Siemens WT48Y773NL iQ800 Warmtepompdroger - Reviews

9,6 Lees 9 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

9,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. A. H. K. 03-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Allereerst wil ik aangeven hoe prettig deze lijn van Siemens is. Fijne vormgeving, prettige bediening en - in mijn geval - prettige accessoires zoals de Podest Ergolade die wij onder zowel de nieuwe wasmachine als deze droger hebben geplaatst.

Daarna is het belangrijk te vermelden dat ik een verwende man ben; ik wil het beste en ik wil het nu. Daarbij ben ik gevoelig voor service en kwaliteit, maar tevens voor bestendigheid. En dat is iets dat andere merken in het topsegment mij niet altijd hebben geboden.

Zo werkt mijn reukorgaan erg goed en kon ik de ‘wasdrogerlucht’ niet waarderen. Mijn was moet ruiken alsof het in de open lucht gedroogd heeft of het allerminst benaderen. Dat is tot op heden bij de drogers die ik in gebruik heb gehad niet het geval geweest: de was had altijd een stoffige, machine-achtige lucht.

Hoe groot was mijn verbazing toen ik deze warmtepompdroger in gebruik nam: ik liep later de bijkeuken in en rook een frisse geur van pasgewassen kleding! Dat is tot op heden zo gebleven en ik kan niet anders zeggen dan dat ik voor het eerst in mijn leven écht blij ben met een droger en deze dus vaker zal gebruiken dan voorgaande apparaten.

Verder is het goed te vermelden dat het een zeer stil apparaat is, geen kleffe warmte verspreid door de warmtepomp en nogmaals: een frisse geur verspreid!

Het laatste - maar zeker niet minste - punt wil ik benadrukken: kleding krimpt niet meer! De sensoren werken dus écht, zo blijkt. En nog een bijkomend voordeel: overhemden komen er ongebruikt uit. De Jiffy Steamer kan dus de kast in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DeJong12345 17-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Een aantal weken in bezit en het was een prima keuze. De Siemens droogt goed, is zuinig A+++ en is vooral erg stil. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ger Kock 01-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Net gekocht. Apparaat werkt heel stil en heeft vele opties voor diverse soorten kleding. Ook de uitstelfunctie is mooi om gebruik te maken van het goedkopere nachttarief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda_69 28-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Nu een aantal droogbeurten gedraaid en goede resultaten. Veel mogelijkheden om gebruik af te stemmen op het soort kleding. Erg prettig dat het apparaat heel stil is. Ook de pauzeknop is heel handig voor die net vergeten sporthanddoek. Over duurzaamheid natuurlijk nog niet veel te zeggen maar het apparaat toont betrouwbaar en degelijk. Is trouwens sowieso een plaatje om te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
discopiet 18-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Goede, mooie machine. Droogt iets langzamer doordat hij energiezuiniger is.
Ziet er erg mooi en degelijk uit.
Een kind kan de 'droger' doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nataliya & Edwin 15-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer mooi vormgegeven apparaat. Mooi stil, ruim de ruimte om wasgoed in te doen en met 9 kilo perfect voor alle beddengoed.
Jammer dat vanaf 5 kilo beddengoed het nog steeds propt en niet goed droog is.
Omdat het apparaat op zolder staat is de piep zelfs in de luidste stand te zacht. Naast deze dingetjes echt een mooi en zeer goede machine. Stil, energiezuinig en gewoon goed. Veel mogelijkheden zelfs voor de meest gevoelige was, en ik gooi er nog al wat in. Dat blijft allemaal netje en is toch goed droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
SjoerdK 02-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Droger heeft grote hoeveelheid mogelijkheden en programma's waardoor het juiste droog-programma altijd te vinden is, ongeacht het type textiel wat je wil drogen. Hij droogt goed en het apparaat ziet er prima uit (je hoeft hem echt niet achter een gordijntje weg te moffelen). In de vormgeving is de bediening van het apparaat mooi meegenomen en hij werkt heel erg simpel en makkelijk.
Ik heb voor dit apparaat gekozen ivm het energielabel en het is wat mij betreft een van de duurzaamste wasdrogers die er op dit moment te vinden zijn.
Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nico1944 25-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Een prachtige warmtepompdroger die volledig aan onze verwachtingen voldoet. De techniek is met sprongen vooruit gegaan. Het geluid bij het drogen is niet storend, je merkt bijna niet dat hij aan het werk is. Deze droger is een wereld van verschil bij onze vorige droger van een ander merk. Onze complimenten aan alle medewerkers van Siemens. Een juweel van een machine om zo iets moois te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nico1944 13-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Prachtige droger met een duidelijk groot display. Als je hem aanzet maak je een keuze m.b.t. de verschillende droog technieken. Hij geeft het moment aan hoe ver het droogproces is. Heel bijzonder is het stille geluid. Een droger die zijn geld waard is. Siemens medewerkers, knap gedaan. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend