Siemens WT47Y700NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens WT47Y700NL
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 415 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieterse20 29-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De wasdroger bevalt prima. Mooi dat er een ruitje in de deur zit. Je ziet hoe de was luchtig droogt.

Het droog resultaat is heel goed. De wasdroger heeft veel mogelijkheden, maar in de praktijk gebruik je vaak maar 1 of 2 programma's. Bij deze Siemens wasdroger kun je 2 voorkeuze programma's maken. Heel handig en ook voor het dat we dit tegenkomen.

De wasdroger is ook nog een keer stil tijdens het draaien.

Prima wasdroger, het enige waar je rekening moet houden dat hij nogal zwaar is. Naar boven sjouwen met 2 personen is wel te doen hoor, maar het kost enige moeite.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria_1965 24-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooi en handig apparaat. Makkelijk in gebruik door de vele handige programma's. Droogresultaat: van droog tot kastdroog. Ook het omzetten van de draairichting van de deur was in een oogwenk gebeurd. Een aanrader!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvO85 21-06-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Het dubbele filter voor stof en het zelfreinigend systeem zijn erg prettig. Onze vorige was ook een Siemens en hierover waren we ook al jaren tevreden. Betrouwbaar merk met lange levensduur.
Gebruikersgemak: Programma's zijn eenvoudig te vinden maar het is even zoeken naar welk programma nou echt het beste droogt. Er zitten meerdere programma's op maar mijn oude Siemens had een programma waar de was nog net iets droger in werd en dat mis ik nu.Het instellen van de programma's is eenvoudig en ook instellen memory is geen probleem. Ook is het zoeken naar het alarmsignaal. Om te weten of de was klaar is. Dit hebben wij nog niet gevonden tot heden. Jammer want de droger staat twee verdiepingen hoog en ik vind het prettig dan een signaal te kunnen horen zodat ik de was kan vouwen. Als hij te lang in de droger zit kreukt hij te zeer namelijk.
Het Filter zijn we heel tevreden over omdat hij zichzelf reinigt en je in de toekomst geen stoffige boel krijgt op plaatsen waar je lastig bij kunt. Wel leegt het filter iets minder goed dan de oude modellen van Siemens. Er blijft als het ware steeds wat water achter waardoor je even goed heen en weer moet schudden.
In de dit model kun je overigens een rekje plaatsen voor het drogen van schoenen of kleding die je liggend moet drogen. Dat is wel heel handig. (Wij hebben wekelijks tgv zwemlessen 6 paar schoenen die voornamelijk in de wintermaanden slecht drogen).Dit rek moet je wel apart aanschaffen. Prijs is prima in verhouding met het apparaat. In deze prijsklasse is hij een van de zuinigste wasdrogers in gebruik die er momenteel op de markt is.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els1956a 16-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Gewoon een goed en degelijk product. Iets duurder dan de concurrent maar wel energiezuinig en duurzaam.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarriereVrouw50 15-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie grote glazen deur is handig met laden, trommelverlichting is best praktisch. De geluidsproductie valt niet tegen.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Siemens 47 13-06-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
De machine voldoet ruim aan mijn verwachtingen,
Ik heb op een site energieverbruik en prijsverhouding vergeleken,deze machine stond op een hoge plaats.
Met de korting van Siemens en de btw actie van Mediamarkt kwam de verhouding boven de vergelijkingswaarde.
m,n energieverbruik is nu een kwart van die van de oude droger.
Je hoort hem bijna niet (hij staat in de bijkeuken) je hoort hem genoegelijk pruttelen.
hij ziet er ook nog mooi en degelijk uit, met een grote vulopening,en binnenverlichting.
Ik ben zeer tevreden met deze machine.
Over de levensduur kan ik natuurlijk niets zeggen.
Het is nog een nieuwe techniek.
Je moet iets overhebben voor het milieu.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinyk 12-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mooie machine en gemakkelijk in gebruik.
goed geholpen en fijne uitleg van de verkoper.
zal zeker deze machine aanbevelen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKlinge 11-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot op heden heel erg tevreden. Erg mooi apparaat met meer dan genoeg mogelijkheden. Vormgeving erg mooi. Zeker naast de bijbehorende wasmachine.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blaauw03 11-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig apparaat. Veel mogelijkheden, die duidelijk staan aangegeven. Droogt goed, is stil, zuinig en ziet er nog mooi uit ook.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danson 31-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische droger, bijna geruisloos doet het apparaat zijn werk.
Mooie blauwe verlichting straalt de droger uit. Gemakkelijk te bedienen en veel keuze mogelijkheden.
De kreukvrije keuzemogelijkheid zorgt er voor dat beddengoed er echt strijkvrij uitkomt!
Filter is gemakkelijk schoon te maken.
Kortom tevreden over mijn aankoop!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard ten velden 31-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prachtige machine, eenvoudig te bedienen en alles in Nederlands,was komt er mooi en droog uit!!ook vormgeving is super, met licht erin etc.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica1967 26-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Op zoek naar een droger voor ons gemak, maar niet te belastend voor milieu. In deze droger vonden we de ideale combinatie. De resultaten zijn verbluffend, en de vormgeving is prachtig. De grote voordeur, gaat makkelijk open, en ik vind de displaytekst een glimlach ontlokken: tot ziens!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyrting 26-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe super tevreden.
Droogt snel en goed.
Ziet er mooi uit (oog wil ook wat)
lekker stil en zuinig in gebruik.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 81 26-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Ik ben zeer tevreden over de prestaties van de Siemens droger. De was is prima droog, precies volgens het gekozen programma. Hij heeft een makkelijke bediening, de trommel is goed verlicht. Hij is daarbij ook nog eens super stil, mooi en zuinig met energie.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline en John 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
We hebben zorgvuldig gezocht naar een wasdroger. Onze oude Bosch was na 19 jaar aan vervanging toe. Aangezien we ook al een Siemens IQ700 wasmachine hebben aangeschaft en zeer tevreden zijn, ben ik ook nu weer bij Siemens terecht gekomen. Daarnaast gaf de consumentenbond het beste resultaat. Dus de keuze was snel gemaakt. Top apparaat, slim en dus een echte aanrader!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Kappert 05-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,6
De droger nu ongeveer een maand in gebruik. Hij bevalt prima, ik heb nog niet alle programma's gebruikt, maar die bevallen denk ik net zo goed! Ik moest even wennen aan de instellingen, maar zodra je ook die onder de knie hebt 'droog' je met plezier! Al met al een hele beste aankoop en we zijn dan ook zeer tevreden!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan Coorn 29-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zeer goede en stille droger. Nadat onze oude miele kapot was gegaan zijn we gaan zoeken naar een andere. Na een klein vergelijkend waren onderzoek op deze uitgekomen omdat hij stil en zuinig was. Nu wij hem een aantal weken gebruikt hebben merken we dit inderdaad. Zuinig en stil. Het duurt wel iets langer.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Snellejelleee 01-05-2014

beste Dirk Jan,

Hoeveel langer duurt het dan?
alvast bedankt

Reageer

Thomas123456789101112 25-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Droogresultaat: Super, voor ons gevoel niet langer dan een condensdroger en goed droog ook!

Mogelijkheden: Ja ook super, je kan er bijna alles instoppen en het werkt intuïtief.

Gebruiksgemak: Ja een kind kan de was doen ;).

Vormgeving: Ziet er stijlvol uit, en ook zit er een lichtje aan de binnenkant. Erg handig als de droger in een donkere ruimte staat.

Duurzaamheid: Daar kunnen we nog niet veel over zeggen gezien de tijd dat het product in bezit is. Eerst gevoel is wel goed!
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de vries90 21-04-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Wij hebben een siemens koelkast gekocht en zijn hier zeer blij mee, goede indeling enz. enz. Wij hopen dat wij net zo blij zijn en blijven van onze nieuwe siemens droogapparaat, het apparaat voldoet zeker aan onze verwachtingen.

Het gebruiksgemak is zeer goed, alles is overzichtelijk en wordt duidelijk aangegeven op het front, ook alles meld de machine hoever het droogprogramma is, tevens kan je door het deurglas kijken, de trommel is namelijk verlicht.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab en Marian de Moor 26-03-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Goede koop, aanzienlijke energiebesparing t.o.v. de vorige.
I.v.m met de vele was uit onze Bed and Breakfast, is de grote capaciteit een aanwinst,
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews