Bosch WTY87700NL - Reviews

9,0 Lees 198 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 198 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lukole 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed apparaat

Algemene score

9,0
eerste warmtepompdroger pas paar keer gebruikt. Werkt goed, goede prijs, makkelijke gebruiksaanwijzing, aansluiten en draaien.

Pluspunten

  • stil
  • weinig warmte verlies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Bosch droger 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Efficient en makkelijk te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas gekocht en enkele keren gebruikt, droog erg goed en gebruiksvriendelijk. Heb op aanraden van mijn zwager deze Bosch droger gekocht omdat hij goede ervaring ermee hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
catel 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Topdroger

Algemene score

9,0
Topdroger, voldoet aan alle verwachtingen en is zeer geluidsarm.
Hier kunnen wij vele jaren mee vooruit

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Frederik 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk kwaliteitsproduct

Algemene score

9,0
Priima wasdroger die veel stiller is dan de vorige. Veel programma's er op dus ideaal en ook zuinig in gebruik. Gebruiksvriendelijke bediening en ook niet onbelangrijk....mooi design. Erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
J. van der H 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Tot ziens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij maakt mijn kleding super droog! En wat mijn man opviel, bij het uitzetten zegt hij zelfs tot ziens!

Minpunten

  • strijkt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hholties 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening, grote opening, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste keus ivm goede beoordeling in de consumententest.
Prijs/kwaliteit verhouding prima
Energie zuinig
Na levering: stille machine, super goed drogend, makkelijk te bedienen, heel stil. Erg tevreden

Pluspunten

  • energie zuinig
  • droogt goed en snel
  • grote opening
  • makkelijke bediening
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bac 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie grote droogbak, gebruikersvriendelijk

Algemene score

9,0
De droger is gebruiksvriendelijk. Makkelijke bediening en wij vinden dit een goede goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Henry 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Kwalitatief hoogwaardig en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Doet wat hij beloofd en veel instelmogelijkheden.
Goed aan te sluiten op afvoer waardoor het leegmaken van de opvangbak niet meer nodig is.

Pluspunten

  • Stil
  • Aan te sluiten op afvoer
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Julan Habib 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk en duidelijke programma.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger is echt een winst hij is stiller zuiniger. Veel programma mogelijkheden zonder knopjes maar digital en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cowboy-Johnny-Cash-13-Westside 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Zeeg zuinige Warmtepompdroger

Algemene score

10,0
Een wasdroger met energielabel A++ en dan ook nog eens een warmtepompdroger! Vaarwel hoge maandlasten!

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Zeer overzichtelijke bedieningd

Minpunten

  • Onvoldoende om in woorden uit te drukken
  • Nauwelijks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gilbert 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Superdry

Algemene score

10,0
Hele fijne wasdroger. Op alle punten. Wat deze wasdroger onderscheidt van andere apparaten is dat de draairichting van de deur aangepast kan worden. Hiervoor wordt een goede beschrijving geleverd en is daarom makkelijk zelf te doen. Verder heerlijk stil veel programma's, zuinig in verbruik en makkelijk in het onderhoud.

Pluspunten

  • draairichting deur is aan te passen
  • Zuinig
  • stil
  • makkelijk onderhoud
  • veel optie's

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Judith 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, zuinig, duidelijk, makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is voor ons de ideale droger, stil, zuinig, makkelijk in te stellen, en ik vind het erg fijn dat de droger laat zien hoe lang het programma duurt. Kortom, een aanrader!!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk instellen
  • Zuinig
  • Geeft programmaduur aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Oosterbeek 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden! Sterk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne machine. Veel programma's, kan alles drogen. Ten opzichte van de oude machine, zeer energiezuinig, weinig geluid en geen extra vocht meer in de bijkeuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Aagje Gest 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne, stille, en goed drogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasdroger is zeer makkelijk in gebruik, heeft een overzichtelijk display, hij is behoorlijk stil, en de was komt er prima uit. Bovendien zijn de filters heel makkelijk bereikbaar en schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijke draaiknop, kan twee kanten op
  • overzichtelijk display
  • handige programma's
  • de was komt er goed uit
  • filters makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan-Willem 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch WTY87700NL, zeer energie zuinige wasdroger!

Algemene score

10,0
Ben erg blij met deze goede keuze.
Zeer makkelijk in bediening, erg stil en genoeg in te stellen en zeer grote trommel!
Mooi design en voorzien van binnen verlichting!
Ook is deze wasdroger energiezuinig!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Niet vochtig
  • Licht binnenin
  • Snel klaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WR 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze droger omdat deze zeer goed uit diverse testen kwam. Daarbij was de prijs voordelig vergeleken met het ander bekende merk. Net alles geïnstalleerd. De droger bovenop de wasmachine, ook van Bosch. Nu draait de droger voor de eerste keer. Geluid valt mee. Ik hoop dat de machines lang mee gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
M. Vermeulen 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Wasdroger WTY87700NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat onze oude (condens) wasdroger het hele huis van stof voorzag, hebben we besloten om deze warmtepomp droger aan te schaffen. Wat een verademing is dat vergeleken met de oude droger!

Er wordt nu geen lucht meer uit geblazen waardoor het bij ons op zolder een stuk aangenamer is. De droger is betrekkelijk stil en droogt goed en snel! De was komt er haast kreukvrij uit.
Alleen het geluidje van de warmtepomp (wat niet hard is) vind ik persoonlijk niet heel erg prettig, maar dat zal er wel bij horen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Geen luchtuitstoot meer
  • Aan te sluiten op waterafvoer
  • zelfreinigende condenser

Minpunten

  • geluidje van warmtepomp (wel zacht)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jack 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie stille warmtepompdroger met helder display

Algemene score

10,0
Ik had al van meerder mensen vernomen dat dit een goede warmtepompdroger was. Zo ook een collega van mij. De droger is stil en heeft een mooi design. Duidelijk leesbaar display en deur kan eenvoudig verwisseld worden. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze aanschaf. Nu maar kijken wat de invloed op het stroomverbruik is.

Pluspunten

  • mooi design
  • stil
  • veel mogelijkheden
  • duidelijk display
  • deur kan verwisseld worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
menno 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk menu en fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele fijne machine!! je kan hem precies instellen zoals je zelf wilt. veel handige programma's.

aanrader!!

Pluspunten

  • stil
  • grote inhoud
  • trommel verlichting is ideaal

Minpunten

  • geen eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Joke 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasdroger

Algemene score

9,0
Onze vorige wasdroger van het merk Bosch was bijna 20 jaar oud en heeft altijd perfect gefunctioneerd. Vanwege slijtage was de aanschaf van een nieuwe machine noodzakelijk. De keuze was snel gemaakt; de aangeschafte machine is als beste getest door de consumentbond. Belangrijk aankooppunt is dat deze machine energiezuinig is.

Pluspunten

  • Glazen deur
  • Verlichte binnenruimte
  • Energiezuinig
  • Verwachte levensduur

Minpunten

  • niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews