Siemens WT44W362NL - Reviews

8,7 Lees 309 reviews
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
48,76 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 309 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steijlen 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Wij hebben deze droogtrommel gekozen omdat hij extra zuinig is in gebruik. Het is een warmtepomp droger. Hij heeft een inhoud van max. 7 kg. wat voor ons huishouden meer dan voldoende is. Aan het condenswaterreservoir kan een slang bevestigd worden die rechtstreeks het condenswater in de afvoer loodst waardoor het reservoir nooit handmatig leeggegooid hoeft te worden. wat wij ook erg plezierig vinden is dat het akoestisch signaal uit gezet kan worden. Al met al zijn wij blij met onze aankoop en hopen er jaren lang plezier van te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Martijn77 31-03-2016 Product half jaar in bezit

Doet niet wat de naam zegt.....drogen

Algemene score

4,0
Helaas wederom teleurgesteld in Siemens, eerder al met een dure espressomachine en nu met deze droger. Nu een half jaar in bezit en al een monteur langs laten komen i.v.m slechte droog resultaat. De was blijft vochtig bij het droogste programma, kastdroog extra. De reden: Siemens kiest ervoor om 2-5% vocht in de was te laten zitten i.v.m kreuken. Nou bij deze droger is het mijn inziens meer en tevens bij gemengd goed van bijvoorbeeld handdoeken en sokken, dan zijn de sokken droog, maar de handdoeken nog zeer vochtig. Verklaring van de monteur: Tja , was scheiden, want een sok is sneller droog dan een handdoek en als de sok langs de sensor gaat meerdere keren dan is de was volgens de machine droog.

Ik verwacht van een droger dat hij doet wat het belooft, namelijk vochtige was erin en droog er weer uit. Je kunt als Siemens dan zeggen , ja we hebben allemaal mooie theorieen over vocht , kreuken het uiteindelijke doel wordt niet behaald: Droge was.

Dit was het laatste apparaat van Siemens (en Bosch want dat komt uit dezelfde fabriek) wat bij ons naar binnen komt. Wat een teleurstelling.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Jjg 03-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Deze droger valt mij tegen. Het duurt lang voordat de was droog is en de droger maakt mij te veel lawaai. Ondanks de matige handleiding is het apparaat makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Armijn 25-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

5,2
Het is een mooie droger, makkelijk in gebruik. maar het droogresultaat is slecht. Ik stop alleen handdoeken en beddengoed in de droger, zelfs bij "extra kastdroog" is het nog lichtvochtig. Waardoor het wasgoed gaat stinken, als ik het niet alsnog uithang. Overige zaken zijn okee, maar het Droogresultaat is voor mij het belangrijkste. Daarom heb ik ervoor gekozen in mijn beoordeling de overige zaken niet meer dan een 6 te geven.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
achterkaas 19-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen. Ik had eerder een vergelijkbaar model. Je merkt wel dat deze veel zuiniger is, aangezien het een stuk minder warm wordt in de ruimte waar deze staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Noppen de Graaf 11-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Praktisch apparaat, met eenvoudige bediening. Bezit alle droogmogelijkheden die nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ladylydia 02-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat...weinig geluid en goed droog...ben tevreden. Ook handig dat het water reservoir aan de boven zijde zit..handig met leeggooien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Helma Mulder 17-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Wij hebben dit type droger al 3 jaren in gebruik zowel in Nederland als in Spanje, nu ook voor mijn Kids gekocht. Deze droger bevalt ons erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Sherwin de Wasser 03-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Goed droogresultaat, stil en simpel in gebruik. No-nonsense apparaat , kan bediend worden door een semi-intelligent huisdier.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Verhagen85 30-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Droger makkelijk in het gebruik met genoeg mogelijkheden. Drogen duurt wat langer, maar dat is normaal bij een warmtepompdroger. Tevens energiezuinig! Top apparaat, raad hem iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
syllie69 30-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Ik vind een droger niet zo fijn om mee te werken. Ook vind ik dat het lang duurt eer het apparaat klaar is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Peter Verlinden 26-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Droger gekocht tijdens de 21% korting weken v/d MediaMarkt én een cashback van 50 euro. Deze zeer energiezuinige droger voor een prikkie gekocht, voor een dubbeltje op de eerste rang. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
anja paulus 22-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
droogresultaat is goed maar bij handoeken moet het programma op kastdroog extra staan anders zijn ze nog klam.
je hebt veel mogelijkheden, heel kort en op tijd drogen.
makkelijk en overzichtelijk paneel( programma`s)
een handig lichtje in de trommel.
een energie zuinige droger!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Cornelis89 21-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
prima droger, moet wel op hoogste stand zetten om een was goed droog te krijgen. makkelijke bediening.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
monique-0180 19-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, droogt super en is erg stil. Door de warmtepomp is het stroom verbruik 1/3 van onze andere droger. Prgramma is ook goed toegankelijk en begrijpbaar. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EAKok 17-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
De droger is makkelijk in het gebruik, maakt weinig lawaai, heeft een mooie vormgeving en er zijn talloze opties om de was te drogen. Een super apparaat dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JohnM1955 16-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Net in gebruik genomen. Hij droogt geweldig. Helemaal naar mijn zin. Blij dat ik de oude eruit gedaan heb. Die vrat stroom. Deze is energiezuinig en geeft een goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yula 14-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Dit is mijn eerste ervaring met een wasdroger, na een lange tijd tobben heb ik er toch voor gekozen om er een aan te schaffen.
Ik heb al Siemens wasmachine in gebruik en heb daarom weer gekozen voor een Siemens. Hij is gemakkelijk in bediening, energiezuinig en doet zijn werk goed. Ik ben er superblij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tom Odink 13-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Goed droogapparaat met een goede prijs / kwaliteitverhouding. Het apparaat droogt prima en is ook eenvoudig in gebruik. Past bovendien goed op een wasmachine. Ook nog eens energie zuinig. Kortom wij zijn zeer blij met deze super koop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
HVL5 11-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Wasdroger functioneert goed, het was wel even wennen vanwege de overstap van een droger zonder condensopvangbak naar deze. Ook was het even wennen dat de was soms nog vochtig aanvoelt als de machine klaar is. Even wachten en het vocht verdeelt zich en de was is droog, op een paar hardnekkige kledingstukken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews