Siemens iQ500 GS54NAW45 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
323 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GS54NAW45 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fabina 10-08-2019

Kwaliteits vriezer met veel opbergruimte

Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

10,0
De vriezer nu al ruim een maand in bezit.
Zelfs met de afgelopen hittegolf in juli 2019 deed de vriezer zijn werk uitstekend.
Hij koelt bijzonder snel.
En wat handig een bigboxlade. Geen gedoe meer met het opbergen van pizza.
Twee handige kleppen voor de bovenste twee bergruimtes om snel je spullen te pakken.
Twee koelelementen zitten in je deur. Handig als je op pad moet en deze nodig hebt.
En dan het ijsklontjescompartiment. wat een uitvinding! Klein waterbakje vullen met water.
Giet het in het daar voor bedoelde trechtergedeelte.Zodra de ijsklontjes gereed zijn. Gebruik de hendel om de bak met ijsklontjes om te keren en gebruik het ijsklontjeslada om de ijsklontjes eruit te nemen. Super uitvinding. Geen gerotzooi met losse ijsklontjebakjes of zakken met ijsklontjes.

Kortom veel opbergruimte en praktische opberglades en leuke extraatjes zoals de ijsklontjeslade en de 2 koelelementen.

En al moet ik 1 minpuntje aangeven.
De vriezer zit soms zo goed dicht(deurrubbers) dat hij soms wat moeilijk te openen is. Dus vriezer tegen houden met 1 hand en 1 hand de deur openen.
Eigenlijk is dit weer eenvoordeel wat als de deur dicht is, is deze echt goed dicht!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

grote vriezer 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

8,0
ik heb voor dit product gekozen omdat ik graag een mooie set wou hebben van koelkas en vriezer
en onze oog viel al gelijk op de vriezer van siemens
wat veel opbergruimte en hij is heel diep

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nijnens 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote lades,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

9,0
Op zoek naar een grote vrieskast met veel lades en bespaart ons energie dan die hele oude vrieskast wat we hadden. En leuk nu met deze hitte een ijsblokjesmaker. Praktisch lampje in de deur voor de avond.

Pluspunten

  • Grote lades
  • Lampje in de deur

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wennie 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

323 liter vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

9,0
Mooie grote vrieskast verdeeld over 5 lades en 2 klepjes. Diepe lades dus veel bergruimte. Handig zijn de 2 koel elementen in de deur en een aparte ijsklontjes maker. Energiezuinig!!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • 2 koel elementen en ijsklontjes maker
  • Mooie vormgeving
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

10,0
Heel blij met deze vrieskast. Het no-frost systeem en de verlichting zijn ideaal. Verder de big lade, de 2 bovenste lades openen d.m.v. een klep, en overige lades zijn uitschuifbaar. Heel overzichtelijk in te delen. De ijsklontjes bereider! Heel handig.

Pluspunten

  • No-frost en verlichting
  • 2 bovenste lades hebben een klep
  • de big lade
  • overige lades schuiven naar buiten
  • goede gebruiksinstructie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alyssa 21-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

8,0
Goede vriezer, zuinig energie, lekker ruim van binnen, handig is binnen nog een ijsblok maker en niet meer hoeft ontdooien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

9,0
Prima vriezer.
Handig bakje voor ijsklontjes te maken en te legen.
Goede led verlichting bij geopende deur.
Grote lades in verschillend formaat.
meegeleverde ijs-accu kosten geen extra ruimte door plaatsing in de deur.

Onze vorige vriezer had een 'hulp' op het handvat voor het openen van de deur.
Deze heeft dat niet en daardoor voelt het openen wat zwaar(der).
Verder is de deur prima.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Lades
  • ijsklontjes
  • ijs-accu

Minpunten

  • Deur openen lijkt iet wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 23-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

10,0
Vrieskast met 7 laden van verschillende grootte: overzichtelijk. Energiegebruik is top. NO-frost. IJsmaker.
Cashback van Siemens. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Energiegebruik
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, lekker veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW45

Algemene score

9,0
Onze vorige vriezer was al binnen 9 jaar kapot, dat is erg vervelend en omdat onze sticker ook deze vriezer had kon ik heb al appen en"uitproberen" lekker veel licht dmv.led verlichting, ook veel beter dan onze vorige en heerlijk ijs klontjes maken in één woord, we zijn er erg bij mee
En de prijs....helemaal niet gek voor wat je krijgt

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Goede verlichting.

Minpunten

  • Uitkijken met sluiten voor openstaande schapjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer