Whirlpool DSCX 80118 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Energieklasse
B
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

Defecte condensdroger whirlpool

Algemene score

5,6
Bij de eerste droogbeurt bleek de droger defect te zijn. Bij het uitpakken vonden we een losse schroef in de verpakking. De droger maakt een raar schrapend geluid en droogt de was niet. Ook houdt die er spontaan mee op tijdens een droogbeurt of het instellen daarvan.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Marcel 30-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
ben erg tevreden over deze droger. De droger is makkelijk te bedienen, droog resultaat is prima en is snel klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriela 30-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Prima droger voor deze prijs. Kan veel in, en makkelijke bediening. Fijn dat we drogen kunnen uitstellen en zien hoe laat de machine klaar is. Lekker snel klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De droger is erg prettig in gebruik met fijne bediening en weergave tijd van het programma. Er zijn veel programma's waar je uit kunt kiezen.

Pluspunten

  • Fijne bediening
  • Veel programma's
  • Weergave tijd

Minpunten

  • Droger is wel gehorig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

dewit 25-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Binnen half jaar stuk

Algemene score

3,0
binnen een half jaar foutcode en monteur op bezoek, nu na een maand na de reparatie alweer dezelfde foutcode en een niet te gebruiken droger.
Voor het merk en de prijs had ik veel meer verwacht.

Ik heb deze droger aangeschaft vanwege goede reviews, heb er ongelofelijk spijt van!

Minpunten

  • Foutcode

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Rik 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima droger voor deze prijs

Algemene score

9,4
Vorige (bosch) droger had t na 11 jaar begeven. Zoekend naar een condensdroger onder de 400 euro, ben ik uitgekomen bij deze whirlpool.
Bij eerste ingebruikneming blijkt hoe makkelijk hij te gebruiken is na 1 keer doornemen van het boekje.
Iets meer geluid bij het drogen dan de Bosch, maar t resultaat is droger en frisser!
Prima apparaat met een hoop mogelijkheden.
Aanrader voor een condensdroger onder de 400 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SherleyH 01-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Hele fijne droger. Zeer eenvoudig in gebruik, mooi bedieningspaneel en heel veel opties.
Makkelijk schoon te maken.
Kan er gewoon niks anders over zeggen. Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.
Gaat ook vanzelf uit als hij klaar is.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Zeer makkelijk en goed te bedienen droger.
Het condens water hoef je niet meer zelf te legen, maar is gewoon met de bijgeleverde slang aan te sluiten op de waterafvoer. Ziet er ook echt mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer