Bosch Maxx WTA74201NL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
luchtafvoerdroger
Energieklasse
C
Vulgewicht
7 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Berg 29-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Na veel ellende met een Bauknegt en een AEG droger zeer tevreden met deze droger. Bij gebruik van het programma Kastdroog extra komt alle was er na ca. een uur tot anderhalf uur draaien droog uit. Bij het begin staat de duur op 2.18 uur maar halverwege wordt dit aangepast. Je kunt de was ook luchten en bijvoorbeeld donsjassen koud drogen waardoor ze weer mooi vol worden. Als er vesten met bv. ritsten inzitten maakt hij wel iets meer herrie dan ik gewend ben maar als je je was geruisloos wil drogen moet je het aan de waslijn drogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corina 25-10-2016

Geweldige droger

Algemene score

10,0
Een fijne droger gemakkelijk in gebruik en de nodige functie zoals het laten doorlichten van kleding een aparte programma voor sportkleding wat met kinderen ideaal is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

anneke 19-09-2016

Simpel en super!

Algemene score

10,0
De droogmolen in de tuin is een prachtig ding om je was voordelig en fris te drogen. Maar als de Nederlandse r in de maand komt is deze eenvoudige Bosch droger een prachtige vervanger! Snel, eenvoudig en prima resultaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

groeneveld 29-07-2016

Een hele makkelijk bedienbare goede droger.

Algemene score

10,0
Hij droogt heel goed, maakt geen lawaai, bevalt heel erg goed. Wij zouden weer de zelfde kopen, als dat nodig is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Thea 14-07-2016

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
De droger werkt prima het enige wat minder is dan bij de vorige is het signaal dat het programma klaar is.
Dat signaal is vrij zacht, het wordt wel gehoord in de nabijheid van de machine maar op een verdieping lager niet echt hoorbaar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Niels 29-03-2016

Bosch luchtafvoerdroger

Algemene score

8,0
Mooie droger met voldoende opties, goed droogresultaat en snel. Het is niet de zuinigste wasdroger maar daar is de prijs ook na. Als je de droger niet vaker gebruikt dan 3x per week zou ik deze droger aanbevelen. Dit vanwege het stroom verbruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

rien 01-03-2016

gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
stabiel en rustig draaiende machine, weinig geluid. Makkelijk te gebruiken door duidelijke functieknop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Herman 24-12-2015

Onze BOSCH wasdroger

Algemene score

10,0
Het is een geweldige wasdroger. Makkelijk te bedienen en hij functioneert prima.
Geeft een tijd aan, maar stopt eerder als de was droog is.
Hij kreukt vrijwel niets.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Harm27 19-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Lawaaierige droger, onder meer door meeresonerende onderdelen. Droogprogramma voor katoen werkt niet goed, handmatig tijd instellen is nodig om was goed droog te krijgen. Vorige wasdroger van AEG (na 20 jaar vervangen) was stiller en eenvoudiger in gebruik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Quicky 11-07-2014

Top apparaat

Algemene score

10,0
Vriendelijk in gebruik. Veel mogelijkheden voor verschillende soorten was. Sensor voor nat wasgoed werkt perfect. Zo verkort je de tijd van het drogen echt super.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Brandsma 25-06-2014

Mooi en stille wasdroger

Algemene score

10,0
Mooie wasdroger ziet robuust uit. Was erin en droogtijd ingesteld. Super tevreden. Was droog en machine past de droogtijd aan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Fiwie 22-02-2014

Prima droger

Algemene score

8,0
Enig minpuntje is dat in de gebruiksaanwijzing niet staat vermeld dat je het warme tijdprogramma moet gebruiken voor de eerste keer dat je de droger aanzet (zonder was), terwijl ook een koud tijdprogramma beschikbaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

ESchouten 03-02-2014

droger

Algemene score

10,0
Na 14 jaar had mijn oude Bosch droger het begeven. Na op volle toeren gedraaid te hebben voor mijn gezin met 4 kinderen. Dat was dus een topinvestering geweest en snel op zoek naar de opvolger! Nu de Maxx7, nog stiller dan mijn oude droger. Makkelijk te bedienen en wat ik top vindt aan de Bosch drogers is dat de was er kreukvrij uitkomt en ik dus relatief weinig dingen hoef te strijken. Ik kan weer jaren vooruit!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Mirjamdb 23-01-2014

Luchtafvoerdroger

Algemene score

8,0
Een prima wasdroger die over het algemeen doet wat 'ie moet doen. Wel af en toe als ik kies voor kastdroog, dat de was toch nog wat vochtig aanvoelt. Maakt verder weinig geluid en is eenvoudig te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

IngridGerards 20-12-2013

droogfestijn

Algemene score

8,0
2 dekbedhoezen incl onderlakens en slopen kunnen erin. En door zijn diverse droogmogelijkheden ook voor wol en fijne stoffen geschikt. Wij waren erg verwend door onze Siemens, die jarenlang onze was heeft gedroogd, en waren dus erg afwachtend omtrent de prestatie's van deze. Geen moment spijt gehad.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jannes 01-11-2013

Goede wasdroger

Algemene score

8,0
Zeer goede wasdroger, ook zeer stil. Was komt er goed droog uit en weinig kreukels. Nadeel is dat de deur niet is om te zetten van draai richting.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer