Siemens WT47Y700NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens WT47Y700NL
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 408 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MKlinge 11-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot op heden heel erg tevreden. Erg mooi apparaat met meer dan genoeg mogelijkheden. Vormgeving erg mooi. Zeker naast de bijbehorende wasmachine.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blaauw03 11-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig apparaat. Veel mogelijkheden, die duidelijk staan aangegeven. Droogt goed, is stil, zuinig en ziet er nog mooi uit ook.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danson 31-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische droger, bijna geruisloos doet het apparaat zijn werk.
Mooie blauwe verlichting straalt de droger uit. Gemakkelijk te bedienen en veel keuze mogelijkheden.
De kreukvrije keuzemogelijkheid zorgt er voor dat beddengoed er echt strijkvrij uitkomt!
Filter is gemakkelijk schoon te maken.
Kortom tevreden over mijn aankoop!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard ten velden 31-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prachtige machine, eenvoudig te bedienen en alles in Nederlands,was komt er mooi en droog uit!!ook vormgeving is super, met licht erin etc.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica1967 26-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Op zoek naar een droger voor ons gemak, maar niet te belastend voor milieu. In deze droger vonden we de ideale combinatie. De resultaten zijn verbluffend, en de vormgeving is prachtig. De grote voordeur, gaat makkelijk open, en ik vind de displaytekst een glimlach ontlokken: tot ziens!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyrting 26-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe super tevreden.
Droogt snel en goed.
Ziet er mooi uit (oog wil ook wat)
lekker stil en zuinig in gebruik.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 81 26-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Ik ben zeer tevreden over de prestaties van de Siemens droger. De was is prima droog, precies volgens het gekozen programma. Hij heeft een makkelijke bediening, de trommel is goed verlicht. Hij is daarbij ook nog eens super stil, mooi en zuinig met energie.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline en John 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
We hebben zorgvuldig gezocht naar een wasdroger. Onze oude Bosch was na 19 jaar aan vervanging toe. Aangezien we ook al een Siemens IQ700 wasmachine hebben aangeschaft en zeer tevreden zijn, ben ik ook nu weer bij Siemens terecht gekomen. Daarnaast gaf de consumentenbond het beste resultaat. Dus de keuze was snel gemaakt. Top apparaat, slim en dus een echte aanrader!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Kappert 05-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,6
De droger nu ongeveer een maand in gebruik. Hij bevalt prima, ik heb nog niet alle programma's gebruikt, maar die bevallen denk ik net zo goed! Ik moest even wennen aan de instellingen, maar zodra je ook die onder de knie hebt 'droog' je met plezier! Al met al een hele beste aankoop en we zijn dan ook zeer tevreden!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan Coorn 29-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zeer goede en stille droger. Nadat onze oude miele kapot was gegaan zijn we gaan zoeken naar een andere. Na een klein vergelijkend waren onderzoek op deze uitgekomen omdat hij stil en zuinig was. Nu wij hem een aantal weken gebruikt hebben merken we dit inderdaad. Zuinig en stil. Het duurt wel iets langer.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Snellejelleee 01-05-2014

beste Dirk Jan,

Hoeveel langer duurt het dan?
alvast bedankt

Reageer

Thomas123456789101112 25-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Droogresultaat: Super, voor ons gevoel niet langer dan een condensdroger en goed droog ook!

Mogelijkheden: Ja ook super, je kan er bijna alles instoppen en het werkt intuïtief.

Gebruiksgemak: Ja een kind kan de was doen ;).

Vormgeving: Ziet er stijlvol uit, en ook zit er een lichtje aan de binnenkant. Erg handig als de droger in een donkere ruimte staat.

Duurzaamheid: Daar kunnen we nog niet veel over zeggen gezien de tijd dat het product in bezit is. Eerst gevoel is wel goed!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de vries90 21-04-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Wij hebben een siemens koelkast gekocht en zijn hier zeer blij mee, goede indeling enz. enz. Wij hopen dat wij net zo blij zijn en blijven van onze nieuwe siemens droogapparaat, het apparaat voldoet zeker aan onze verwachtingen.

Het gebruiksgemak is zeer goed, alles is overzichtelijk en wordt duidelijk aangegeven op het front, ook alles meld de machine hoever het droogprogramma is, tevens kan je door het deurglas kijken, de trommel is namelijk verlicht.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab en Marian de Moor 26-03-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Goede koop, aanzienlijke energiebesparing t.o.v. de vorige.
I.v.m met de vele was uit onze Bed and Breakfast, is de grote capaciteit een aanwinst,
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemijnD78 24-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Wauw! Waar ik vroeger gewoonweg kastdroog instelde, kan ik nu nog meerdere opties kiezen!
In mijn oude droger durfde ik alleen mijn handdoeken te drogen (bang dat shirts zouden krimpen), maar hier durf ik alles in te stoppen! Het wasrek kan (bijna) de deur uit!
Voor een ieder die nog een duwtje heeft tot aanschaf: DOEN!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marjanmudde 28-03-2014

Hallo, is het normaal dat de was zo koud aanvoelt als het erin zit?

Reageer

Marmiek 23-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Een geweldige droger, met een enorm ruime trommel, trommelverlichting, heel veel programma's. Maakt weinig geluid en wasgoed kreukt veel minder dan bij mijn vorige droger. Ook slijt het volgens mij minder, er zit minder pluis in het filter. Het schoonmaken van het filter is even wennen, zijn 2 filters in elkaar, maar dat went snel. En als het goed is veel zuiniger dan mijn oude droger! Tot nu toe zeer tevreden, duurzaamheid kan ik uiteraard niets over zeggen.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 11 11-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
we zijn zeer blij met deze droger ,zeker een aanrader !!! geluidsarm en zeer goede droog resultaten en aan te sluiten op de afvoer
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab321 11-03-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Mooi vormgegeven machine. Maar het gaat natuurlijk om de werking. Voldoet uitstekend. En is zuinig door het warmtepomp systeem. Plezierig en duidelijk display. Werkend duidelijk hoorbaar, maar niet hinderlijk. Zeer tevreden!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris2301 09-03-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Goeie drogern eg energiezuinig. Alleen is filter reinigen lastig en blijven veel pluisjes hangen. Ook blijft klein wasgoed voor het filter hangen waardoor het zeer pluizig wordt.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tazz_ 03-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Onze verwachtingen over deze droger zijn helemaal waargemaakt. Er kan ontzettend veel was in, en de programma's passen zich prima aan aan de hoeveelheid was. Bij een halve belading duren de programma's aanzienlijk korter. Het droogresultaat kun je nog aanpassen aan je eigen wensen. Wij hebben hem nog iets droger gezet dan standaard. Ook het aantal programma's is meer dan voldoende.
De gebruiksaanwijzing lezen hoeft eigenlijk niet: de machine wijst zichzelf en is erg makkelijk in gebruik met de tiptoetsen.
De droger doet degelijk aan en heeft een luxe uitstraling door het mooie schermpje en de trommelverlichting. Hij vormt bij ons een mooie set met de iq-800 wasmachine.
De droger is vergeleken met andere drogers energiezuinig en behoorlijk stil. Maar wat voor ons de doorslag gaf om voor deze droger te kiezen is dat je het condenswater via een afvoer weg kan laten lopen. Je hoeft alleen nog maar het pluizenfilter schoon te maken. Dit filter klapt helemaal open, dus dat is een fluitje van een cent. Tevreden!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 48 26-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We hebben deze droger sinds een week in huis.Wij hadden altijd een bosch droger met luchtslang dus je begrijp dat deze warmtepomp van siemens een verademing is alleen al om het geluid en de weggegooide warmte.Een bijkomend groot voordeel is bij deze machine dat hij aangesloten kan worden op de bestaande afvoer van mijn wasmachine zodat ik niet elke keer dat condensbakje hoef om te gooien.Verder een prachtig design en tal van mogelijkheden qua instellingen,shapoo
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews