Siemens WT44W400NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT44W400NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elke 19-09-2021

Zuinig en gemakkelijk

Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Van condens naar warmtepomp, even wennen en geduld hebben. Het duurt iets langer maar het is zuiniger en beter voor het milieu. Een goede keuze, deze droger is makkelijk te bedienen en te onderhouden. Zo wordt wassen en drogen weer een stukje makkelijker.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ronald 02-08-2021

Super droger!

Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Droger voldoet perfect aan onze verwachtingen! Zuinig, stil en snel!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.C 31-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

10,0
Super ruime, nette droger. Droogt goed, maakt weinig herrie en ziet er netjes uit. Daarnaast is de droger makkelijk in gebruik met vele standen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig herrie
  • Veel standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

10,0
Een super goede aankoop, we zijn er erg blij mee. Hij is ook super stil en zuinig , super toppie. Echt super.

Pluspunten

  • Super stil
  • Lekker zuinig

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt echt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor deze droger omdat deze zuinig is en zelfreinigend. Na de eerste droogbeurt zijm we zeer tevreden over de tijd die de droger nodig heeft. Display is wel even wennen met alle opties maar dat spreekt voorzich.

Pluspunten

  • Vele droogprogramma's
  • Tijdsduur van drogen
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oebele Brandsma 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

9,0
Grote trommel, meer dan voldoende programma's, droogt zoals het hoort, minder stroomverbruik. Zeer prettig apparaat.

Pluspunten

  • inhoud trommel
  • geluid

Minpunten

  • geen doorzichtige deksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Positieve reviewer 31-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Siemens WT44W400NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

10,0
Prettig in gebruik. De display is overzichtelijk. De was komt in prima staat en goed gedroogd eruit. In combinatie met de aankoop van wasmachine een leuke deal kunnen sluiten bij FairPrice.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • eenvoudig aan te sluiten
  • voldoet aan de opgegeven programma's
  • maak weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT44W400NL

Algemene score

9,0
17 jaar een droger van Bosch gehad, superding maar werd nu tijdens het drogen wel erg heet......dus tijd voor een nieuwe en nu superblij met mn nieuwe Siemens droger en heel tevreden met de droogresultaten! En de zelfreinigende condensor is natuurlijk helemaal luxe!! En dat voor een superprijs van 550 euro....langleve de aanbiedingen en refundaktie's ;)

Pluspunten

  • kan veel in
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer