  • geen geluidsoverlast
  • glazen deur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam.Weggemans 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Na goede uitleg bij Expert Beilen hebben we voor deze machine gekozen. Veel mogelijkheden makkelijk in gebruik. Zuinig in gebruik. Voldoet prima. Er moet wel voor voldoende ventilatie gezorgd worden. (warmtepompdroger) anders merk je dat het net niet droog genoeg is. Hier moet wel rekening mee gehouden worden bij aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk heldere bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
Voldoet aan prijs / kwaliteit.
Aeg altijd goed en betrouwbaar.
Uitstekend resultaat.
Voldoende programma's

Pluspunten

  • Duidelijk en overzichtelijk scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Schuit 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

8,0
Goed gebruikers gemak.
Bevalt prima , droogt goed en snel.
gelukkig bij het mooie weer weinig nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke wasmachine en droger.

Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
We hebben voor AEG gekozen (we hebben bijna tegelijk een nieuwe wasmachine en droger aangeschafd), omdat we hier positieve ervaringen mee hebben. Het is een rustige, energiezuinige machine waar ook nog eens een grote was in gedraaid kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Regeling 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Onze oude droger was stuk en aangezien we altijd aeg hebben, was de keus makkelijk. Het is een goede, stille en makkelijk bedienbare wasdroger

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m.sarton-kielstra 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ziet mooi uit en bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
een streling voor het oog om naar te kijken en maakt geen lawaai . Mooi meegenomen is, dat hij minder energie verbruikt, ook al duurt de tijd wat langer.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Steffers 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
AEG is vanouds een zeer betrouwbaar merk
Onze nieuwe .machines zijn al de 3e gineratie en na een goede voorlichting bij de firma Expert Apeldoorn hebben een keuze kunnen maken.
Kwaliteit voor zowel voor de droger als wasser zijn perfect en duidelijk in gebruik.
vroeger verkocht ik in de zaak zeer veel AEG Combi wasmachines met een aparte .
Centrifuge Deze gingen vele jaren mee

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • grote laatruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 31-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Goede ervaring met onze andere AEG droger. Deze is nog vele malen beter,mooier om te zien en weinig geluid. Staat in kast waar het ook niet heel warm in word na gebruik. Pluizenzeef makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marij coopmans 17-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
Een deugdelijke machine met een erg goede prijs kwaliteit verhouding
makkelijk in het gebruik met een duidelijke display en instelmogelijkheden en heeft ook nog eens een modern uiterlijk

Pluspunten

  • Duidelijke Display
  • Makkelijk te bedienen
  • moderne vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Steeghs 21-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima ding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

8,0
goede droger, veel standen die je kunt gebruiken echter gebruik ik er max 2 a 3. Aan/uit 'knop' moet vaker ingedrukt worden wil de droger aan gaan merk ik, vind dit wel een klein minpuntje. Verder ben ik er tevreden mee, is gemakkelijk in te stellen op de stand die je wil.

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • aan/uit knop werkt niet altijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna v Buggenum 18-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk in gebruik groote vulopening en geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Mooi om te zien , super om te gebruiken.
Erg stil geen gekreukte was vele mogelijkheden bij het drogen grote vulopening.
Alles bij alles mijn product.

Pluspunten

  • Geen gekrenkte was.
  • Super stil

Minpunten

  • Soms nog eens nastelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jraluy 16-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
Het is een uitstekende product , een aanradetr
Hij doet wat moet doen. Drogen...uitstekend.
Ik zal het zeker aanraden deze produkt

Pluspunten

  • Goed werkend product
  • Hij doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

De droger die iedereen moet hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

10,0
Droger werkt super goed. Veel verschillende standen en er past een hoop in. We zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Groot inhoud.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.´t Lam 14-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

duidelijk toetsenbord, geruisloos , goed centrifugeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

8,0
ideale wasmachine, goed instelbaar, nagenoeg geluidloos, startuitstel ideaal, wast goed schoon zelfs bij lage temperaturen

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteitsverhouding
  • samen met de droger goede combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.van Heeswijk 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

...droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

8,0
Zoals verwacht van AEG'een goed product,droger is stil en droogt goed.
Wij vinden droogtijd iets te lang maar...........daar krijg je wat voor terug.
Is zijn prijs waard.Een tevreden klant zal nog wel eens een AEG product kopen

Pluspunten

  • stil
  • goed droog

Minpunten

  • droogtijd iets te lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.v.d.Heijden 13-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
Geeft weinig warmte af gedurende de droogtijd.
Goed en doelgericht instellen.
Goede mogelijkheid voor verwijderen van pluizen.

Pluspunten

  • Goed overzichtelijk in te stellen
  • Weinig geluid
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droogt heel goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84CS

Algemene score

9,0
De droger is makkelijk bedienbaar en heeft vele verschillende droog mogelijkheden. Hij pas zelf automatisch de droogtijd aan voor de hoeveelheid was die er in zit. Verder zit er een grote trommel in waardoor je hem minder vaak aan hoeft te zetten.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig geluid
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews