[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ingestelde programma zou 1 uur en 15 minuten moeten duren maar doet er in werkelijkheid 2 tot 3 uur over. We praten hier over een iets meer dan half gevulde trommel met katoenen T-shirts.
En dan zijn de T-shirts toch nog steeds niet goed droog.
Het voelt dan echt vochtig aan en je moet ze nog een paar uur laten hangen voordat het echt droog is.
Heel jammer want het was best een duur apparaat.
De fabrikant geeft aan ""Als je de deur éénmaal even open doet komt er minimaal een half uur extra tijd bij".
Dat is speciaal bij dit zuinige type het geval: Om extra stroom te besparen slaat De warmtepomp helemaal uit uit als je de deur opent en het gaat niet of pas na heel lange tijd weer aan. Nou fijn zo een zuinig model (niet dus).
Dat hadden ze dan wel in de gebruiksaanwijzing mogen zetten maar daar staat juist specifiek in dat je de deur zo vaak je wilt mag opendoen tijdens het programma.
Ik ben zeer ontevreden ik had beter een goedkopere gekocht die misschien ietsje minder zuinig is maar die de was wel goed droogt (en er niet 3 tot 4 uur over doet om uiteindeljk alsnog met een vochtige was te eindigen).
Want uiteindelijk is was drogen toch de reden waarom je een wasdroger aanschaft. Niet de was zinloos laten ronddraaien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com