Bosch WTR88T40NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTR88T40NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 13-01-2020

Warmte pomp droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

8,0
Droger doet zijn werk. Wel tijd nodig om de juiste programma's te kiezen.
Net zoiets als niet duidelijk communiceren dat de droger gekocht is tijdens een kortings actie. Zie aankoop datum, hopelijk nog te herstellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeroen 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Heb hem een paar dagen in gebruik en kan nu al zeggen dat hij een stuk sneller is dan de condensdroger. Verder is hij lekker stil.
Door de slang voor de waterafvoer ook niet meer zeulen met de waterbak

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Gemakelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Looman 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig werkende wasdroger, zeer simpel te bedienen, heerlijk stil en super zuinig. Echt top!!

Pluspunten

  • zeer makkelijke bediening
  • heel stil
  • super zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boschfan 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Bijna alle producten in mijn huis zijn van Bosch, nu ook mijn warmtepompdroger.
Kwaliteit prijs verhouding is super. Producten zien er ook heel strak en mooi uit.
Ik ben een echte Bosch fan.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Inclusief condensafvoerslang
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Zeer er mooi en strak uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Deze WTR88T40NL werkt beter dan gedacht. Ik heb deze wasdroger nu 4 weken en gebruik hem 2 a 3 keer per week. Dit is mijn eerste warmtepomp droger, maar hij droogt naar mijn idee best snel. Het duurt ongeveer 2 uur voor de handdoeken volledig droog zijn. Ook het drogen van ons bed was geen probleem en in 2 uur helemaal droog. Bij mijn vorige oude condensdroger was na het drogen van het bed sommige stukjes nog licht vochtig, dat was nu zeker niet het geval. Bij ons staat de wasdroger op de eerste verdieping in een aparte ruimte en wij horen hem niet wanneer hij aan staat. Geluidsniveau is dus prima.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Droogt snel voor warmtepomp
  • Afvoer slang
  • Display met resterende tijd

Minpunten

  • Er komt een klein beetje stof naast het stoffilter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wils van Beelen 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Een uitstekende machine. Ziet er strak uit, is bijzonder gebruiksvriendelijk en geeft goede droging. Een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Mooie vorm
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene 11-12-2019

Aanwinst

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, al vaak getest bij mijn dochter, gezin met jonge kinderen. Oude machine was op. Ik wist direct dat ik deze Bosch ging aanschaffen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ali baloglu 10-12-2019
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze droger gekocht omdat ik oud droger ( bosch) gehad 23 jaar.
Deze nieuwe droger zuinig en stil.

Pluspunten

  • Energie verbruik heel laag
  • Zelf reinigend alleen pluizfilter
  • Stil
  • Bedining
  • Inhoud 8 kg

Minpunten

  • Geen

Reageer

Barbara 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Na jaren een condensdroger te hebben gehad, nu gekozen voor de Bosch WTR 88 T 40 NL warmtepompdroger. Zeer gemakkelijk in gebruik, duidelijk display, grote trommel, weinig geluid en niet geheel onbelangrijk heel energiezuinig. Daarnaast blijft de warmte nu in de machine, dus wordt niet de hele bovenverdieping verwarmd op het moment dat de droger aan staat. Vooralsnog dus meer dan tevreden

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Geluid
  • Inhoud trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooi product 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, vriendelijk gebruiks gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Toen mijn Droger kapot ging, wist ik direct dat ik deze Bosch wilde aankopen. Mijn dochter heeft deze al maanden, vaak mee gewerkt snel goed droog resultaat, wat wel top is in een gezin met 3 Jonge kinderen. Bijna geluidloos, prettige bijeenkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Goedhart 30-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna geluidsloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Erg blij met deze warmtepompdroger. Bisch is een tegelijkertijd kwaliteit. Prima prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Maakt weinig geluid. Er kan veel wasgoed in de grote bak. Makkelijke bediening. Goed schoon te maken. Kortom nog geen minpunten ontdekt deze eerste weken.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijke bediening
  • Snel droog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 30-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig, veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
De oude wasdroger ( energielabelC!) vervangen door een A+++. Eenvoudige bediening, zeer makkelijkm onderhoud en o zo zuinig.

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • makkelijk onderhoud, filters bijvoorbeeld
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • deur kan maar een kant uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger Bosch WTR 88 T 40 NL

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Prima droger van goede kwaliteit
Duidelijke display
Makkelijk te bedienen
Mooi design
Aansluiting makkelijk en duidelijk( ook op afvoer)
Droogt zeer goed
Zuinig A+++

Pluspunten

  • Zuinig A+++
  • Droogt Goed
  • Duidelijke display
  • Extra schoonmaak optie

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTR88T40NL

Algemene score

9,0
Niet de goedkoopste wel de zuinigste in zijn klasse. Er wordt geen warme vochtige lucht in de ruimte uitgestoten en het geluid is redelijk stil

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Gelijktijdig met wasmachine te draaien
  • Enorm stille machine

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer