AEG T8DE84EW

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DE84EW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk rust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

8,0
Onze oude wasdroger was aan het einde van zijn levensduur gekomen. Hij kreeg de was niet meer goed droog maar maakte vooral een boel herrie. Zelfs met de deur dicht was hij erg aanwezig.
Nu met deze nieuwe AEG condensdroger, stilte. Heerlijk. Buiten kijf dat deze machine onze was perfect droog maakt. Vermoedelijk ook met aanzienlijk minder stroomverbruik maar dat zal nog moeten blijken Veel programmeermogelijkheden voor allerlei verschillende stofjes. Fijn is bijvoorbeeld ook dat er een timer op zit. Je kan dus 's nachts de machine laten draaien, of overdag als je naar je werk bent. Al met al een heel fijn degelijk apparaat. Staat ook mooi samen met onze AEG wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • stroomverbruik
  • keuze programma's
  • stofopvang goed te reinigen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Belachelijke frabrieksgarantie

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

5,0
Ik heb de droger 1,5 week en er komt een luide brom uit het apparaat. Ik begrijp niet dat dit een stille droger wordt genoemd. Vandaag wilde ik dit apparaat en de AEG vaatwasser die ik eerder had gekocht registreren om zodoende 10 jaar garantie op de motor te kunnen krijgen. Mij werd verteld dat als het apparaat binnen 2 jaar stuk gaat, er alleen garantie wordt gegeven op de onderdelen als er sprake is van een fabricagefout, niet als er sprake is van slijtage, en dat er 62,50 voorrijdkosten worden berekend plus 19,82 per kwartier voor de monteur, waardoor de reparatie al gauw op 200 euro zou uitkomen. Tijdens de garantietermijn! Wat een belachelijk slechte service. Mij werd geadviseerd een servicecontract van 3,99 per maand te nemen, waardoor wel alle kosten vergoed zouden worden. De droger zit nu nog in de zichttermijn en ga ik proberen terug te sturen. Voor de vaatwasser is het helaas te laat. Op hoop van zegen dan maar.

Minpunten

  • Belachelijke fabrieksgarantie
  • Luide brom

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Marieke 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display. Handige programma's. Droogt vlot en goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product vanwege de vele handige programma's en het feit dat het een warmtepompdroger is. Het beddegoed is bijvoorbeeld geheel droog dankzij het speciale programma en ook het drogen van het dekbed zelf gaat ook prima. Handig dat er ook een programma is voor mix was en minder dan 3 kilo.

Pluspunten

  • Programmakeuzes
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Was voelt iets stugger aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke programma's en handige bediening

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Ik heb zowel de wasmachine als de droger gekocht. Ze hebben beide hetzelfde uiterlijk waardoor ze prima bij elkaar passen. De displays zijn overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Vooral het 20 minuten programma op de wasmachine is heel handig.

Pluspunten

  • 20 minuten programma
  • instelbare duur van het programma

Minpunten

  • niet zo stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos & Jacqueline 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

5,0
Nieuw gekocht. Waren wat anders en goedkoper gewend. Dachten kopen een duurdere dus betere.... Echt niet ! Lange droogtijd. Handdoeken niet altijd droog. Weer opnieuw aanzetten.... Pffff. Echte tegenvaller. Slang was kennelijk niet aan te sluiten, waardoor iedere keer de bak geleegd moet worden.....! Als we alles voorop geweten hadden. Hij kan met warmtepomp helft minder energie gebruiken, maar als het 2x zolang duurt scheelt het niks...

Pluspunten

  • Grote deur
  • Veel inhoud

Minpunten

  • Lange droogtijd
  • Niet droog

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

CvdLee 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed gebruiksvriendelijke droger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Fijne machine met grote deur en verlichting in de trommel. Goede filter voor de opvang van het pluis. Omdat de trommel 2 kanten opdraait heb je geen grote prop in de machine als je beddengoed droogt.

Pluspunten

  • Verlichting in de trommel en grote deur
  • Trommel draait 2 kanten op
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Mijn vorige condensdroger had de geest gegeven dus op zoek naar een nieuwe droger! Ik was een beetje huiverig voor een warmtepompdroger vanwege de droogtijd! Maar deze droger droogt zelfs
sneller dan mijn vorige droger en is ook veel zuiniger!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.W.V. 20-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige verlichting binnenin en droogt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

8,0
Prima droger, mooi design met een grote glazen deur en verlichting binnenin. Makkelijk te bedienen, als ik dit van te voren geweten had, had ik ook de wasmachine gekocht en had ik een gelijke set.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Zuinig

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jurgen 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

8,0
de droger doet zijn werk goed, de was komt er droog uit en de droger is erg stil. Helaas duurt het wel lang voordat hij klaar is

Pluspunten

  • stil
  • droge was

Minpunten

  • duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonie 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermachines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

10,0
Wij hebben jarenlang een Miele machine gebruikt. Uiteindelijk kozen we nu voor deze AEG. Het is een fijne machine, werkt prima en is zeer overzichtelijk te bedienen.Het geluidsniveau is zeer laag.
De machine doet niet onder voor onze eerdere Miele, maar de prijs is significant lager. We zijn er blij mee....

Pluspunten

  • Waskracht
  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 18-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met de droger. Maakt heel weinig geluid en heeft veel verschillende standen! De kleding blijft daarna goed qua kwaliteit en is goed droog als het programma is afgerond!

Pluspunten

  • Snel droog
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 30-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische bediening en goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Erg fijne machine. Doet zijn werking meer dan goed en is makkelijk te bediening. Tot nu toe heel blij met deze aankoop. Ik wil dan ook iedereen deze machine aanraden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Maakt weinig lawaai

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 18-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding, veel opties die prima aansluiten op het wasgoed. Na problemen te hebben met de waterafvoer kon dit prima verholpen worden door de slang te verbinden met het water reservoir. Prima product!

Pluspunten

  • vele opties
  • simpele bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden gebruiker 18-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droogt perfect, snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Super wasdroger. Droogt perfect, veel programma opties, vooral die speciaal voor beddengoed is fijn. Daarnaast droogt hij erg snel en je hoort hem nauwelijks.

Pluspunten

  • Droogkwaliteit
  • Opties
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

droger

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

6,0
ik heb de droger nu ongeveer 3 maanden Had voorheen ook een aeg droger en wasmachine waar ik uiterst tevreden over was, zijn ook beiden dik in de twintig jaar meegegaan.
Van deze droger had ik dan ook hoge verwachtingen, helaas valt deze me tegen. Droogtijd is erg lang en als ik tussentijds ga voelen gebeurt het met regelmaat dat hij al droog is terwijl de tijd vaak nog een uur aangeeft, hij slaat niet af als het voor de tijd droog is, dat deed mijn vorige wel. Het is een prachtig ding maar praktisch vind ik heb dus niet echt, erg jammer.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

N.M.Zee 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar met groot bedieningsgemak

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

10,0
Deze droogtrommel voldoet aan al onze eisen. Het verbruik is zuinig en vrij geruisloos . Als men het juiste droog- progamma gebruikt, komt de was er fris en goed droog uit.

Pluspunten

  • 8 kg wasgoed ruim voldoende
  • gebruiksvriendelijk Kind kan de was doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Droger

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Fijne droger, hoef niet meer na te denken (sorteren diverse kleding) hij droogt echt alles. Topmachine!

Pluspunten

  • Droogt goed, past aut. De droogtijd aan
  • Zuinige machine, tov met mijn oude

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne zuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Bevalt prima. Aangesloten op de afvoer, dit ging makkelijk en probleemloos met de goede beschrijving. De machine is super zuinig in energiegebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en duidelijk

Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

10,0
De droger is erg makkelijk in gebruik. Hij is lekker stil. Ik ben er erg blij mee. Ziet er nog mooi uit ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.nagelhout 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Algemene score

9,0
Werkt prima lekker stil en droogt goed.
Verschillende programma’s
Allemaal even goed.
Kreukvrij en ook voor synthetisch.
Duurt iets langer dan mijn oude aeg droger maar die was ook al 33 jaar oud en deed het nog steeds

Pluspunten

  • Mooi door
  • Eco programma
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Duurt iets langer dan mijn oude aeg droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews