Bosch Serie | 4 WTH83000NL Wasdroger - warmtepomp - Reviews

Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Energieklasse
A+ (new)
Vulgewicht
7 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irijsdijk 10-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Net een week in bezit. We hebben hiervoor 15 jaar een ouderwetse afvoerdroger gehad. Deze droger doet wel langer over een droogbeurt; ongeveer 2 tot 2,5 uur. Hij meet zelf of de was droog genoeg is. Als je handdoeken en t-shirts tegelijk in de droger stopt, zijn de t-shirt aan het eind van de droogbeurt wel droog, maar de handdoeken niet. Scheid je ze daarentegen, dan heb je dat probleem niet.
Apparaat is een flink stuk stiller dan onze oude afvoerdroger. Bediening is zeer eenvoudig: kies een programma en druk op start. Centrifuge toerental van wasmachine is in te stellen op de wasdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LUAP 29-09-2016

Gebruiksvriendelijk en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger is makkelijk in het gebruik; handig zijn de tiptoetsen en ook fijn dat je kan aflezen hoe lang een programma nog duurt. Tevens is deze droger behoorlijk geluidsarm. Was komt er bijna niet gekreukt uit. Handig is dat je de droger ook rechtstreeks kan aansluiten op de afvoer middels bijgeleverde slang.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk Mengers 15-05-2017

Het stroomgebruik is zo'n beetje gehalveerd

Algemene score

8,0
De wasdroger wordt niet zo warm terwijl de was wel goed droog wordt een geweldig verschil met onze vorige wasdroger.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Selma 28-04-2017

stille snelle droger

Algemene score

8,0
doet wat ie moet doen; droger met vele mogelijkheden in snelheid, droogresultaat en intensiteit van de programma's. Apparaat is mooi vormgegeven en bijzonder stil voor wat ik gewend was.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Dumitru 28-11-2016

Mooie wasdroger

Algemene score

8,0
Ziet goed uit, op de wasmachine geplaatst met de behulp van een tussenstuk. Droog resultaat is goed, 15% van de wasgoed nog een heel klein beetje vochtig maar het is niet erg.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Lailajamie 24-11-2016

Droogt goed en maakt niet veel geluid

Algemene score

10,0
De droger droogt goed (als gebruik wordt gemaakt van de verschillende droogte standen), en is gemakkelijk te bedienen. Verder vind ik dat hij niet veel geluid maakt.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Koen 10-11-2016

Prima wasdroger

Algemene score

10,0
De wasdroger doet precies wat er van verlangd wordt: de was komt er goed droog uit, ruim functieaanbod voor alle soorten was, relatief (t.o.v. voorganger) stil, en gebaseerd op het energielabel nog duurzaam ook. Het enige wat aangemerkt kan worden is dat het programma redelijk lang duurt.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Jaap 05-11-2016

Prima machine

Algemene score

10,0
Een wasdroger die doet wat je mag verwachten van een Bosch. Stil en een prima droogresultaat. Voldoende programma's voor alle soorten was.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

pietje 31-10-2016

een tevreden klant

Algemene score

8,0
Warmtepompdroger doet het goed. Het was even zoeken welk programma te gebruiken om de was voldoende droog te krijgen
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Erik 11-10-2016

Prima apparaat, makkelijke bediening.

Algemene score

10,0
Geluidsarm, en energiezuinig. Droogt erg goed en vaak sneller dan het programma aan geeft. Erg tevreden!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

pwit 12-09-2016

goede machine voor redelijke prijs

Algemene score

8,0
Stille machine met goed droog resultaat. Wel even wennen dat je twee of drie keer op de start knop moet drukken voor hij aanslaat.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Cake1986 19-07-2016

Uitstekende droger zonder poespas

Algemene score

8,0
De droger bevat een uiteenlopend repertoire aan programma's. Voor zo'n beetje elke type was vind je hier wel je programma. Vind je jouw programma niet? Dan kan je ook zelf een tijd instellen.

Wil je je was in de daluren drogen? Dan is het ook mogelijk om aan te geven wanneer je wilt dat je was droog is. Op die manier stel je de start van je droger uit.

De droger is daarnaast stil en redelijk snel klaar. Ook is het prettig dat de droger een geluid maakt als hij klaar is.

Oh, en vind je de was niet droog genoeg? Dan kan je de machine vertellen dat je je was droger wilt hebben. Dit wordt dan gebruikt bij toekomstig gebruik.

Slechts twee kleine puntjes van kritiek: ik moet soms twee keer op start drukken voor de droger start en het pluizenfilter zit voorin de machine. Ik had dat zelf liever in de deur gezien, zodat je je schone was niet over het pluizenfilter heen hoeft te halen.

Al met al een uitstekende droger voor deze prijs!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

annie 28 20-05-2016

wasdroger

Algemene score

8,0
ik heb de droger pas 2 maal gebruikt maar vind het ingewikkeld om hem in te stellen.
De letters en tekens op het display zijn moeilijk te lezen
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

nannydebeer 26-03-2016

Prettige, geluidloze wasmachine

Algemene score

10,0
Misschien ken ik de machine nog niet goed genoeg. Vanmorgen heb ik een wollen vest gewassen en de machine wilde niet centrifugeren. Het vest was erg zwaar geworden door het water. Ik heb een tijdje staan kijken bij de machine en constateerde dat hij moeite had met de balans door de zwaarte.
Dat is tot nu toe het enige minpuntje
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer