AEG T8DE86CS

Best Reviewed apr 2019 AEG T8DE86CS
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DE86CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak Munster 20-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaringen met de wasdroger AEG T8DE86CS

Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

5,0
Voor de aankoop van de wasdroger AEG T8DE86CS diverse review' s doorgenomen. De energie besparing in combinatie met het redelijke droogresultaatsprak mij aan. Helaas heb ik spijt van deze aankoop. Het duurt enorm lang ( ongeveer 1.9 uur) eer een volle wastrommel droog is. Dit betekend een enorme slijtageslag van de was. De constructie van deze machine is niet juist. Ik heb ontdekt dat het een kwartier duurt eer de trommel aan de binnenzijde warm wordt. M.A. woorden de machine staat mimimaal een kwartier voor piet snot te draaien. Als je de machine op max = 253 eenheden =na 2 uur de was droog.
We hebben er ook een monteur bij gehad en deze gaf toe dat de lange droogtijd een klacht is van deze machine. Je kunt je afvragen of er werkelijk een besparing is als hij 2 uur staat te draaien?
Ik beveel deze machine helaas niet aan!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Er kan veel was in
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Zeer lange droogtijd
  • veel slijtage van de was.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 20-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

1,0
Ik vind het een drama machine, was draait helemaal in elkaar. Beddengoed moet ik helemaal uit de knoop halen en binnenin nog nat.
Lintjes zijn helemaal in elkaar gedraaid en helemaal stuk getrokken.

Reageer

Bram 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Makkelijk in de bediening, stil in het gebruik. Naar verwachting laag ik het energieverbruik tov een condensdroger

Pluspunten

  • Weinig energie verbruik
  • Erg stil
  • Diverse programma’s voor allerlei stofsoorten
  • Ecostand

Minpunten

  • Hoge aanschafwaarde
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelly 07-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed drogende, zuinige, geluidsarme wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

8,0
De wasdroger is prettig in gebruik. Display is duidelijk. De was droogt goed. Wasdroger is energie zuinig. Daarnaast is de wasdroger ook geluidsarm.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Geluidsarm
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Lange droogtijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MvR 16-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, was goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Dit is mijn voerde merk droger die ik inmiddels in gebruik heb gehad, maar met veruit het beate resultaat. De was is echt goed kastdroog. De bediening spreekt voor zich en ook het schoonmaken van de filters is prima te doen. Het lichtje in de trommel is een pluspunt

Pluspunten

  • Lichtje in de trommel
  • Bedieningsgemak van tiptoetsen en draaiknop
  • Was is echt goed droog
  • Filtes snel en gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • De gebruiksaanwijzing kan wat beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G-J van de Wardt 15-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
Super fijne wasdroger. Zeer prettig in gebruik. Droogt goed, is stil en zuinig in energie gebruik. Helemaal Top.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt goed
  • Zuinig in energie verbruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Perfecte wasdroger. energiezuinig en veilig. Wordt niet zo heet al de conventionele droger, waardoor de kans op brand veel kleiner is.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • veilig

Minpunten

  • langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Condensdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Een fijne, stille machine en door de afvoer van condens in de afvoer geen slang naar buiten meer nodig. Is ook veel stiller en verbruikt ook minder stroom.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rook 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met deze droger. Hij is heel makkelijk in gebruik en er zitten veel opties op. Ook kan er veel in en de was blijft mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Had veel eerder gemoeten .....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
Na isolatie spouwmuren, vloer/kruipruimte isolatie en plaatsen zonnepanelen (10x) … vervangen oude koelkast en vriezer door een combinatie (ook A+++) waren de droger en wasmachine de laatste in de planning voor vervanging (A+++) om energie zuinig te genieten van huis. En eerlijk is eerlijk … het is investeren in het milieu en dus goed voor ons allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van der Wijst 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
Dit product voldoet volledig aan onze verwachtingen. De grote trommeldeur, de verlichting in de trommel als je hem opent en even daarna, het minimale geluid en natuurlijk de droogte en geringe kreukels van het gedroogde wasgoed zijn allemaal grote pulspunten. We hebben nog geen minpunten ondekt.

Pluspunten

  • grote trommeldeur
  • binnenverlichting
  • geringe geluid
  • einig gekreukt
  • zeer veel mogelijkheden van te drogen materiaal.

Minpunten

  • het drogen duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Welmerink 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Wasdroger

Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

8,0
Heb dit product gekozen omdat hij zuinig is. Hij voldoet aan mijn verwachtingen, namelijk met sportkleding durf ik in deze droogmachine wel te doen en in mijn oude droogmachine niet. Verder met beddengoed is ook goed droog. De ruime trommel vind ik ook een uitkomst kan nu meer wasgoed in een keer drogen. Paneel voorkant is goed overzichtelijk en goed verlicht.

Minpunten

  • sinaal van droger kan wel iets harder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie 13-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Werkt uitstekend en was is gewoon droog. Voor ons een eerste goede ervaring met een wasdroger. We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG Wasmachine en AEG Droger 13-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel groot lcd panel perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
Heb een wasmachine en een droger gekocht van AEG
We zijn zeer tevreden over beiden producten!
Aeg gekocht vanwege de hoge kwaliteit en vanwege de 5 jaar garantie periode!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrij stil, was goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
De droger maakt weinig lawaai/trillingen, de was komt er altijd droog uit. Tevens luxe uitstraling. Makkelijk schoon te houden met het filter. Aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooie uitstraling
  • Droge was

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.G.van den Akker 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Na verhuizing moesten wij een andere droger kopen . Maar hij voldoen helemaal aan onze verwachtingen een Super machine inmiddels aangesloten aan de afvoer naast de wasmachine dus geen gedoe met slang en waterreservoir dus in een woord geweldig

Pluspunten

  • De tijdschema
  • Diverse droog programma ,s

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Van der meer 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat zuinig in gebruik .was komt er echt droog uit. Echt een aanrader. Had hem eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees en truus 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leesbaar scherm en begrijpbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

9,0
Heel goed product, droogt lekker wat wil je nog meer, kind kan het drogen doen! En relatief enegiezuing

Pluspunten

  • Leesbaar
  • Volgbaar

Minpunten

  • Geen, nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antonet 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel was ineens drogen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

8,0
Energiezuinig en je kan een grote hoeveelheid was ineens drogen.
Het opvangsysteem voor pluizen is gemakkelijk schoon te maken.
Condenswater kan direct worden afgevoerd in de afvoer, zodat de condensbakken niet hoeft te worden geleegd.

Pluspunten

  • Grote hoeveelheid was
  • Energiezuinig
  • Snel schoon te maken pluizenopvang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super stil en efficiënt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Algemene score

8,0
Wij hadden een hele oude condensdroger die de meterkast op hol bracht.
Tijd voor vervanging en dan wel een warmtepompdroger, want naast goed voor de knip meteen ook goed voor het milieu!!
Na lange zorgvuldige afweging voor AEG gekozen en daar hebben we geen seconde spijt van.
Gebruiksgemak, stilte, efficiency én het gewenste resultaat. Daar hoop je wel op, maar ergens houd je rekening met compromissen.
Dat was en is in dit geval niet nodig.
Na zo'n 4 maanden redelijk intensief gebruik functioneert alles nog als op dag één.
Wij zijn erg tevreden en kunnen dit model oprecht van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • Maakt de verwachtingen waar
  • Mooi stil
  • Mooi zuinig
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • We willen nu ook een wasmachine van AEG!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews